40+ – tu sme
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
Dobré ráno, emigranti, a znovu začína pomer, tento týždeň je skrátený, iba do stredy 🙂 a potom smer Praha a Pardubice. V Prahe mám vybaviť prepis synátorovho auta a potom mi Motodědci ponúkli možnosť ísť s nimi na Zlatú prilbu do Pardubic. 🙂 Majú dohodu s usporiadateľmi, že oni odstavia svoje motorky do stredu oválu a za to majú vstup zdarma a môžu sa voľne pohybovať po celom areáli, hlavne majú prístup do depa 👍 👍 , na rok asi postavíme aj plochodrážny tým, len treba vytypovať jazdcov, jedným by mohol byť sdedko, len musí udržať motorku na kolesách 😀 😀
Prijmete ma do vasho klubu ako "čakatela" ?
p.s. olej vam kludne vymenim ale necakajte ze budem zametat dvor pred "klabhauzom" 😈
Raptor, pre začiatok by stačilo keby si vyumýval Mažoline črevá na našu zabíjačku 🙄 🙄 😀 😀 😀
A kto je to mažolína?
V tomto "klube" vie každý všetko, zisti si to, inak to bude už Mažola III. ona sice mala byť už IV. ale prvá bola nultá a tým pádom štvrtá je tretia, dúfam, že ti to je jasné??? 🤣 🤣 😁 😁 😀 😀 😀
Asi som tu.
Dobry den vospolok! 😉
Ako to tu krasne oziva. 👍
Maguma ludovo povedane som z toho uplny kar ale asi mi to nevadi 🙂
bača gruss dich !! 🙂
raptor to nemvadí, hlavne že ju poumývaš a prispeješ potom na zosnulú 😀
No konzumovať "zosnulú" alebo "zavraždenú" Mažolu je dosť podstatný rozdieľ.
egres2 z pohladu zakona ano, z pohladu konzumenta nie 😛 😛 😛
Jasné egres2 to máš pravdu, ale je krajšie vyberať príspevok na zosnulú, ako na zavraždenú 🙄
AIR nesranduj… zosnulu mažolu by som vedome nikdy nejedov
p.s. čo ma meno to sa neje
Hlásim sa do klubu aj ja
PS: môžem aj pozametať dvor
No ešte by prichádzala do úvahy alternatíva ( vyhneme sa sa terminológie vražda) prinútiť ju spáchať samovraždu.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |