40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2013 o 23:23 #89168bobolakÚčastník (Participant)
Chcel som isť ,,ale nedá mi mlhoš a čo píšeš ty???keď nekopíruješ mudrosti,tak z teba vypadne jedine taketo drísty:::aby ste sa pani nahodu s toho nedosrali je priam neuveritelne co vas dokaze niektorich urazit a zvlast niektorich ::(to su ktorí??):starí a hašteriví a zabudol si ešte že sme senilní,,to že už nemáš tatka,nie si jediný,ja som nepísal na tvojho fotra nič,len keby žil tak by ti dal asi výchovnú keby tu čítal tvoje vyplody 😈 a tvoje citáty prevzate od iných aspoň dodržuj ty prvý::ku každému správaj tak, ako by si sa správal ku sebe.
😛12. decembra 2013 o 7:40 #89169theoÚčastník (Participant)Dobre ranko holobriadkovia /okrem bradatych/ 😛 😈 😉
12. decembra 2013 o 7:48 #89170magumaÚčastník (Participant)Theo, meztelen szakállošak je správne 🙂 😁 😁
12. decembra 2013 o 8:00 #89171yoffoÚčastník (Participant)Dobré ráno.
Poprosím kolegov, ktorí lepšie ovládajú PC o radu a postup,
ako sa odregistrovať z tohoto motocyklu.sk.Ďakujem.
12. decembra 2013 o 8:02 #89172BopsikÚčastník (Participant)Ja neviem, chlapci, už ma to tu prestáva baviť čítať… 😠
… ide odtiaľ chlad, nevraživosť, a smútok … 😠
Radšej si pozriem Aštar Šeran, tam je veselšie: 😉
http://www.vesmirni-lide.cz/texty_vytahy/htm/cz/cz_astar_seran.htm 😘
12. decembra 2013 o 8:12 #89173kingstonÚčastník (Participant)Dobré ránko,
theo, maguma – no konečne, aspoň voľakomu zostal zmysel pre humor .
A na niektorých sa hodia Vadimove slová – Hlavne sa zo seba sa neposr*ť.
Absťák je zlá vec a v uhorkovej sezone sa tu riešia púchoviny. Už aby bola jar.
12. decembra 2013 o 8:15 #89174majankoÚčastník (Participant)exebat: len jednu-trojitú otázku: Načo sú vlastne tie „hodnosti“, k čomu majú slúžiť, prečo sa stále musíme op**iť po niekom /viď. tvoje odkazy na servre kde to majú…/ ?
Myslím si, že ten graf bol pôvodne lepší. Nejaká honba za príspevkami….no neviem. Skôr by malo ísť o kvalitu príspevkov /okrem témy 40+ 😈 , tu ide vyslovene o pokec, občas niečo o motorkách, jazdách, akciách a Mlhošovi…/ a nie ako dlho, koľkokrát sa jeden s akože „hodnosťou“ prihlási a s prepáčením odgrgne si tu a za to bude „povýšený “ …presne naopak…tak nejako v tejto konzumnej dobe rozmýšľame.
Musím sa smiať, keď tu vidím Tvoju býčiu, neustálu snahu niekoho niekam škatuľkovať-prideliť hodnosť /zase sa pýtam na čo ?/ Napr…. je tu 40-80 ročný „objavujúci“ motorkár ktorý má obrovské skúsenosti, veľa toho vie, kde kam už niečo popísal a asi už nič nové-prevratné asi neobjaví /-me/ keď budeme realisti a oproti nemu stojí hodnostne vyšší „skúsený člen“ a to 15-18 ročný skútrista 😁 😁 😁 čo chce vedieť ako sa zhasína motor na motorke a má „tisíce“ príspevkov.
…ja že toto je server o motorkách / a o kecoch okolo nich/ a nie o počte klikov za každú cenu 😟 Takže cez hodnosti cesta nevedie-je to blbosť, op**enie sa a zbytočná snahy byť „svetový“. Daj tam graf.12. decembra 2013 o 8:21 #89175przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bopsik, to je život, to nevymyslíš 😈
Yoffo, vieme všetci, že to nie si ty. Zisti friško, kto sa ti nabúral do nicku… 😇12. decembra 2013 o 8:27 #89176BopsikÚčastník (Participant)Yoffo,
papi Ťa odhalil, všetci Ťa poznáme jak srandistu, veselého pohoďáka, že by Ťa odrovnala taká blbosť? Nemwerím.12. decembra 2013 o 8:37 #89177majankoÚčastník (Participant)Exebat: … a čo je na slovíčku opica-op**iť, napodobňovať, že mi to vyhviezdičkuje. Fónická podobnosť pri vyslovení s vulgárnym názvom pre dámske prirodzenie je čisto náhodná. 😠
12. decembra 2013 o 8:43 #89178theoÚčastník (Participant)Majanlo, renoĺt zatial funguje, tak prosim ta, by si mohol uz byt taky pokročily a použivat, renóltka – orenóltovať sa 😉
12. decembra 2013 o 8:45 #89179eXeBaTÚčastník (Participant)majanko
Filtruje to samotné slovo p**i, preto je nahrádzané vnútri slova „opič.iť.
12. decembra 2013 o 8:50 #89180bacaonoÚčastník (Participant)Vráť mi lopatku, lebo sa s tebou už viac nebudem hrať a odidem s pieskoviska!!!! 😶
Jak male deti. 😟12. decembra 2013 o 8:59 #89181przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Bača, nesprávne prirovnanie. 😈
Malé deti by sa boli už dááááávno dohodli… 😈
12. decembra 2013 o 9:00 #89182yoffoÚčastník (Participant)Papi: som to ja, rozrúbal som celý nógbúg a nezistil som žiadneho nabúrateľa. 😁
Bopsik: OK, ale už od str. 92 sa snažím, aby mi bolo láskavo dovolené nemať pri SVOJOM nicku
žiadne adjektívum…….najprv som junior, teraz zase objavujúci člen…..(že jaký lingvistický paškvil……….žasnem.)
Som slobodý (a 30 rokov šťastne ženatý) chlap a NIKTO ma nebude nálepkovať a znásilňovať.
Kingston: citujem Ťa: „Absťák je zlá vec a v uhorkovej sezone sa tu riešia púchoviny. Už aby bola jar“.
Súhlasím……..(iste si tým absťák.defektom nemyslel mňa, ale ak by náááááhodou iba tróchen,) tak:::
Ja som bol aj včera…….iba tak 60 ale bolo fasa.
Idem aj dnes, +3°C parráda.
😘 😘 😘 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.