Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,296 až 5,310 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    malylapaj
    Účastník (Participant)

Náčelníku, ten mustafa nieje náhodou tlačič?

yoffo
    Účastník (Participant)

😈 Pravidlá bomboly 😈 

(dvaja papici, dva božkance 😘 😘 ((pre Mrs.Katku Bombolovú))

mórseyoffka: NIX

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, ze dakuje, len nebola adresa a nevie kde si ich ma dat. 😁 

kingston
    Účastník (Participant)

Presne takým spôsobom ako bzučo mustanga som pred 25 rokmi ťahal navijak stavebného výťahu a stálo ma to v tej dobe brate rovných 500Kčs, pristihli ma žaby škaredé zelené uniformované 😟 . 

.

bacaono
    Účastník (Participant)

Ja nevim co tu konspirijete s najzdenymi kilometrami. Pointa je ovela prozaickejsia.
    To len nacelnik ucil noweho stajnoweho mustaga ako sa jazdi po zadnom. 😁 Nech si mladenec zvyka, lebo ked bude vytuňinguwany uz by to mal kvoli vlastnej bezpecnosti ovladat. 😁 No a vyucbowe metody mame kazdy ine. 😈 

motobabka
    Účastník (Participant)

Dobrý večer, a možem začat znovu vypekať 😛

krampus
    Účastník (Participant)

motobabka– tak ti treba! Načo pečieš také dobroty! 😈  😁 

ahojko
    Účastník (Participant)

ťahač/ tlačič

Nacelniku, sa mi zdalo ze na „Pijonyr Kape“ si mal nalozene az dvoch pindurov v kufri… tento sa ti nezmestil lebo ste viezli aj stoparky, alebo plny kufor nahradnych suciastok?

maguma
    Účastník (Participant)

Chlapci, my sme takto ťahali pred rokmi ťahávali motorky na motocross za stovkou embéčkou, iba sme tam mali priamo prevrtanú guľu a nie upínací prípravok ako teraz, na dlhšiu cestu sme zhodili reťaz a fujás matyjás, dokonca to dokázalo roztlačiť aj auto 🙂  😁  😁 

Kingston, mal si zapnuť aj miešačku, bolo by to za menej 😈 😈 😁 😁

ahojko
    Účastník (Participant)

motobabka

a kde sa zase ides vypekat? na aku Mallorku?

maguma
    Účastník (Participant)

Na Mažolku zulu, včera som ju videl a je krásna, korulbelul sázkilncven kilo 🙂 🙂 (bopsík, podaj  sťažnosť do rady EU) 😈 😈  😁  😁  😁 

motobabka
    Účastník (Participant)

Maguma, to by si jej už mal dať zákaz prežierať sa…ved je tlstá ako sviňa 😁 
    krampus..a čo mám vypekať niečo zlé?….to by síce vydržalo aj do zabijačky, ale mám doma maškrtníkov 😛 najzlatejšia je malá vnučka ako loví v krabiciach koáče, koko…dnes má dva roky 😛  😛 😛

theo
    Účastník (Participant)

To uz ma dva roky, ved len pred pol rokom sa narodila. ci to uz tak cas bezi???

motobabka , napec daco co sa da jest az po dvoch tyzdnoch  a to dones.  😁

motobabka
    Účastník (Participant)

Theo, pred pol rokom sa narodili dvojčatá- chlapci…tí ešte koláče nekradnú… 😁 zvláda to dokonale ich tato Duduš 😛

maguma
    Účastník (Participant)

Dobre babi, pr teba zoženiem sviňu vykrmenú ako hasičský rebrík 🙂 a som zvedavý čo z toho narobíš, jedine tak rebierka pre Duduša 😈  😈  😈 a ani ten ťa nepochváli 😁  😁  😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,296 až 5,310 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri