40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. decembra 2013 o 18:33 #89378theoÚčastník (Participant)
Ti nad 100 kg živej vahy dostanu fóra 10 seKÚND, možno aj vác. 😈 😁
/no morse – no problem/
15. decembra 2013 o 18:36 #89379magumaÚčastník (Participant)Podávam protest hneď na začiatku, bobolak bude vo výhode 🙂 a napr. taký RegiusKca by nás dal dole aj na polvalcovom pionieri 😈 😈
treba stanoviť handycap ako na dostihoch a kto nebude mať cent, tomu sa pridá závažie 😈 😈 😁
15. decembra 2013 o 18:41 #89380magumaÚčastník (Participant)Papi, ale teraz vážne aj ja som uvažoval nad niečim takým, ale nie cross, ale vytrvalostné preteky niečo ako súťaže, na začiatok takú šesťhodinovku, traja jazdci, striedanie po hodine, prevažne po rovine, lebo inak to bude iba jedna a max dvojka na desať metrov a zas jednotka atď. 😶 😶
15. decembra 2013 o 18:41 #89381przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ste veľmi milí, ak sa zohľadní aj váha, tak vyhrám aj keď budem Mustanka tlačiť… 😈
Mám teraz 116 a sviatky ešte len prídu… qa, Bobo, dobrý postreh… 😈15. decembra 2013 o 18:47 #89382magumaÚčastník (Participant)Papi, 😈 😈 😁 😁 ale to smrdíííííí
15. decembra 2013 o 18:55 #89383BopsikÚčastník (Participant)Dnes som bol za piráta.
Ráno som sa chystal lyžovať do Paríža (Parihuzovce). Máme tam skvelý kopec, Lomnické sedlo sa môže strčiť.
Krásna Mery ma poprosila, či by som ju nevyvenčil. Sedí doma s polámanou haxňou, kuľhá s barlami po dome, že už jej z toho švihá. Že by sme mohli ísť do Michalovajec do Zepelína, že je srebrna nedeľa, obídeme pár obchodov, pôjdeme na obed, dáme kafčo, zákusok. Čo neurobíš pre NGŠT, a ešte keď ho ľúbiš.
Oprel som lyže o stenu – ideme.
V MI sa búcham po vreckách – UFF, všetky doklady, penis, kreditné a debetné karty doma, vo vetrovke č. 2. Ešte že ma nestopli polic´m´ni.
Synko to zachránil, priešiel za nami aj s mojím majetkom, a zase pekný deň za nami.
15. decembra 2013 o 18:59 #89384theoÚčastník (Participant)Bopsik, pekny pribeh, ale ze vercajg si doma nechal, to co 😶
uz som sa zlakol, zacinalo to tak dramaticky ze som sa obaval ze Mery dolamala aj druhu haxnu a vyuzijes lyze na plny uväzok, ako dlahy. 🙂 😇
15. decembra 2013 o 19:03 #89385magumaÚčastník (Participant)Bopsik a prečo Krásnu Mery nevyvenčíš na Mažolafest, však ju tam budeme obskakovať všetci a mnohí sa na ňu tešili, mohol by som jej aj vozík zohnať, ja som tiež chodil k Šerifovi na zábavy s dolámanou haksňou a som tu, zabezpečíme pre jej veličenstvo, Sádrovu kráľovnu všetok komfort 🙂 🙂 😁 😁
15. decembra 2013 o 19:05 #89386przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Vilo, akože samochvála? Ale kdeže, to mi budú smrdieť podrážky na kanadách, tak budem hrabať do kopca… 😈
Ináč si pamätám, že sme dávali z nejakého 65-zubové rozety vypichnuté z nejakého JRD-pásu a 11 zubové sekundáry, išlo to na plné gule okolo 45, teda trojka bola, ako predtým dvojka a jednička parádne stíhala do kopca, pod hrádzou si zaradil a preletel si, jedna radosť. Nebolo treba žiadny rozbeh…
😇 No, dobre, ten let bol trochu pomalší, ale zas sme nemuseli páliť spojku.
15. decembra 2013 o 19:09 #89387yoffoÚčastník (Participant)No, ste sa vykecali (prehral, vyhral,ustúpil neustúpil, postúpil, nepostúpil) 😶 😛
Moja „hodnosť“ je v pr…., pardon, v ri….pardon, odišla…….správne.
A keď nejaká zas príde, odídem ja.
Už bez komentárov.
TO JE ŠECCKO. Botka za týmto trapasom.K vážnemu a ser-ijóznemu problému GTX pyjonyér-capa: 😁
Teššujem na:
1.: RE-GULE (šeccky naše gule sme odovzdali Šámáňovi, som zvedavý, čo s tým, žeby RE – nová edícija ???)
2.: HANDY-CAPA……….ručného capa Vám hrať nebudem, aj keď mám na to oné…….vlohhy.Moja účasť jest zabezpečená, ak mi necháte prudko mávať Arafatkou na konečníku pretekku. 😈
Jazdiť nebudem, lebo hrozzí Pád ( nemyslím Italskú rieku), a já keď drbnem, vždy niečo zlomím. 😁smajl 5x
morséyoffka iba botky.15. decembra 2013 o 19:16 #89388przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 WIKA, Yoffo je fakt nad vecou… 😈
15. decembra 2013 o 19:30 #89389yoffoÚčastník (Participant)Dovolím si navrhnúť kathegórie GTX pyjonyjér capu
3. pod 90 kg Mažoloviny
2. do 100 kg Mažoloviny
1. nad 110 kg MažolovinyAnd The Winner Kath.No.1 is………………………..quízová…..toto nikto neuhádne. 😘 😛 😁
szmajle 3x
morséyoffka bodkowana.15. decembra 2013 o 19:33 #89390bobolakÚčastník (Participant)Yoffo ma nenaser,šak teraz som robil náš tím 👍 (sdedko,bobolak,čakyoffis)hadam nepôjdem do tímu s dákimi holobriadkami kuafix 😈 morséofkaništ!
15. decembra 2013 o 19:45 #89391yoffoÚčastník (Participant)Bobo, Ty nemszer mňa……kúa……..to, že Vy dvaja robíte na Riťberger Platzi (lokkalittka ČUL)
kotúly ako na spartkaijáde….sa mám k Vám pridať ….no tak to pŕŕŕŕŕ´.
Ako ma Papikám odhalil, nie som nad Vecou….. ABS. 😛 😛 😛(ABS …..Ani Bohovi System)
Szmajle 3 vyplazzené
Morséyoffka bodkowa + 1x pomlčka ..táto: – .15. decembra 2013 o 19:55 #89392solimÚčastník (Participant)yoffo, ako 108 kilový sa nemôžem zúčastniť. 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.