40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. januára 2014 o 20:42 #90325theoÚčastník (Participant)
Papi, to je fassa 👍 , sa tu rehocem , uz len zlata prilba chyba 😁 😁
7. januára 2014 o 20:53 #90326JURIPKOÚčastník (Participant)Tak naj paparac sa ukázal v tom čo naozaj vie papi skvelú babku si vyrobil 😶 👍 Tak som zistil na tejto mažole že aj moje baterky sa dajú vybiť a to do tla 😟 Po dvojdnovej kuchini pri Larsonovi som zemrel jak jašterica už v Sobotu o 12tej 😛 Tak že dakujem všetkým tanečníkom /sdedkovi zvlášt 😁 /ktorý ma zastúpily 😉 Ale bolo to veľmi príjemné zase vás /skoro/všetkých stretnúť po kope 😎
7. januára 2014 o 21:06 #90327motobabkaÚčastník (Participant)Maguma, super fotky a papiho je najsamfassa 😁 👍 dám ju asi ako profilovku, ked sa podarí
7. januára 2014 o 21:12 #90328przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 😘 Babi, som sklamaný.
Čakal som minimálne trestné oznámenie.
No, čo už, snáď nabudúce… 😁7. januára 2014 o 21:18 #90329motobabkaÚčastník (Participant)Len mi to nejde v profile upraviť a vložiť, som antitalent vkladací 😁
8. januára 2014 o 7:41 #90330WIKINOÚčastník (Participant)Dobré ránko. Ná čo je , všetci pomerujú alebo rentujú ? 😶 Tu už nikto nič negarantuje. Už aj Starinár / čo vykupuje starý nábytok / húkal do megafónu ani vás nezobudil.
Podbrezovan sa chystá na sobotu k ostrému štartu. Zajtra ešte náčelník musí vypúzdrovať predné vydlice.
Treba sa prihlásiť kolko takých strojov sa chystá na stretko s pretekmi niekedy na jar. Aspoň aby ich bolo 5 ks. Niečo spískame. 🙂8. januára 2014 o 8:02 #90331yoffoÚčastník (Participant)Babka na šikmej ploche……..chááááááá……..to je minimálne na tesné osnámenie. 😈
Papi, prosím Ťťa, pošli mi ten fottó, (na SS), čo si vyrobil ten prúser s výmenou hláv
na Gerlachu.
Ak pošleš, tiež na Ťťeba nepodám tesné osnámenie. 😈5x papiky 😈 😈 😈
8. januára 2014 o 8:25 #90332zefotothÚčastník (Participant)Som počul že žobrák a drotár išli do penzie. 😁
No a ja makám, aby bolo na jar na benzín.V marci je výstava motocykel 2014, kto sa chystá? 😶
8. januára 2014 o 8:30 #90333yoffoÚčastník (Participant)Zefo, žobrák ide na betóň, drótik asi tiež, iba ak neemigruje do Elefantentreffen Landu. 😁
GTX rande bude tradične v sobotu o 12.00 ZULU v bufete na prízemí. 🙂
8. januára 2014 o 8:47 #90334SlonÚčastník (Participant)Tak som už pozrel všetky fotky z mažolafestu a je neuveritelné
kolko má tá sviňa pozostalých 😈 😁 😁8. januára 2014 o 10:12 #90335przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Napriek tomu, že tu zrejme nikto nemá rád fakty a každý si ctí viac tú svoju sklerózu, musím upresniť, že:
Yoffo, ak Gerlach a Kriváň nie sú tie isté vrchy, tak máš problém… 😁Ostatne nemusím žiadne SS, všetko je dávno verejné, aj tvoj plagiát, aj môj originál sú tu:
8. januára 2014 o 12:01 #90336yoffoÚčastník (Participant)Áno, je to niečo od skla……kúa, že čo………ahá……..skleróza.
Som bol nabetónyi preswedčený, že si mi urobil facelifting na Gerlachu. 😶
A on je to Kriványi.Papi: silné ďakujem, ukladám, za rok mi povieš, gde som uložil. 😁
A tie komentáre od Orlov……. 😁 😁 😁
Aj tí mi chýbajú, ale čo už. 😠
8. januára 2014 o 12:13 #90337zefotothÚčastník (Participant)Papi nie, fakty sú vždy dôležité.
Ale zabúdanie je normálne,(alebo nezapamätanie si, nie veľmi dôležitých vecí je normálne).
A ty keď máš takú dobrú pamäť je obdivuhodné, ale možno trochu bolestivé.
Čo tým chcem povedať?
Dohromady nič, len som chcel zarýpať. 😛8. januára 2014 o 12:23 #90338SlonÚčastník (Participant)Zefo nie bolestivé ale povedal by som desivé 😈 😁
8. januára 2014 o 12:26 #90339yoffoÚčastník (Participant)Papikám, túto som myslel…….ba čo, som bol presvedčený. 😇
A nerýpte nám do Jeho Excellencie KRONIKÁRA, mááááárhy. 😛 😈 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.