40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
6. januára 2014 o 22:01 #90310yoffoÚčastník (Participant)
Som sa prebral, lebo som zabudol………
Vďaka Marekovi za prezentáciu ABSOLUT CRAZY výjazdíku okolo komína Južnej Ameriky.
Dodávam: Do riti, že ste to v zdraví prežili. 👍 👍 👍6. januára 2014 o 22:14 #90311theoÚčastník (Participant)Yoffo, ved tam mal dobry trening a preto sa odvazil dojst aj na Mažolafest a DAL TO . 👍
7. januára 2014 o 0:02 #90312amperÚčastník (Participant)Nazdarte
Tak som už konečne doma aj ja 👍
Len v krátkosti, no narobili sme sa , ale pri pohlade na tie super fotky, ktoré ste sem dali ma všetko prešlo a ide sa ďalej.
K jedlu, som (sme) radi, že Vám chutilo , veď len kočoni bolo 125 tanierikov, to je zatiaľ rekord, a myslím si, tak ako to už myslím Anka napísala, že to bol zatiaľ najvydarenejší ročník Mažoly, čo teda aspoň ja pamätám a to som bol zatiaľ na všetkých.Ak ste niekto zaregistrovali, že boli prepálené škvarky, tak len toľko k tomu, že s tohto prasaťa, mimochodom, ktoré vážilo cca 220 kg, sa nedali urobiť pekné škvarky, také ako minulý rok. Proste stále sa zmenšovali, masti plno a nakoniec šulance. Skúšal som ich na X spôsobov a skoro každé skončli rovnako.
Kto bol dokonca, tak si mohol všimnút, že tá posledná masť bola už stuhnutá aj zo škvarkami, tak tie sa robili na pomalom stupni 4 hod, potom sme ich radšej zlali, aby bola aspoň škvarková masť.
Čo sa týka programu, tak ja (my) sme toho moc nevideli, ale týmto sa nesťažujem 😁 , len chcem poďakovať všetkým, ktorí sa s nami prišli pozdraviť do kuchyni a niektorí si s nami aj pripili, ďakujem. potešilo 👍 🙂.Tento rok boli v kuchyni aj nové tváre a išlo im to pekne od ruky, nebudem menovať oni vedia o kom píšem, tiež pekne v mene kuch. personálu , ďakujem Vám, budúci rok budete povýšení 👍 😉
Taktiež rovnako chcem poďakovať aj parťákom, ktorí mi pomáhali s tatarákom, ten sa nám nakoniec tiež podaril, topiniek bolo urobených cca 200 ks 👍 .Špeciálne poďakovanie odo mňa patrí Magumovi 👍 a Janke 😘 😘 👍 za nesmiernu obetavosť pri kompletnom zabezpečení od A až po Z. Ja som bol len od piatku do nedele, a mám toho plné oné, ale keď si predstavím, čo museli oni dvaja navláčiť a odvláčiť, dva dni pred tým a dva dni potom, tak sánka, a všetko čo sa dá dole dať tak pred nimi dvoma smekám 👍 .
Je to od nich veľká láskavosť a verme spoločne , aby im táto chuť aj vydržala naďalej a mohli sme sa stretnúť na Mažole v KD Krušovciach zase o rok.
Ďalšie špeci ďakovala 😉 je pre Bzuča 👍 😉 , ktorý namiesto toho , aby sa bavil s frajerkov nás vozil hore dole TO-KR, aby sme si my mohli plným dúškom užívať Mažola Fest, Marek moc ďakujeme, inak pre info do nedele cca 12,00 mal nabehané 660 km 👍
Ťoď vsjo, brú noc 😉
7. januára 2014 o 5:26 #90313SlonÚčastník (Participant)No pekne ste še pobaveli 👍 a ďakujem za návštevu kalbász tour 🙂
7. januára 2014 o 5:53 #90314WIKINOÚčastník (Participant)Bré ránko . Konečne v pomere. Síce sa ešte neviem spamätať, ale ono sa to poddá.Šag iby 4 prac . dni a znovu víkendík. Ukazoval som foto v pomere a neznajpomerov kolegovci treštili okále , že to čo bolo. Tak som im dal radu aby kúpili moto a potom to zažijú na vlastnej koži.Idem zo služobným na STK a tak dníček ubehne ako voda.
Message for Frco only : 149/877. januára 2014 o 9:03 #90315FRCOÚčastník (Participant)Tak uz ja mozem skonstatovat (dobobovany PC) – dalsia velmi vydarena akcia GTX. Vdaka vsetkym organizatorom, pripravovacom dobrot, DJ-ovi, hercom, tombolarke a vobec celej spolocnosti, v ktorej som sa zasa raz citil super a mladsi.
3xsmajlik bozkavajuci
Ale Wikino ma vratil do vekovej reality – uz sa nam to blizi. 🙂
7. januára 2014 o 11:12 #90316przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Doniesli sa mi určité správy, ktoré svedčia o starobou rastúcej senilite, tak pre HOMO ELEFANTOIDOV pridám niečo z Bavorských lesov, vyzerá to inak na úplnú pohodu:
http://www.accuweather.com/en/de/grafenau/94481/january-weather/172681
7. januára 2014 o 12:20 #90317krivoklatÚčastník (Participant)Noooo, neviem, či tento rok pojdem, ideme už teraz v piatok sem
ináč pri takých teplotách bude na Elefantoch trochu blatko aj ked neprší, lebo to bude rozdupané…..ale lepšie ako minulý rok, ked nám dva dni pršalo a zamrzlo až v nedelu ráno pri odchode
https://plus.google.com/u/0/photos/104495414604172026478/albums/5840862515887947553
tak nech sa páči pre všetkých homo elefantus… 🙂 😁
7. januára 2014 o 12:20 #90318bobolakÚčastník (Participant)Papi 👍 😈 ako mlhoš,ako mlhoš,“starobou rastúcej senilite,“ inak dik za info ,ako vravíš úplna pohoda, priam malina 🙂 🙂
7. januára 2014 o 14:03 #90319przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobo, že jedného tam vraj berú, len ako závažie do sajdy… 😈
7. januára 2014 o 15:19 #90320yoffoÚčastník (Participant)Veru, vzácne drotárske remeslo bude aj inak využitô. 😈
7. januára 2014 o 16:29 #90321bobolakÚčastník (Participant)Papi tak to som v prdeli to budeš určite mať ten flek zabukovaný ty 😛 😛 😛 😈 😈
7. januára 2014 o 18:06 #90322przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobo, ja viem len vrtať, drótovať neviem.
No a moc nemám ani záujem…(Veď stanovať v blate
môžem ja aj v lete ) 🙂Zato som sa poinformoval u jedného z kompetentných, a že vraj keď ten zvyšný čas budeš riadne papať, tak ťa zoberú. Ale že musíš pribrať minimálne 20 kíl, tak makaj. 😁
7. januára 2014 o 19:21 #90323magumaÚčastník (Participant)Tradičné foto z KTF – obsah koryta, podotýkam, že to koryto kupovali naši v piatok večer, niekedy v novembri 1963 🙂 odvtedy sa toto koryto používa ikskrát za rok a stále je dobré 👍treba porovnať množstvo z vlaňajškom 🙂 🙂
pokiaľ sa nemýlim bola sobota, ako môžu ortodoxní niečo robiť????? 😶 😶 😶 a tu sa evidentne roztláča, kde bola IT GTX????? sa pýtam 😈 😁 😁
podľa všetkého chce babka presedlať na plochú dráhu, vyzerá to tak 😈 😈 😁 😁 a asi to jediné pri jej šťastí na všelijaké extempóre ešte neskúsila 😈 😈 😈 😁 😁 😁
drotár Drótik (pre J.E. Hoga – drotár=dráteník)
róm Dežo z Róma
Krstný tata a jeho detiská nepodarené 😈 😈 😁 😁 😁 zas ich hreší a podľa výzoru drotára ho majú na háku 😈 nevďačníci, hlavne, že ich stvoril 😈 😁 😁 😁
a toto som dostal od Igora Kuruca, je to policajná kožená kombinéza, funglovka, veľkosť sedí ako riť na šerbel, ešte nepoužitá, asi pôjde otestovať na elefanty 😁 😁 😁 Igor, nech ti to pánbožko oplatí na deťoch a keď pôjdem najbližšie na východ dáme si čosik fajnového do nosa 🙂 🙂 😁 😁 😘 😘
ešte na nej visí visačka KARA Trenčín veľ. 54 😁 😁
a tu je nášivka pravá koža 🙂 🙂 🙂 na sajdu bude ako stvorená 😁 😁 😁
7. januára 2014 o 20:38 #90324przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😇 Náčelník, všetko super, ale babke dajte trénovať opačný náklon, lebo plochá dráha sa jazdí vždy doľava 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.