Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,756 až 4,770 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Hog tebe sa ľahko hovorí,keď si holobriadok,,ale my bradatý sopliaci ako k tomu prídeme ha???? 😛  😛  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Mlhoš, ja, jeden z hašterivých sa pýtam, či vieš, kto sa na mr najviac hádal s každým?
    Aj opakovane, aj pod falošnými nickami?
    Uľahčenie odpovede na kvízovú otázku:
    Tu založil samostatnú tému“Mlhoš kontra celý vesmír“ – len vesmír tú tému našťastie nejak ignoruje… 😈

Tu sa neháda, tu sa chce dospieť k akejsi dohode. Občas je k tomu potrebná výmena názorov, nič sa nedeje. Len aby sme ostali k sebe slušní. Ak sa určitá úroveň diskusií zachová, dá sa všetko vyriešiť. Aj voloviny, aj zásadné otázky. Hlavne sem nevnášať formulácie „špinavec kmeňa“ a podobné, žeano? 😈

krampus
    Účastník (Participant)

(z)LOJZO – veľmi, veľmi  Ti prajem rýchle uzdravenie na tele i na duši !

K „hodnostiam – nehodnostiam“: Podľa môjho názoru, nie je nutné preberať „formu“ profilu z iných servrov, napr. aj v minulom bydlisku bolo niekoľko násťročných geriatrikov  🙂 , mne je úplne jedno či som tu titulovaný, alebo nie, hlavná vec je, že viem kam patrím a to je kmeň GERIATRIX t.j. v skratke GTX 👍 

yoffo
    Účastník (Participant)

OK, tak ešte raz, celý život sa snažím presadzovať elementárnu zásadu:

Čítať a rozumieť TEXTU.  

Citát:   Yoffo

Málokde má užívateľ možnosť si vyberať, akú hodnosť bude mať v diskusnom fóre. 100 ľudí – 100 chutí. Pre niekoho recesia, pre niekoho urážka. Tebe ako čítam prekáža, že som dal možnosť sa k tomu vyjadrovať a dokonca prispieť návrhom. Hodnosti tu boli aj predtým, iba ich systém bol rozdielny.

1.:Málokde má užívateľ možnosť si vyberať, akú hodnosť bude mať v diskusnom fóre.
    ( veď práve o to ide, neželám si ŽIADNU Tebou navrhovanú „hodnosť“)

2.: 100 ľudí – 100 chutí.
    (životná pravda)

3.: Pre niekoho recesia, pre niekoho urážka.
    (už som napísal, že nie som urazený. Mňa nasralo, že NAJPRV dáš „hodnosti“ ľuďom, ktorí sa v dobrej viere v normálnu diskusiu prihlásia na TVOJ server a potom to obkecávaš a NEREŠPEKTUJEŠ názor motorkárov, REGISTROVANÝCH na TVOJOM serveri (teda nie členov))

4.:Tebe ako čítam prekáža, že som dal možnosť sa k tomu vyjadrovať a dokonca prispieť návrhom.
    ( Ak by niekto nevedel, čo je NÁZORNÁ ukážka AROGANCIE a DEMAGÓGIE v praxi – tak  toto je ono. (tzv. AWIIZMUS…….. pamätáte ???)
    Najprv registrovaných motorkárov „onálepkuješ“ potom dáš láskavo „možnosť“  sa k tomu vyjadrovať a dokonca prispieť návrhom………..úúúúúžasné)

Chlapče, (sic!) napíšem Ti to takto: (vlastne by stačilo iba skopírovať bod. č. 2)
    Každý z nás má niečo nažité, (škola života), každý z nás má niečo za sebou, iné vzdelanie a (aj) iné intelektuálne danosti, a to je to ČO NÁS, MOTORKÁROV, SPÁJA.

Preto Ťa žiadam aby si sa nesnažil nás rozyebať.
    NEPODARÍ SA TI TO.
    Uvedom si láskavo, KTO je tu pre KOHO.

kavis
    Účastník (Participant)

Riešite tu hodnosti ale že mne sa príspevky sekli na osemdesiatke a aj keď sa už skoro týždeň snažím stále prispievať aby som si zvýšil hodnosť tak stále nič iba tá osemdesiatka  😠

Mlhos
    Účastník (Participant)

K dohode o hovne ale hlavne ze je o com co bolo to bolo Terazky som major to poznas? ano temu som som zalozil aby ste mali kam plut zlc ani sem moc nechodim lebo ma nebavi citat stale o tom istom na 10 stran je ich tu 96 a cital som mozno 20 a ked som nahodou zabludil tak som zbadal ako vam prekaza uplne bezvyznamna vec a dovolil som si drzo povedat svoj nazor a mojho fotra co je uz viac rokov po smrti nechaj moj na pokoji daj si bifika a skludni nerv 

yoffo
    Účastník (Participant)

Prosím p. Miloša Hofierku o nezasahovanie do tejto prízemnej polemiky,
    celkom evidentne nedosahuje JEHO VESMÍRNY rozmer.

Ďakujem.

Mlhos
    Účastník (Participant)

P.Miloš Hofierka je moje sukromne meno a toto je diskusne forum preto poprosim uzivatelov aby sa navzajom oslovovali nickami pod ktorymi su prihlaseny pan Yoffo . Dakujem . ak niektorym bradatym prispievatelom vadi oznacenie holobriadok pripadne ich to uraza  mozu to napravit oholenim brady alebo sukromnou postou so spravcom serveru a nemusia svojou zlou naladou a frustraciou z oznacenia ktore vidi iba prihlaseny uzivatel  obtazovat ostatnych uzivatelov fora a to zvlast ked na to bola vytvorena samostatna tema ak sa niekomu nepacia moje prispevky ma moznost ich necitat nie je to povinne i ked ich je vzhladom na neustale utoky velmi poskromne ale v ziadnom pripade pan Bobolak mi ich nie ze nemoze ale nesmie zakazovat

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Yoffo

Napíšem ti to ako človek, nie ako správca portálu, tak to zase neprekrúť.

Prevraciaš moje pôvodné slová, spomínanú demagógiu uvádzaš do praxe práve ty a dosť osobne sa vyjadruješ na moju adresu. Vytváraš flame war, ktorý by bol na inom diskusnom serveri dávno odstránený, prípadne téma zamknutá, aby nepokračoval a nestrhával ďalších užívateľov do nezmyselnej diskusie. Na rozdiel od teba sa v živote nenudím natoľko, aby som analyzoval ja tvoje príspevky a hral sa so slovíčkami.

Kvôli ľuďom ako ty, sa v diskusných fórach vytvárajú písané pravidlá a programujú zložitejšie kódy na stránkach. Počnúc tvojou morseovkou, ktorá odstreľovala príspevky, kontrola počtu emotikonov a pod.

Mrzí ma, že podľa niekoho názoru si vraj fajn človek, ale po našom telefonáte beriem tvoje posledné príspevky na moju adresu ako ranu pod pás. Nehodlám sa viac vyjadrovať k tvojej osobe a žiadam ťa, aby si to isté urobil aj ty pre mňa. Nie sme v tomto diskusnom fóre len my dvaja, tak rešpektuj ostatných, ktorí nemajú záujem čítať naše osobné výhrady voči sebe a kaziť si tým náladu.

Želám ti všetko dobré.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Mlhoš, čo nového na fasbúku? 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi

1. Na každého, bez rozdielu farby pleti a vyznania svieti slnko rovnako a preto sa ku každému správaj tak, ako by si sa správal ku sebe.
    2. Čítať vie kdekto, ale nerozmýšľa nad prečítaným textom a preto analyzuj, aké informácie si dostal. Pri hľadaní pravdy sa vždy pýtaj kto má z toho prospech.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

To sú mi teda novinky na tom fasbúku… 100 rokov pred opicami… 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nemam cas nenavidiet ludi ktori ma nemaju radi , nemam cas diskutovat s tymi ktori mi nerozumeju, nemam cas robit si starosti o tych ktorim som lahostajny.Pretoze sa staram o tych ktori ma maju radi ,rozpravam sa tymi ktori mi rozumeju , som vdacny tim pre ktorych som dolezity . Zivot je velmi kratky na to aby som ho zbytocne premarnil s ludmi ktori toho nie su hodni  

Mishko
    Účastník (Participant)

Mlhos
    Účastník (Participant)

Pekne vianoce Vam prajem 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,756 až 4,770 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri