40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
29. decembra 2013 o 20:20 #90025BopsikÚčastník (Participant)
Hey, dajak Theo-loga nečuc…
Asi sa urazil a dal si banán.
Abo čo?
Abo pije…29. decembra 2013 o 20:21 #90026BopsikÚčastník (Participant)ÁAAAA, sorač,
som si nefšimol vyššie…29. decembra 2013 o 20:28 #90027MlhosÚčastník (Participant)„výťaz suboja opel VS kamión“ musí byť ozaj železný muž 😁 nie zelezny ale titanovy uz ma viac srobov ako kosti
29. decembra 2013 o 20:53 #90028theoÚčastník (Participant)Bopsik, ved trenujem na privitaci vybor na Mažolafest, pozajtra mam generalku 🙂
yoffo, el ňiňo este musi vyleščiť cenu quizovu. 😁
29. decembra 2013 o 21:02 #90029magumaÚčastník (Participant)The ô, neprežeň ten tréning 😈
29. decembra 2013 o 21:09 #90030yoffoÚčastník (Participant)Áno, leščiči nech leščá aj CCQ (Cenné Ceny Quizowe…….)
A ten El Ňiňaj leščí jemmnnúúččkko ???? 😁
Božže sa tešším. 😇
Szmajl:2ks
Papiky:3x 😈 😈 😈
Szpolu 529. decembra 2013 o 21:15 #90031przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ten trik privítacívýborový by ma JanJan alebo Theo mohol naučiť, lebo raz som skúšal privítavať, ale robil som to tak poctivo, že po šiestom-siedmom privítaní som bol totálne K.O…. 😈
29. decembra 2013 o 21:27 #90032theoÚčastník (Participant)Papi, ved to sa prave ma robit take privitanie poctivo, a to tak ze vzdaš hostom poctu, ale keby si to robil ozaj podstivo, tak si K.O. uz na obed, ta ne ?
tri kablove
jeden papikowski
jeden rehot
/3+1+1=5/- bez DPH29. decembra 2013 o 22:03 #90033RedJackÚčastník (Participant)Papi na tvoju výzvu nemôžem reagovať,bo by som sa asi ochujil z tej cesty na dolňáky,ale snad si o pol noci aspoň povrčím pred garážou, včera čo hentítam jazdili u nás tak fúkalo že vyťáhnuť motorku pred garáž tak mám utrhané aj speťáky.Nuž mal by som sa z tejto Trtčanskej župy presťahovať niekde do teplých krajov. Ale hlavne aby sme toho Silvera oslávili.
30. decembra 2013 o 4:57 #90034kingstonÚčastník (Participant)Dobré ráno, kde sú drótoš a kolduš a pirula?
Idem pomeRIŤ aby rentiéri mali za čo do pohára naliať .
30. decembra 2013 o 5:36 #90035WIKINOÚčastník (Participant)Kingston nebuntoš tak zavčas rána. To je pekné, že na rentiérov myslíš , ale potichúčky. Drotár zo žobrákom nakupujú muníciu na ohňostroj. Kto poslôchal celý rok , tak má do 7.1. volno a ostatný sú po škole. Wika si urobila rodosť z umývačkou riadu , tak mám starosti, ako urobiť inštaláciu trubiek. Nemá náhodou niekto z okolia lepičku na plastové trubky? Vyhodnare nehláste sa.
Včera som pozeral motor z toho Podbrezovského pinďúra. Je celkom zachovalý a tak dumám , že ho najskor spojazním ako pinďúra a ak to nebude ako tak šlapať, potom prerobím na Čermancross 125.,
Dobré ránko , dávam kawej, napolitánku a hlavne pirulu, podotýkam ružovú, lebo modrá už neučinkuje 😠 😁30. decembra 2013 o 7:49 #90036MlhosÚčastník (Participant)Schumacher je v kome a bojuje o zivot
30. decembra 2013 o 7:55 #90037yoffoÚčastník (Participant)😈 Dobré ráno, Gúteň mórgeň, Jó reggelt. 😘
Výzva:
Dovoľujem si Vás šecckých požiadať o vážnu spoluprácu:
Dávajte príspefky poránne, nech sa preondíme z rocku 13 do rocku 14 aj štrnástou stranou. 😁A oné: Sezzónu som ukončil vyrvaním battérie z Káwostroja. (čerra)(chvílu oddýchne)
A 2.1.2014 ju tam zas namontujem, és začnem motósezónu.
Keďže uš nemkupujem rachejtle, szwetlice, piráty a iné kktiny(ohowňostroj mám satarmo),
idem do Áruházu kuk nejaké suché mokré voross medve bór vo flašíkovi, nech je čo szlopať.
A záftra máme f pláne rodinný zájazd turisticzny na Thébenskú Kobylu a budeme kuk, čo sa deje
v Rakúskej Monarchíji a na Uhrách.
Vivat Kráľofstvo Nemecké. 😈Szmajl 2x
Papiky 3x 😈
Summa 5x30. decembra 2013 o 11:46 #90038przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Yoffis, moc veľké cunami príspevkov sa zatiaľ nejak neobjavilo, to ich musíš podbobovávať, urážať a provokovať, inak šecko chrápe. Také ľahké nevieš? 😘
Ale nemám obavy, že by stoštrnástka nenaskočila, ba, myslím si, že pokojne budeme zajtra po polnoci písať už na 15-ku…
😈 Ako sa podbobováva? Napr. takto:
Nakoľko momentálne dočasne teraz akurát náhodou prechodne práve nie si „utláčaný“ – možno budeš môcť v Novom roku naďalej prispievať aj ty… 😈
Smajle: Šak porátajte, né ?
30. decembra 2013 o 12:12 #90039bobolakÚčastník (Participant)yoffo tušim ťa chce papi naštartovať“
dva papíky
morseoyffo ništ -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.