Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,786 až 4,800 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    majanko
    Účastník (Participant)

Takže odteraz treba nastaviť filter aby filtroval aj opice-opi.čiť lebo sa bude napodobnovať-vagínovať od slova opica 😛 tá slovenčina je úžasná od renóltu až po vagínu, ešte že je na výber.

majanko
    Účastník (Participant)

Zima-nezima, absťák-neabsťák, ale sme rozbehli debatu čo ? 😁  😁  😁  😘

kingston
    Účastník (Participant)

yoffo ahoj, ja som bol vcera tiez, cca 100km okolo komina. Bolo super ale stretol som uz iba jeden skuter v Nitre.

Ondrik aj som mal taku myslienku ze sa zastavim u teba na kafficko ale uz bolo neskoro a nechcel som dopadnut ako minule – vracat sa domov v hmle ako mlieko.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Takto si tu žijeme…

maguma
    Účastník (Participant)

Navrhujem zmeniť tému, dostal som mustanga a idem ho trochen vylepšiť a preto očakávam vaše veľactené návrhy a fotky. 🙂   Meno som mu už vybral, bude ILČI, v jednom jazyku to znamená vietor, som zvedavý kto uhádne, odkiaľ sa to meno vzalo, víťaz sa bude môcť na Ilčim povoziť počas zabíjačky, pripájam link na fotky z prevozu a prvej jazdy na Ilčim, teraz sa idem na ňom odviezť za Uškom, dúfam, že mi ho nebude chcieť znárodniť. 😎
    S tými návrhmi to myslím úplne vážne, hlavne fotky, niečo som už našiel, ale možno viete o niečom, čo som nevidel  😉 😉

http://maguma.rajce.idnes.cz/MUSTANG

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník , radšej na neho nesahaj. Je nádherný, aby si ho nedoboval. Hlavne ten speťák má image. 😉  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 Vilo, neblázni, je to jeden z úplne prvých Mustangov a na papieroch je ich už málo. Nič s tým nerob, doplň chýbajúce veci a prestriekaj (aj tak už je amatérsky streknuté), pekne, aj s linkami… Do pôvodného stavu, a hotovo. Niet väčšej hodnoty…
    Dekel schránky (a bez veľkej diery v strede) niekde mám, asi vedľa druhej WIKINOvej puklice. Jednu som už našiel, papali z nej sliepky u mamy (theo  😈  ) – takže niekde bude aj ten druhý… 😈 

Na pretekanie a nejaké „kustomy“ je ich kopec bez papierov…

A kukni sa do prdlafkovej témy vedľa, niečo, že Ako si hlúpo ničíme úzkoprofilový tovar, či čo. 😉

bacaono
    Účastník (Participant)

Ilči, alebo Ildží – vietor je vlastný brat  Hatátitlá – blesku. prvy bol verný Vinetuovi a druheho dostal od neho do daru Oldo-Šetrný.

Slon
    Účastník (Participant)

Papi plný súhlas 👍

theo
    Účastník (Participant)

WIKINO, co pišeš aby ho nedoboval, ved ho prave treba dobovat /dostat do povodnej podoby/. To len mojho mažoláka doboboval, cize oddoboval.  🙂  😉

WIKINO
    Účastník (Participant)

Theo ja som myslel nedoboboval. Kua chytáš ma za slovíčko. Určite vieš ako som to myslel. 😉 😛

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ešte som zabudol. Dnes ideš do Přahy , máš tú cedulu nachystanú ?, ked šumachruješ 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Ad 1. – Bača, vyhral si jazdu na Ilči, dňa 4. 1. 2014 ťa čaká od 7:00 zulu 🙂  😁 

ad 2. – Chlapci a vy si myslíte, že ho chcem na preteky????? 😶  na to využijem krampusov stroj, ak ho dá dokopy 😈  tento bude len na nedeľu 🙂 🙂 a podotýkam, papiere nepredám 😟 😟 

ad 3. – čakám na tie návrhy, hlavne technické a nie renóltoviny 🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

Hlavne pozor na predné vydla…  😁

Goldy
    Účastník (Participant)

Vidím, (čítam), že nie len ja som vyrastal na Karčim Mayovie. 😶 Dodnes mám doma Winetoua I,II,III, ale nedokázal som sa prehrýzť až na koniec. 😠 Nemal som čas kôli mustangom a pinčlom 😟

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,786 až 4,800 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri