40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
20. decembra 2013 o 20:31 #89709motobabkaÚčastník (Participant)
Narovíme toportu–s inerpunkčnými znamienkami nad samohláskami… 😁 to by ani google transl. pre bopsíka nenašiel(oškvarky(
vera také pečené rebierka na mede by som si veru pomlsala 😀20. decembra 2013 o 20:50 #89710magumaÚčastník (Participant)A to som nemvedel, že ty vieš robiť rebierká z drevenej svine 😈 😈 a na toportu–s inerpunkčnými znamienkami nad samohláskami…potrebuješ aj salonnu, tak sa mi zdá, že začínaš chytať prezabíjačkové obrátky 😁 😁 😁 😁
20. decembra 2013 o 20:55 #89711motobabkaÚčastník (Participant)Už aby to bolo, neviem sa dočkať…. 😛 😈
20. decembra 2013 o 20:58 #89712motobabkaÚčastník (Participant)Tuším sme tu lem my dvaja..exebat to toľko vylepšuje až to po…naspodu strany som videla. že či sa mi oplatí byť prihlásená 👎 idem ja teda do hajan…dobru noc
20. decembra 2013 o 21:06 #89713magumaÚčastník (Participant)Arivederči babi 🙂 aj ja 😁
21. decembra 2013 o 8:38 #89714yoffoÚčastník (Participant)Šecci pečú 😟 , varia 😎 , UPRATUJÚ, 😠 , nékerí flákajú na punčových námestiach 😈
Idem teda aj ja ešče 2 windowsy preleščit.
😈 Gúteň mórgeň
(3x smajl, 2x papikuk)
(mórseyofka tróchen.-.-.-)Oznam:
Dnes o 18,11 to vypukne.
Na Južnej Guli majú prvý letný deň, a tuto na Szewernej Guli prvý zimný deň.
Najdóležitejšíje je to, že sa nám začíná predl.žuvat žuvat (deň).
Dnes zapanne Hwiezda Západu o 15,49 a záftra aš o 15,50…….o minútu vijác.
O definitívne to pójde horre potom, až spapkáme Mrs. Mažžolínu (po 6.1.2014)Hurra., Hurra, Hurra.
21. decembra 2013 o 17:14 #89715ahojkoÚčastník (Participant)Takze prave teraz vy uz mate Zimu, a ja este sest hodin Jesen… 😎
21. decembra 2013 o 19:44 #89716Danny65Účastník (Participant)A kdeže sú nám všetci? Vypekajú koláčiky alebo obliehajú nákupné centrá 😇 od rána ani ťuka tu, nič 😁
21. decembra 2013 o 20:12 #89717yoffoÚčastník (Participant)Chááááááá……. 😉 …….právě jsem se vrátil z hradu……..(nejaké kúvy ma zhodili z hradieb) 😁
Dnešný IT GTX sa konal v napnutej atmosfére, lebo nás bolo „veľa“ až 4.
Natschelnik, jeho NGŠT 😘 , és Bobo – podprecceda, és precceda.
A tak sme furt rehotali, že NGŠT raččej išla po áruházi na kuk, aj kúpila……… náhradné
strieborné GULE pre Williho (stromček), na zlaté náhradné vraj nezostalo. 😈Poplašná správa:
Mažžolínu necháme žiť, lówe vyzbierané na účel „sežrání“
toho úbohého zwera budú užité na prelet Kukučkinho Hnízda pre Natschelnika és Preccedu
na náfštevu Klokáňova. Botka. 😛
Se soudružskými pozdravy:Váš Mlhoš Forman.
szmajl: 4x
Papikuk: +X
Mórseyoffka nix.21. decembra 2013 o 21:22 #89718magumaÚčastník (Participant)Dnes to bolo ozaj vážne, precceda a podpreccda chceli defenestrovať všetko, ale dopadlo to tak, že podprecceda nikoho nedefenestroval, ale práve naopak, fenestroval, teda kopol do seba eďď gin a rehotali sme sa ďalej, tí dvaja sú zohratí ako Lasica so Satinským, vedia vždy prekvapiť mááárhy jenné nepodarenéééé 😈 😈 😈 😈
dnes som pokračoval na ťahacom prípravku a takto to vyzerá zblízka
z jednej strany
z druhej strany
zozadu
vylepšená verzia
na ťahanie dvoch takýchto strojov treba silnejšie auto 😈
21. decembra 2013 o 21:34 #89719WIKAÚčastník (Participant)Náčelník, čo si ich bol na Cibajkách pripúšťať? Keď už máš 2 (slovom dva kusy)? 😁
No tak toto bude určite tombola. Alebo prekvapkanie? A to si hovoríš kamarát? To si nebol pozrieť ani drotára a žobráka, či opravili elektrinu? Ale sa trepeš do Pažravej na IT GTX.21. decembra 2013 o 21:38 #89720theoÚčastník (Participant)WIKA, ved prave ich tam asi hladal , ked ich nikde nevedel najst, a asi ich chcel nazad dopravit, tak im niesol pinďúrov. 🙂 😁
21. decembra 2013 o 23:37 #89721ahojkoÚčastník (Participant)Hmmm, s dostickami spravit aby pinďúr stál, je uz patentovane s tromi doktorskymi vyplazovatkovymi palickami a troskou lepiacej pasky,… lacnejsie ako Wikinove modre pirule,…
Ale Náčelník akosi opomenul odpovedat na moju predchadzajucu otazku… preco tahali , ked sa mu na PinďúrKape do kufra az dva predtym zmestili..21. decembra 2013 o 23:45 #89722yoffoÚčastník (Participant)CHE…….a uš majú tušším aj f Canade zimu…..che….. 😛
😛 Gúteň mórgeň. 😈
Papik je f ilegalite???? f igelite …….??????? 😛
22. decembra 2013 o 4:28 #89723ahojkoÚčastník (Participant)Zima?
kosa kosata,.. ked som v utorok odchadzal z Ottawy, tak hlasili pocitovu teplotu minus 38*C… a sol na cestach vraj ucinkuje do minus 17*C.. tak posypali iba pieskom,.. ale 550 km v takom pocasi veru neprajem nikomu,.. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.