Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,911 až 5,925 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Som sa prebral, lebo som zabudol………
    Vďaka Marekovi za prezentáciu ABSOLUT CRAZY výjazdíku okolo komína Južnej Ameriky.
    Dodávam: Do riti, že ste to v zdraví prežili. 👍  👍  👍

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, ved tam mal dobry trening a preto sa odvazil dojst aj na Mažolafest a DAL TO . 👍

amper
    Účastník (Participant)

Nazdarte
    Tak som už konečne doma aj ja  👍
    Len v krátkosti, no narobili sme sa , ale pri pohlade na tie super fotky, ktoré ste sem dali ma všetko prešlo a ide sa ďalej.
    K jedlu, som (sme) radi, že Vám chutilo , veď len kočoni bolo 125 tanierikov, to je zatiaľ rekord, a myslím si, tak ako to už myslím Anka napísala, že to bol zatiaľ najvydarenejší ročník Mažoly, čo teda aspoň ja pamätám a to som bol zatiaľ na všetkých.

Ak ste niekto zaregistrovali, že boli prepálené škvarky, tak len toľko k tomu, že s tohto prasaťa, mimochodom, ktoré vážilo cca 220 kg, sa nedali urobiť pekné škvarky, také ako minulý rok. Proste stále sa zmenšovali, masti plno a nakoniec šulance. Skúšal som ich na X spôsobov a skoro každé skončli rovnako.
    Kto bol dokonca, tak si mohol všimnút, že tá posledná masť bola už stuhnutá aj zo škvarkami, tak tie sa robili na pomalom stupni 4 hod,  potom sme ich radšej zlali, aby bola aspoň škvarková masť.
    Čo sa týka programu, tak ja (my) sme toho moc nevideli, ale týmto sa nesťažujem 😁 , len chcem poďakovať všetkým, ktorí sa s nami prišli pozdraviť do kuchyni a niektorí si s nami aj pripili, ďakujem. potešilo  👍  🙂.

Tento rok boli v kuchyni aj nové tváre a išlo im to pekne od ruky, nebudem menovať oni vedia o kom píšem, tiež pekne v mene kuch. personálu , ďakujem Vám, budúci rok budete povýšení  👍 😉
    Taktiež rovnako chcem poďakovať aj parťákom, ktorí mi pomáhali s tatarákom, ten sa nám nakoniec tiež podaril, topiniek bolo urobených cca 200 ks  👍 .

Špeciálne poďakovanie odo mňa patrí Magumovi 👍 a Janke 😘 😘   👍 za nesmiernu obetavosť pri kompletnom zabezpečení od A až po Z. Ja som bol len od piatku do nedele, a mám toho plné oné, ale keď si predstavím, čo museli oni dvaja navláčiť a odvláčiť, dva dni pred tým a dva dni potom, tak sánka, a všetko čo sa dá dole dať tak pred nimi dvoma smekám 👍 .

Je to od nich veľká láskavosť a verme spoločne , aby im táto chuť aj vydržala naďalej a mohli sme sa stretnúť na Mažole v KD Krušovciach zase o rok.

Ďalšie špeci ďakovala 😉  je pre Bzuča 👍 😉 , ktorý namiesto toho , aby sa bavil s frajerkov nás vozil hore dole TO-KR, aby sme si my mohli plným dúškom užívať Mažola Fest, Marek moc ďakujeme, inak pre info do nedele cca 12,00 mal nabehané 660 km  👍

Ťoď vsjo, brú noc  😉

Slon
    Účastník (Participant)

No pekne ste še pobaveli 👍 a ďakujem za návštevu kalbász tour 🙂

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko . Konečne v pomere. Síce sa ešte neviem spamätať, ale ono sa to poddá.Šag iby 4 prac . dni a znovu víkendík. Ukazoval som foto v pomere a neznajpomerov kolegovci treštili okále , že to čo bolo. Tak som im dal radu aby kúpili moto a potom to zažijú na vlastnej koži.Idem zo služobným na STK a tak dníček ubehne ako voda.
    Message for Frco only : 149/87

FRCO
    Účastník (Participant)

Tak uz ja mozem skonstatovat (dobobovany PC) – dalsia velmi vydarena akcia GTX. Vdaka vsetkym organizatorom, pripravovacom dobrot, DJ-ovi, hercom, tombolarke a vobec celej spolocnosti, v ktorej som sa zasa raz citil super a mladsi.

3xsmajlik bozkavajuci

Ale Wikino ma vratil do vekovej reality – uz sa nam to blizi. 🙂 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Doniesli sa mi určité správy, ktoré svedčia o starobou rastúcej senilite, tak pre HOMO ELEFANTOIDOV pridám niečo z Bavorských lesov, vyzerá to inak na úplnú pohodu:

http://www.accuweather.com/en/de/grafenau/94481/january-weather/172681

krivoklat
    Účastník (Participant)

Noooo, neviem, či tento rok pojdem, ideme už teraz v piatok sem

http://www.zlotpingwina.pl/

ináč pri takých teplotách bude na Elefantoch trochu blatko aj ked neprší, lebo to bude rozdupané…..ale lepšie ako minulý rok, ked nám dva dni pršalo a zamrzlo až v nedelu ráno pri odchode

https://plus.google.com/u/0/photos/104495414604172026478/albums/5840862515887947553

tak nech sa páči pre všetkých homo elefantus…   🙂  😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi 👍 😈 ako mlhoš,ako mlhoš,“starobou rastúcej senilite,“ inak dik za info ,ako vravíš úplna pohoda, priam malina 🙂  🙂 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bobo, že jedného tam vraj berú, len ako závažie do sajdy… 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Veru, vzácne drotárske remeslo bude aj inak využitô. 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi tak to som v prdeli to budeš určite mať ten flek zabukovaný ty 😛  😛  😛  😈  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bobo, ja viem len vrtať, drótovať neviem.
    No a moc nemám ani záujem…

(Veď stanovať v blate
    môžem ja aj v lete )
    🙂 

Zato som sa poinformoval u jedného z kompetentných, a že vraj keď ten zvyšný čas budeš riadne papať, tak ťa zoberú. Ale že musíš pribrať minimálne 20 kíl, tak makaj. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Tradičné foto z KTF – obsah koryta, podotýkam, že to koryto kupovali naši v piatok večer, niekedy v novembri 1963 🙂 odvtedy sa toto koryto používa ikskrát za rok a stále je dobré 👍treba porovnať množstvo z vlaňajškom 🙂 🙂

pokiaľ sa nemýlim bola sobota, ako môžu ortodoxní niečo robiť????? 😶  😶  😶 a tu sa evidentne roztláča, kde bola IT GTX????? sa pýtam 😈  😁  😁 

podľa všetkého chce babka presedlať na plochú dráhu, vyzerá to tak 😈  😈  😁  😁 a asi to jediné pri jej šťastí na všelijaké extempóre ešte neskúsila 😈 😈  😈  😁  😁  😁 

drotár Drótik (pre J.E. Hoga – drotár=dráteník)

róm Dežo z Róma

Krstný tata a jeho detiská nepodarené 😈  😈  😁  😁  😁 zas ich hreší a podľa výzoru drotára ho majú na háku 😈 nevďačníci, hlavne, že ich stvoril 😈  😁  😁  😁 

a toto som dostal od Igora Kuruca, je to policajná kožená kombinéza, funglovka, veľkosť sedí ako riť na šerbel, ešte nepoužitá, asi pôjde otestovať na elefanty 😁 😁  😁   Igor, nech ti to pánbožko oplatí na deťoch a keď pôjdem najbližšie na východ  dáme si čosik fajnového do nosa 🙂  🙂  😁  😁  😘  😘 

ešte na nej visí visačka KARA Trenčín veľ. 54 😁  😁 

a  tu je nášivka pravá koža 🙂  🙂  🙂 na sajdu bude ako stvorená 😁  😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇  Náčelník, všetko super, ale babke dajte trénovať opačný náklon, lebo plochá dráha sa jazdí vždy doľava 😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,911 až 5,925 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri