Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,626 až 5,640 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Hey, dajak Theo-loga nečuc…
    Asi sa urazil a dal si banán.
    Abo čo?
    Abo pije…

Bopsik
    Účastník (Participant)

ÁAAAA, sorač,
    som si nefšimol vyššie…

Mlhos
    Účastník (Participant)

„výťaz suboja opel VS kamión“ musí byť ozaj železný muž 😁 nie zelezny ale titanovy uz ma viac srobov ako kosti

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, ved trenujem na privitaci vybor na Mažolafest, pozajtra mam generalku  🙂 

yoffo, el ňiňo este musi vyleščiť cenu quizovu.  😁

maguma
    Účastník (Participant)

The ô, neprežeň ten tréning 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Áno, leščiči nech leščá aj CCQ (Cenné Ceny Quizowe…….)

A ten El Ňiňaj leščí jemmnnúúččkko ???? 😁 

Božže sa tešším. 😇 

Szmajl:2ks
    Papiky:3x 😈  😈  😈 
    Szpolu 5

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ten trik privítacívýborový by ma JanJan alebo Theo mohol naučiť, lebo raz som skúšal privítavať, ale robil som to tak poctivo, že po šiestom-siedmom privítaní som bol totálne K.O…. 😈

theo
    Účastník (Participant)

Papi, ved to sa prave ma robit take privitanie poctivo, a to tak ze vzdaš hostom poctu, ale keby si to robil ozaj podstivo, tak si K.O. uz na obed, ta ne ?

tri kablove
    jeden papikowski
    jeden rehot
    /3+1+1=5/- bez DPH

RedJack
    Účastník (Participant)

Papi na tvoju výzvu nemôžem reagovať,bo by som sa asi ochujil z tej cesty na dolňáky,ale snad si o pol noci aspoň povrčím pred garážou, včera čo hentítam jazdili u nás tak fúkalo že vyťáhnuť motorku pred garáž tak mám utrhané aj speťáky.Nuž mal by som sa z tejto Trtčanskej župy presťahovať niekde do teplých krajov. Ale hlavne aby sme toho Silvera oslávili.

kingston
    Účastník (Participant)

Dobré ráno, kde sú drótoš a kolduš a pirula? 

Idem pomeRIŤ aby rentiéri mali za čo do pohára naliať .

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kingston nebuntoš tak zavčas rána. To je pekné, že na rentiérov myslíš , ale potichúčky. Drotár zo žobrákom nakupujú muníciu na ohňostroj. Kto poslôchal celý rok , tak má do 7.1. volno a ostatný sú po škole. Wika si urobila rodosť z umývačkou riadu , tak mám starosti, ako urobiť inštaláciu trubiek. Nemá náhodou niekto z okolia lepičku na plastové trubky? Vyhodnare nehláste sa.
    Včera som pozeral motor z toho Podbrezovského pinďúra. Je celkom zachovalý a tak dumám , že ho najskor spojazním ako pinďúra a ak to nebude ako tak šlapať, potom prerobím na Čermancross 125., 
    Dobré ránko , dávam kawej, napolitánku a hlavne pirulu, podotýkam ružovú, lebo modrá už neučinkuje  😠 😁

Mlhos
    Účastník (Participant)
    yoffo
    Účastník (Participant)

😈 Dobré ráno, Gúteň mórgeň, Jó reggelt. 😘 

Výzva:

Dovoľujem si Vás šecckých požiadať o vážnu spoluprácu:
    Dávajte príspefky poránne, nech sa preondíme z rocku 13 do rocku 14 aj štrnástou stranou. 😁 

A oné: Sezzónu som ukončil vyrvaním battérie z Káwostroja. (čerra)(chvílu oddýchne)
    A 2.1.2014 ju tam zas namontujem, és začnem motósezónu.
    Keďže uš nemkupujem rachejtle, szwetlice, piráty a iné kktiny(ohowňostroj mám satarmo),
    idem do Áruházu kuk nejaké suché mokré voross medve bór vo flašíkovi, nech je čo szlopať.
    A záftra máme f pláne rodinný zájazd turisticzny na Thébenskú Kobylu a budeme kuk, čo sa deje
    v Rakúskej Monarchíji a na Uhrách.
    Vivat Kráľofstvo Nemecké. 😈 

Szmajl 2x
    Papiky 3x 😈 
    Summa 5x

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Yoffis, moc veľké cunami príspevkov sa zatiaľ nejak neobjavilo, to ich musíš podbobovávať, urážať a provokovať, inak šecko chrápe. Také ľahké nevieš?  😘

Ale nemám obavy, že by stoštrnástka nenaskočila, ba, myslím si, že pokojne budeme zajtra po polnoci písať už na 15-ku…

😈 Ako sa podbobováva? Napr. takto:

Nakoľko momentálne dočasne teraz akurát náhodou prechodne práve nie si „utláčaný“ –  možno budeš môcť v  Novom roku naďalej prispievať aj ty… 😈 

Smajle: Šak porátajte, né ?

bobolak
    Účastník (Participant)

yoffo tušim ťa chce papi naštartovať“
    dva papíky
    morseoyffo ništ

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,626 až 5,640 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri