Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,611 až 5,625 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 Lapaj, ty tiež nie si žiadny ožran, čo tak stretnúť sa na Silvestra pred polnocou na motorkách pod Klapkom na námestí? Prípadne ostatní, šeci blázni vítaní. 😁 

Trochu recesie, srandy, papierové trumpety, och-ňostroj a tak…  🙂

Stačí, ak vytancuješ niečo nad nulou a bez snehu… Ha?

Slon
    Účastník (Participant)

Traja králi B.Y.L. kua NEVIETE POUžíVAť MOBIL Hááá? Tatoska bola v Gabčíkove u svokrovcov a ja som lítal za hrádzou v okolí Hulám čárdy na kymko KXR 250 😛

bobolak
    Účastník (Participant)

Slon,,že traja králi… 😈 😈 sklerotický senilný starci,ako by povedal mlhoš 😛 😛 ,tak to nás chujov nenapadlo 😶 ,preto bude na IT GTX prejednaný trest sopľoša šamana!!! 🙂 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes sme uskutočnili druhý ročník vianočného pochodu k sekvoji, major Ronyslav nám zároveň predviedol, že on patrí aj do skupiny ľadových medveďov a vykúpal sa v jazierku pod sekvojou akoby bolo +tridsaťpäť, bŕŕŕŕŕŕŕŕ 😁  😁 

tu odháňa divoké šelmy 😈 

tvrdý bodyguárd 🙂 vie, že ho čaká perníček, preto stráži, aby mu to niekto iný nezožral 😁 

tu by sa mali navešať vianočné ozdoby a koľko darčekov by pod sekvoju vošlo, za tatrovku 😁 

skúška teploty, dobrá je, idem aportovať 😁  😁 

hľadám, pátrám………………… 😶 

za takúto blbosť skočiť do vody, aspoň kus šunky tam mohol hodiť 😈  😁  😁 

ani uterák mi nedajú, aby som sa o krík šúchal, aspoň vyššiu šaržu mi mohli dať 😈  😈  😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Bobo, navrhni preccedovi aby Ronyslavovi udelil titul „železný muž“  a ty mu ho odovzdáš zároveň s bonusom kilo šunky, pražskej 😈  😈 x 12

zefototh
    Účastník (Participant)

Maguma a teraz Ronyslava pusti do perín aby neprechladol. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Už je, má svoj spacák 😈 😁 

theo
    Účastník (Participant)

No fassa, slon hulí čárdy a kuťa Ronyslavovič robi zo seba viziló /pre Bopsikov transformerlátor, nie je to vodný kôň/

2x káblovaný smajl
    3x papík
    /aby bolo 5/

maguma, este som nic nerozobral, teraz sa prudko este venujem gaučingu.

bobolak
    Účastník (Participant)

Maguma tituk „železny Muž“ už je obsadený, 😈 výťaz suboja opel VS kamión 🙂 🙂 ronislavovi bude udelený iný titul,a odmena,jednu noc so sukou podnikatelkou.sice byva v hlohovci,ale to je pre ronislava ništ,keď mu to oznamime 😁 pouteká ako gáfor 👍 

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo trochu poľav,aby si z toho gaučingu nedostal svalovicu 😈  😈 

maguma
    Účastník (Participant)

Bobo, ten „výťaz suboja opel VS kamión“ musí byť ozaj železný muž, povedal by som, že aj zakalený na vysokú tvrdosť 😈  😈  😈 tak sa Ronyslav uskromní aj s oceľovým mužom 😁  😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Pekný večer.

Na to, že je mjr. Ronyslav oceľový muž, celkom dobre pláva. 🙂 😁 

A len tak, niečo pre strojníkov:

malylapaj
    Účastník (Participant)

Papi, na Silvestra budem u Arkulku, takže moto bude na dostrel, len budem veľmo lenivý v tú neskorú nočnú hodinu ako sa poznám, a na námestí je vyskoká pravdepodobnosť, že tam bude kopa podgurážených individuí ktorý po polnoci rozhadzujú prázdne fľaše od sektov, ale telephón maj v pohotovosti 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Lapaj, však som aj poradil dcére, že  keď tam skočia o polnoci trebárs aj peši, nech si nasadia prilby… 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

😈 Theo Gaučing 😈 

A po Gaučingu príde EL ŇIŇO……… 😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,611 až 5,625 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri