Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,791 až 5,805 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    kavis
    Účastník (Participant)

yoffo nemaj boja tvoje sú vidieť len na tej druhej si nejak štíhly  😈 

PS. a notbuka si mal zo sebou  😇

yoffo
    Účastník (Participant)

Kavis, kúa, to na čo mám klik, aby som videl papifottó ??????? 😶

kavis
    Účastník (Participant)

No tie prvé nejdú ale druhé to ukážem na prázdne okno kurzorom a pravým tlaítkom myšky klik a vyberiem že zobraziť obrázok v nvom okne a zobrazí sa to že antistresové body 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

No vidíš, vďaka, ani som nemusel na nyšt klikaťť,
    antištress kozy points sa ukázali samy (samé) čí-čo. 😈 

To si asi najprf papikám užíval a až potom puscil sem. 😈

motobabka
    Účastník (Participant)

Kuk 😶 
    idem sa ja pomyly pobaliť, nezabudnuť na vrtačku a pomaly sa vyberiem spracovávať svinke na zajtrajšie dobroty s kuchynským kolektívom 👍 😘
    Maguma, nieže mi niekoho odstrelíš z pomocníkov…mier poriadne, ja si vás počkám v Krušovciach 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Babi a čo budeš aj Mažole koleno vŕtať ????? 😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

😁 v bytovke nie je kde parkovat motorku ?  😁  ja dve a sused skutra a este sa dve vojdu   😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi nech klikam ako klikam ani puchov sa nezvetsuje  😁 nakoniec som musel stiahnut do pc kde mi to prehliadac fotiek zvetsil do prijatelnej urovne  😁 zase s tym miestom na serveri nemusis tak setrit  😁

malylapaj
    Účastník (Participant)

R.I.P. Mažola   a niečo prapôvodu Mazsoli  http://www.youtube.com/watch?v=S8sP09cu5xY

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😘 Slzy som síce neronil (až taká zima zas nie je 😈  ), ale minútu ticha počas turistikovania v Hungárii som kvôli dôstojnému odchodu Mažoly do večných lovíšť dodržal. Aby vám viac chutilo.
    Cestou domov som trochu aj na Dakar potrénoval, ale po tom štrku to Šarkánek zná veru oveľa lepšie. 😁 Neviem, čo sa deje s fotkami, ale jednu „dakarskú“ skúsim:

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,važení geriatrici,už ma to začína sr..ť 😶 🙂 papi to už si rentier,keď nemáš asi ine na práci ako tu provokovať s jazdením kadetade???a ja plnoletý rentier mam arbajtovať??? 😟  😛 

bobolak
    Účastník (Participant)

Ešte že som dostal dopis od ficka že mi zvýšil rentu o neuveriteľných 8,80 evráčov 😁 yoffo tri krát hurááá 😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Bobo, veď ja som jazdil pracovne.

Alebo prcovne? 😈  Neprezradím. 😛 

Ale tie Yoffove fotky sa mi už objavili, qa, veď ten nemá prilbu! Spáli sa mu koža na hlave. 😈 

offtopic: Aj Schumacher má dnes narodeniny, ale chudák sám nevie, či sa dožil 45 rokov alebo dospal – a ten aj prilbu mal. Držím mu palce aj tak.

yoffo
    Účastník (Participant)

HISTORY OF MAZZOLLA TEAM 2013

http://yozef.rajce.idnes.cz/4.1.2013_MAZOLA_2013

Keďže pamäť treba ……..čo ???……..oné………cibRIŤ……… 😈 

5x papiky 😈  😈  😈  😈 

Hruso25
    Účastník (Participant)

Miško Schumi sa práve teraz narodil,budú ho prebaľovať,bude sa učiť chodiť, potom príde abeceda  atď. Držím mu palce nech sa rýchlo pozberá. 

Ono niekedy je lepšie to skončiť ako čakať kedy ťa a či ťa niekto prebalí,Zase keď máš kapacitu mozgu trojdňového decka, asi je to aj jedno.Len to ono enem to  okolie trpý.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,791 až 5,805 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri