Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,866 až 5,880 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Drotar drotuje gilleru bo treba v kulturaku nieco podrotovat cakam  na zobraka,este sa prehrrabava v smetaku,,alebo fotaku??

bobolak
    Účastník (Participant)

Akosi sa dlho hrabe v tom smetaku,papi čaka žobrak pohny si a vylez z teho fotáku a daj zulu kedy ideme kuk keres apu!!!

yoffo
    Účastník (Participant)

OZNAM. (pre Leščičoff)

Zmena programmu.

S ohľadom na veľmi nepriaznivé okolnosci f USA a Canade (kossa JH a snahu po kkt)
    prerušujem vyssielanie fottó dokundametáció , balím fottŤák, hádžem do Káwičky battery,
    és fičím pre Drótika na Žabák.
    Volali z Južnej Guberníje, že průser, ideme opraviť Wasser Elektrárňu v Gabčíkove.

O 14 ZULU bude prerušená dodáfka Energíje Elektricznej , lebo opravujeme. 😈 😛

S pozdravom

Vaši YAZDIČI. 😛

Gdo chce, móže pridať (sa),
    aj vadasku zobrať, aby sme tam nemuseli pichnúť Drótika. 😈  

czody
    Účastník (Participant)

No naozaj si pohnite s tými fotkami veď tam behal každý s fotákom a kamerou  😈 

Tak ešťe dva, takto vyzerá nefalšovaná radosť na oboch stranách  😁 😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

🙂 Vadaska pribalená, Slone, pripraffte nejaké 2 galbáse na odvoz.

theo
    Účastník (Participant)

Nikto nedava foto, asi yazdia /kalbaszvadászbanda/, uz donahravam albumm, uno momento  🙂

czody
    Účastník (Participant)

U nás hmla jak v prdeli  😠  žiadne jazdenie nebude, alebo si spravíme stredu  😈

theo
    Účastník (Participant)

Tak tu je foto z Mažolafestu  😘 

Mažolafest 2014

Mlhos
    Účastník (Participant)

Pchaaaaa vnku je jak na jar prve tohtorocne kilometre odjazdene aj ked len do fitka a nazad  som renolt pribral cez vanoce aj dve brady mam 
    😁 

Papikam vies mne to nevadi ja sa drzim hesla Orol lieta sam a vrabcaci v krdloch  😁

motobabka
    Účastník (Participant)

Normálne závidím, vonku nádherné počasie a ja v posteli 😠 , ale aspoň moju motorku stretnete niekde s bandou ducatistov..zase ju okupujú synovia…..snád nabudúce, ked vyzdraviem 😉 
    theo, foto super, aj czodyho 👍 málá je zlatá v tom kupacom oblečku …nemá chybu 😘

sdedko
    Účastník (Participant)

Moja vdaka patri organizatorom,  tvrdo pracujucim v kuchyni (Motobabke skore vyzdravenie) a vsetkym ucastnikom za prima zabavu. 👍

czody
    Účastník (Participant)

theo, fotky super  👍 , konečne môžeme vidieť aj pracujúci ľud  👍  👍 a nie len žráčov 😈 
    motobabka rýchlo sa uzdrav, to máš nariadené 😇 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Malý offtopic v tieni Mažolafestu:
    Babi, fakt môžeš dnes závidieť, super počasie (12 °C, bezvetrie, slnko), na cestách stovky motoriek ( a radarov 😈  😈  😈  ), drsní skútristi sme sa strefli v Gabčíkove, odmerali sme Vadaskou napätie v elektrárni aj na Bobovom skútri (s prehľadom vyhral Bobo… 😁  ), no, fasa výjazd to bol.
    Ako bonus, sme navštívili aj psí útulok v Pataši, aj klobásky sme nakúpili (taktne sme sa nepýtali, z čoho sú vyrobené… 😁  ) a pred zotmením sme dorazili domov.
    Neviem, čo sa deje s fotkami, ale dve skúsim:

kavis
    Účastník (Participant)

Starci v tom útulku na slniečku ste sa vyhrievali?  😈

motobabka
    Účastník (Participant)

Papi, veru závidím 😉 chlapci došli domov vysmiaty ako lečo 😇

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,866 až 5,880 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri