40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
30. decembra 2013 o 12:52 #90040yoffoÚčastník (Participant)
Papi, ty jenna márha Izsinskaja, podbobowacá, neutlačiteľná, cunamovacá, víš, čo mi ty móžeš ??? 😛
Ani to mi nem.móžeš. 😛 🙂 😇A henten Bobov Lack kranne szmajle zo slušného serwéra, též márha. 😁
Peace.
Smajle 5
Papiky nix
morséyoffka Victory (…-)30. decembra 2013 o 13:26 #90041przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobo, si jasnovidec 👍 😁
Yoffo chytá na brnk, asi šlohol batérie z nejakého Robertka nehranolovitého… 😈
Je na tom určite lepšie, ako VANUCCI vedľa… 😉30. decembra 2013 o 13:39 #90042vipper1Účastník (Participant)http://is.muni.cz/th/322679/pedf_b/Live_to_ride-ride_to_live.pdf
Niečo do pozornosti na dlhe zimne večery,i ked sa už konečne skracujú
30. decembra 2013 o 13:46 #90043bobolakÚčastník (Participant)No vidím že načelník sa dal na theovu disciplinu gaučing a teraz chrápe aj s maj.ronislavom v garaži a skovavaju sa pred naďou 😈 😈
30. decembra 2013 o 14:59 #90044theoÚčastník (Participant)Bobolak, gaučing včera skončil, dnes bolo treba demontovat nadrz, ide na reparaciu do žochároviec, taky sajrajt z nej šiel až des. 😶
A ešte pozakryvat, aby lóšadke nebola zima, župan by mal stačiť.
30. decembra 2013 o 16:25 #90045WIKINOÚčastník (Participant)Kua Bobo ná de si šlohnul tie smajle dajle. Šag si nejaký PC pokročilý či čo ? 😶 To ani precceda neví. Neská som bov na rúle a lepičku pre vodoumývačku rádu. Terazky idem inštaluvať vodocestu. Keď sa Wika vráti v stredu bude prekvápko. Možno sa zopakujú vánoce hurááá 😈Ešte som bov na kuk v Magumovcách a predstavte si Dedomiro s kámošom sa zastavili na moto. Normálne som im v kútiku duše závidev. Náčelník s Bzučom dotrepali koryto , že sa idú na Drík / rieka Nitra /normálne člnkuvať. Veď bov taký hic až no. 😁 Dúfam , že ho dobre vyumývajú aby sme na Mažole náhodu nenašli v hurkách a klbáskach nejaké oné chlpy z ich tojášov. 🤐 😈
Theo aj ja idem demontuvať nádrž z Podbrezovana, lebo náčelník ide vylívať šecky nádrže na Slowakei.
No idem pracuvať.Večer znovu budem čítať.
Čágo belo.30. decembra 2013 o 16:36 #90046BopsikÚčastník (Participant)Bobolak, papi, campa, kingston,
kuknite sa na štatistiku lotérie, žalospev.
Sme na samom konečníku, medzi poslednou desiatkou, uff.
A ten Lehy sa už ani smiať nevládze… 😟 😟 😟
Apoň že VMax je posledný… 😁30. decembra 2013 o 16:52 #90047MlhosÚčastník (Participant)Ta bakalarska praca 😁 zvlast ma pobavili citaty cloveka ktoreho trestny register je hrubsi ako zbierka zakonov
30. decembra 2013 o 17:05 #90048kingstonÚčastník (Participant)Bopsik nem boj, mi máme zasa šťastie v láske 🙂 😁 .
30. decembra 2013 o 17:11 #90049motobabkaÚčastník (Participant)Pekný predposledný večer tohto roku 😈
Zajtra naposledy v práci a potom už naozajstná rentierka ako yoffo 🙂30. decembra 2013 o 17:12 #90050motobabkaÚčastník (Participant)Dúfam, že Ste stravu obmedzili, aby Ste v sobotu vládali papkať dobroty zo svinky 😁
30. decembra 2013 o 17:17 #90051przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😘 Babi, takéto tajomstvá neprezrádzaj, lebo ťa budeme mať za starú babku. 😈
Bopsik, tú štatistiku sme už prejednávali – a sú takí medzi novými (Holobriadok & Junior), ktorí tam ani nefigurujú 😉
Takže posledný na tom je ešte dobre…Otázka? Načo je Lehymu milión kreditov, keď Ahojko s troma zobral celoročné predplatné? Hehehe 😁
30. decembra 2013 o 17:38 #90052motobabkaÚčastník (Participant)Papi, ved ja sa neurazím… 😁
30. decembra 2013 o 17:44 #90053theoÚčastník (Participant)OZNAM OZNAM OZNAM OZNAM OZNAM OZNAM OZNAM OZNAM OZNAM
MAŽOLAFEST MAŽOLAFEST MAŽOLAFEST
Ti co sa zucastnite Mažolafestu, doneste si so sebou menovky , ktore mate z predchadzajucich GT akcii.
Kto nemá, jmenofka mu bude přidělen.
dva smajle igen
dva mošojgósmajle
jeden papiknatyto je zatial vsjo. štop.
30. decembra 2013 o 18:19 #90054bobolakÚčastník (Participant)theo 😈 Kto nemá, jmenofka mu bude přidělen. budu dve:::: HOLOBRIADOK a JUNIOR
a nikomu sa ujde aj objavitel 😁 😁 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.