40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. decembra 2013 o 20:06 #88958przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
Yoffo, neser… 😈
Na bikerscafe sme holobriadci všetci, okrem moderátorov.
Vedľa seba, napr. kweni a ja, nikomu to nevadí.Viem, že u dedaMHD si namiesto „NEWBIE“ vyprotekcionizoval titul „ZOMBIE“, ale tu to nemôžeš, lebo zu je člen Zomby a možno by ho urážalo, že si ho môžu pliesť s nejakým starým (ch)ujom… 😈
P.S. Pamätám si svoje začiatky na mr-vodka-eská, tiež sa dali raz hviezdičky, raz grafy, keď som sa tam nakoniec prihlásil, pre zmenu som vyfasoval titul „začiatočník“ a to som mal už 50 rokov a od detstva jazdím. 😈
Ale nevadilo to, aj keď bolo zábavné, keď ma občas 16-roční „pokročilí jazdci“ poučili, ako to okolo motoriek kedysi bolo… 😈
7. decembra 2013 o 20:11 #88959MlhosÚčastník (Participant)Ale hodnost vidia iba prihlaseni
7. decembra 2013 o 20:20 #88960Danny65Účastník (Participant)Papi, no veď áno, aspoň sa zasmejem pri tom vypekaní koláčikov 😇
Majka to pečieš s telefonom? Vyskúšaj v rúre, to je lepšie 😁 😁
7. decembra 2013 o 20:23 #88961yoffoÚčastník (Participant)Papi:neserem, píšem tu.
Píšem za seba, a výlučne za seba.
A nepáči sa mi to.
Čo ešte môžem očakávať pri mojom nicku ??? Aké označenie??? Musí sa mi skutočne čokoľvek páčiť???
NIE.Na stránke RJS mi nevadilo označenie NEWBIE, ale slušne som poprosil DMH o zmenu na ZOMBIE.
Žiadna protekcia, moja žiadosť, vyhovené, bodka.
Bolo to obojstranne korektné a slušné.Čakám, čo sa stane tu.
7. decembra 2013 o 20:31 #88962solimÚčastník (Participant)Bopsik líška je v teplúčku doma a zadná časť moto v dielničke, kde vyrábam a montujem TZ na PAV. 😉
Jozef, Zdeno a Janka 👍 👍 👍 Závidím.
7. decembra 2013 o 20:33 #88963przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Yoffo, ide o to, že pod svojim nickom toho holobriadka neriešim vôbec.
Ale pod tvojim sa mi vyslovene páči. 😁
7. decembra 2013 o 20:34 #88964eXeBaTÚčastník (Participant)Máte od toho vytvorenú tému Hodnosti užívateľov / Ranky, navrhnite si hodnosti, aké sa vám páčia. Nevidím dôvod sa urážať. Podobné oslovenia sa používajú takmer všade, aby oddelili začiatočníkov, od pokročilých. Napíšte konkrétne ktorý rank a za aký chcete vymeniť. Ak sa dohodnete medzi sebou, vymením to.
7. decembra 2013 o 20:43 #88965przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)EXe, my totiž tu máme samozvanú komisiu na udelovanie titulov a funkcií, vrátane zabudovaného odvolávača. 😈
Ich titulkovania nikomu nesmú vadiť , ale ich titulkovať nikto bez ich súhlasu nesmie 🙂7. decembra 2013 o 20:53 #88966BopsikÚčastník (Participant)Hehe
7. decembra 2013 o 20:56 #88967solimÚčastník (Participant)papi , ale základný titul a funkciu „geriatrik“ tu má každý a to neodvolatelne ! Či nie? 😈
7. decembra 2013 o 20:58 #88968bobolakÚčastník (Participant)Nazdar,,aj mne sa to veľmo páči že yoffo -holobriadok (smajlík rehotajúci) a papi mudro si to vysvetlil tomu exotovi na tituly tu je IT GTX kuafix!!! 😛 😛 🙂 😛 👍
7. decembra 2013 o 20:59 #88969yoffoÚčastník (Participant)Ja som sa dohodol sám so sebou (dňa 7.12.2013 o 20,43 hod)
To, že sa nejaké „oslovenia“ používajú takmer všade, rešpektujem.
Oddelenie začiatočníkov od pokročilých je implicitne späté napr. aj s kvalitou textu.eXeBat píše, citujem: „Nevidím dôvod sa urážať.“
Ja to vidím rovnako, ak by sa malo jednať o mňa, neviem, ktorý príspevok, či slovo evokuje v autorovi
nutnosť použiť slovo „urážať.“(sa)
Ja som prejavil vôľu.Nič viac, nič menej, je to moja vôľa.
7. decembra 2013 o 21:07 #88970bobolakÚčastník (Participant)Solim maš pravdu,kto ce byť geriatrik,tak nech,ja som nembol ani nescem,mne sa páči ostať stále trvalo titul holobriadok 😁 😁 😁 😛 😛 (kolko smajlov je povolené???)tuším že pať.
7. decembra 2013 o 21:14 #88971MaxiÚčastník (Participant)Aj ja chcem byť holobriadok 😎
7. decembra 2013 o 21:16 #88972przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 BOBO, zajtra po kostole povinne zasadnete (IK GT BT EKG ABS CO:::blablabla ) a vypracujete návrh pre eXeBaTa ohľadom titulov.
Ale pamätajte, že nejde len o našu tému, ale o celý server, tak aby to nebol nejaký puč, lebo nakoniec nás eXe pošle šeckých do puče 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.