Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,311 až 5,325 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    motobabka
    Účastník (Participant)

Narovíme toportu–s inerpunkčnými znamienkami nad samohláskami… 😁 to by ani google transl. pre bopsíka nenašiel(oškvarky(
    vera také pečené rebierka na mede by som si veru pomlsala 😀

maguma
    Účastník (Participant)

A to som nemvedel, že ty vieš robiť rebierká z drevenej svine 😈  😈  a na toportu–s inerpunkčnými znamienkami nad samohláskami…potrebuješ aj salonnu, tak sa mi zdá, že začínaš chytať prezabíjačkové obrátky 😁  😁  😁  😁

motobabka
    Účastník (Participant)

Už aby to bolo, neviem sa dočkať…. 😛  😈

motobabka
    Účastník (Participant)

Tuším sme tu lem my dvaja..exebat to toľko vylepšuje až to po…naspodu strany som videla. že či sa mi oplatí byť prihlásená 👎 idem ja teda do hajan…dobru noc

maguma
    Účastník (Participant)

Arivederči babi 🙂 aj ja 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Šecci pečú 😟 , varia 😎 , UPRATUJÚ, 😠 , nékerí flákajú na punčových námestiach 😈

Idem teda aj ja ešče 2  windowsy preleščit.

😈 Gúteň mórgeň 

(3x smajl, 2x papikuk)
    (mórseyofka tróchen.-.-.-)

Oznam:

Dnes o 18,11 to vypukne.
    Na Južnej Guli majú prvý letný deň, a tuto na Szewernej Guli prvý zimný deň.
    Najdóležitejšíje je to, že sa nám začíná predl.žuvat žuvat (deň).
    Dnes zapanne Hwiezda Západu o 15,49 a záftra aš o 15,50…….o minútu vijác.
    O definitívne to pójde horre potom, až spapkáme Mrs. Mažžolínu (po 6.1.2014)

Hurra., Hurra, Hurra.

ahojko
    Účastník (Participant)

Takze prave teraz vy uz mate Zimu, a ja este sest hodin Jesen… 😎

Danny65
    Účastník (Participant)

A kdeže sú nám všetci? Vypekajú koláčiky alebo obliehajú nákupné centrá  😇  od rána ani ťuka tu, nič  😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Chááááááá……. 😉 …….právě jsem se vrátil z hradu……..(nejaké kúvy ma zhodili z hradieb) 😁 

Dnešný IT GTX sa konal v napnutej atmosfére, lebo nás bolo „veľa“ až 4.
    Natschelnik, jeho NGŠT 😘 , és Bobo – podprecceda, és precceda.
    A tak sme furt rehotali, že NGŠT raččej išla po áruházi na kuk, aj kúpila……… náhradné
    strieborné GULE pre Williho (stromček), na zlaté náhradné vraj nezostalo. 😈 

Poplašná správa:
    Mažžolínu necháme žiť, lówe vyzbierané na účel „sežrání“
    toho úbohého zwera budú užité na prelet Kukučkinho Hnízda pre Natschelnika és Preccedu
    na náfštevu Klokáňova. Botka. 😛 
    Se soudružskými pozdravy:

Váš Mlhoš Forman.

szmajl: 4x
    Papikuk: +X
    Mórseyoffka nix.

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes to bolo ozaj vážne, precceda a podpreccda chceli defenestrovať všetko, ale dopadlo to tak, že podprecceda nikoho nedefenestroval, ale práve naopak, fenestroval, teda kopol do seba eďď gin a rehotali sme sa ďalej, tí dvaja sú zohratí ako Lasica so Satinským, vedia vždy prekvapiť mááárhy jenné nepodarenéééé 😈  😈  😈  😈 

dnes som pokračoval na ťahacom prípravku a takto to vyzerá zblízka

z jednej strany

z druhej strany

zozadu

vylepšená verzia

na ťahanie dvoch takýchto strojov treba silnejšie auto 😈 

WIKA
    Účastník (Participant)

Náčelník, čo si ich bol na Cibajkách pripúšťať? Keď už máš 2 (slovom dva kusy)? 😁
    No tak toto bude určite tombola. Alebo prekvapkanie?  A to si hovoríš kamarát? To si nebol pozrieť ani drotára a žobráka, či opravili elektrinu? Ale sa trepeš do Pažravej na IT GTX.

theo
    Účastník (Participant)

WIKA, ved prave ich tam asi hladal , ked ich nikde nevedel najst, a asi ich chcel nazad dopravit, tak im niesol pinďúrov.  🙂  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Hmmm, s dostickami spravit aby pinďúr stál, je uz patentovane s tromi doktorskymi vyplazovatkovymi palickami a troskou lepiacej pasky,…  lacnejsie ako Wikinove modre pirule,… 
    Ale Náčelník akosi opomenul odpovedat na moju predchadzajucu otazku… preco tahali , ked sa mu na PinďúrKape do kufra az dva predtym zmestili..

yoffo
    Účastník (Participant)

CHE…….a uš majú tušším aj f Canade zimu…..che….. 😛 

😛 Gúteň mórgeň. 😈 

Papik je f ilegalite???? f igelite …….??????? 😛

ahojko
    Účastník (Participant)

Zima? 

kosa kosata,.. ked som v utorok odchadzal z Ottawy, tak hlasili pocitovu teplotu minus 38*C… a sol na cestach vraj ucinkuje do minus 17*C.. tak posypali iba pieskom,.. ale 550 km v takom pocasi veru neprajem nikomu,..

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,311 až 5,325 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri