Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,001 až 6,015 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bacaono
    Účastník (Participant)

Toš ma do toho nič neni, ale je divné dávať čislo učtu verejne a s ostatnými okolnosťami robiť tajnosti. Potom vznikaju všelijaké zbytočné hara-kiri. Či už to čislo učtu do tych sukromných správ nevošlo? 😶 

Ked ma byť niečo verejne, nech je to verejne cele, ked to ma byt tajne, tak tiež cele.
    Žiadna polovičata robota, polopravdy či polozverejnenie nesplní účel nech je myslena akokoľvek dobre.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Poučili sme sa (aj ja), myslím, tak sa venujme už yazdeniu. 😘

Yoffo
    tankuje u Rakúsoch, ja som dnes „tankoval“ vo Vengrii. Stretol som veľa motoriek, okolo jednej-druhej  poobede bolo slnečno a 11 °C. Cestou domov som ale už vytiahol zips na bunde až hore…

Bobo
    , skontroloval som tank, čo chceme predať Mirovi do Ameriky. Zatiaľ ako-tak v poriadku, ale treba si s tým švihnúť, lebo pár súčiastok už veru zmizlo na „čiernom“ trhu…
    Nevedel som ani pásy dofúkať, lebo kompresor tam nebol… 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Co sa tu mazalo, nejako se to zdrclo  😶

solim
    Účastník (Participant)

Mlhos: V pionerskom tábore v Podskalí bol každý, kto pochádza z Považ. Bystrice. 😉 
    Ja nie som žiadna výnimka. Tiež som tam bol ako pionier 😈 .

Bol som tam aj minulý rok, keď som prechádzal a vyzerá to na motoseansu dobre. Škoda, že je to ďaleko pre východnú guberniu.

Súkromný názor. AD prídem všade, ale pripájam sa k theovi za východ 😉 

theo
    Účastník (Participant)

Solim, ale ja som ani nepisal v tom zmysle ze preferujem vychod, len to že boli aj take dumky. Ale tak kuknem sa tu naokolo co je ako funkčne /lebo sa to casto meni/ a hodim do placu a v priebehu januara by uz to mala komisia /ktora bude samozrejme podstivo vybrana/ preverit a dojednat. Na tom strede niekde to asi bude pre väcsinu zaujimavejsie a pre šalenych tu predsa bude Kaportúr, ta ne.  😈  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Vážení priatelia, chcel by som poďakovať v mene Hrozna za Vašu nezištnú pomoc, ktorú ste jej poskytli a pomohli ste jej vo veľmi ťažkej chvíli. Taktiež ďakujem všetkým, ktorí ste sa zúčastnili poslednej rozlúčky s jej otcom. Obrovské prekvapenie pre nás pripravil náš dobrý známy, nočný účastník čundra na Psiaroch, rektor kláštora v Hronskom Beňadiku vdp. Jožko Gajdoš, keď pri neprítomnosti domáceho kňaza nezaváhal a obliekol si kňazské rúcho a odslúžil pekný pohrebný obrad, na mnohé otázky domorodcov, že kto to je, som odpovedal po svojom, to je budúci pápež, teraz si aspoň majú na čom lámať hlavy. Ešte raz, ďakujem.

yoffo
    Účastník (Participant)

Za seba:

Aj mňa rajcúúúje Východná Guberníja, (taký Kaporetour bol fasácký),
    Pralesy Bopsikowe a tak,  
    ale max. 3,14 metra od Granice Ukrajinskej. (tzv. číslo PÍ…)
    Ďalej AB systém.
    Vééééľmi stará alergíja.

Od 1.6. do cca 15.6. (AD) som tu neni, ale keby dačo,
    zastúpí ma dvojmotor(k)ový kompetentný, nieodwolateľný podprecceda BoBoLaCk 🙂 

Solim: 👍 

papi: to čudo, že  tank je fprawo, alebo inde ??? 😈 

yoffo
    Účastník (Participant)

To Natschelnik only: 👍  👍  👍  👍  👍 

Vdp. Jožko Gajdoš je NÁŠ PÁPEŽ. 👍  👍  👍  👍  👍

kingston
    Účastník (Participant)

yoffo šak kukám né? papitangista si odložil prilbu na tang lebo išiel kábel klásť.

a potom na tej plti pod pásmi prepltí aj s tankom dunaj alebo aká to je rieka.  😇  🙂  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kingkong, ty len závidíš, lebo kvôli svojej dĺžke nevojdeš do žiadneho tanku… 😈  😈  😈

(Už ani ja, kvôli priemeru 😈  )

Ale aby som to napravil, kua, ty si mal siedmeho meniny (slečna Bohuslava), tak všetko najlepšie a nech sa ti darí 👍

theo
    Účastník (Participant)

Maaarhy, uz len bystrozraky vam chýba, hlasim sa do konkúrzu  😈  😁

kingston
    Účastník (Participant)

Kua papibáči ty si ma zase odhalil – ako theo hovorí ešte nám chýba bystrozraký , berieme ho ? 😁  .

P.S. a za seba a všetky Bohuslavy ďakujem .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Thea bereme, jasne, tvári sa síce, ako ostatní geo-deti, ale sa vyzná aj v kábloch a tuneloch, Bopsik sa naňho nechytá…

Bopsik
    Účastník (Participant)

Boa,
    zase som tu za blbca.  😶 
    Bobolack s Čakom píšu o Ígloch v hádankách, šifrovanejšie jak Slobo. Kto nie je informovaný, znalý problematiky (ako ja), zase nič nechápe (ako ja). Ešte napíšte dačo po maďarsky a môžem si dať kravatu.  😟 

Dnes som deinštaloval vianočnú výzdobu a opravoval sviečky (nie motorové, ale stromové)  😇

maguma
    Účastník (Participant)

Ja som dnes konečne zahodil sviečky (nie motorové ani stromové) ale nosové 😈  😈  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,001 až 6,015 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri