Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,876 až 4,890 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    kavis
    Účastník (Participant)

WIKINO mal si odfotiť aby boli dôkazy bo čo ja viem tak sme stále v Polygóne  😈 ale môžbyť že sa mýlim bo ja už sviatkujem  😇 aspoň mesiac 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Theo, keď to je fakt motobabka (skôr mi pripomína nejaký kráčajúci destilátor 😈  ), tak tá Mažola asi vypadá takto:

Ináč keby WIKINO alebo maguma chceli zužitkovať svoj nahromadený šrot, tu nájdu veľa nápadov:
    http://www.giganten-aus-stahl.de

theo
    Účastník (Participant)

Papi, paradna mažola, len po tej by motobabka musela navarit vela modrej kočoni. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Kuua, po tom prispevku som chytil taku slinu, zalovil som do mrazaku a tam nožky, kože, išiel som dokupit zeleninku a uz sa to vari, na ranajky bude, kočoňa, kto ma chut moze dojsť.  🙂  😎

bobolak
    Účastník (Participant)

čaute,kua theo neprovokuj ,,že chytil som slinu….už som chcel vyštartovať do periňaku(tam si zašívam bifika) a ty o žradle ..fujtajbl 😛  😈 (smajliky 2 kusy.. šetrím)

theo
    Účastník (Participant)

Bobolak, ze v periňaku zasivas bifika, skoro som sa zasrau od smiechu…/2x smajlik, 3x morzeoffka/

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo,kua neser sem tolko morseofky bo bananof je dost 😁  😈 (dvoch smajlof+jeden morseofkayofova)

bobolak
    Účastník (Participant)

A zabudol som 😟 mlhoš šetríš???a de je pena na holenye(midlo)??(jeden smailík+1morseyoffo)

theo
    Účastník (Participant)

Bobolak, ma nesser, vozim pre teba este kaporturove tricko v aute, uz s tym chcel aj minule kolega utierat okna, tak som mu vravel ze no nesmie, to je bobolakove tričko, kua, ne… tak na mazole ti ho dam, a keby som zabudol, tak pytaj…

theo
    Účastník (Participant)

Ved nikomu nepoviem ze v tom tricku chodis doma dole bez… 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua theo azaize pyjem potajomky ale,zachvíľu žena vypanne (ide šopingovat)potom som tu panom ja kua,a drbneme cez skajp, 😉  👍 (1 morseyffo)

theo
    Účastník (Participant)

Bobolaku, ved si mozme drbnut, uz sme si nedrbli ani nepametam… 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

Fór BOBOLACK ÓňLY:

Nedaj sa, je to zas nejaký trick z Ďalekého Východu, že tričko…….prd.
    Šag Ty ho uš dávno máš…………on ten theo v plechovici iste vozí nejakú metlu…
    metlu ľudstva……….alcahól. 😶  😈 

AHA:

http://s23.postimg.org/90r5xjbvf/IMG_5770.jpg

(smajle 2 ks)
    (morséyoffka.-. len botky 2X a jenna čárka)

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, nemser ma, kamaradd. ja to tricko nosim v igelitke od maja /nem karla/ mota sa mi kadzi tadze, furt do neho zakopavam, bolo uz aj na chate aj doma v skrini a minule ked som posielal magumovi gumy, tak malo ist na zapad ale neslo lebo alzheimer a furt je v tom kufri, uz ma sere.

ale ved ja sa ho zbavim raz.,.. 😘

WIKA
    Účastník (Participant)

Bobolák, ak sa rozhodneš ísť na kočoňu, prosím Ťa, zastav sa v Čermanoch, pôjdem určite s Tebou. Ja kočoňu môžem, a od Thea bude určite super. Ampér robí údajne  tiež  dobrú ale  ešte som ju neskúšala. Ale na budúci rok t.j. 4.1. si ju určite nenechám újsť aj keby som mala na ňu čakať do obeda budúceho dňa, alebo do troch kráľov. Yoffo  som veľmi rada, že si tu. Pretože mi Tvoje komentáre chýýýýýýýýýbajúúúúúúúúúú! (smajlík bozkávajúci)  😁 Krásna Mery, k dnešným narodkám Ti želáme len to najlepšie, hlavne zdravie a skoré uzdravenie !! !!!!!!!!!!!!!! Aby si mohla prísť na Mažolu, bude to o trošku lepšia akcia ako Kaportour ( 😁 ) To len aby som neurazila organizátorov. Ale aj Kaportour bol super, a dúfam, že si to zopakujeme.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,876 až 4,890 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri