Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,016 až 6,030 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

To je dobre ,,bopsik a ostatní sopľoši šak treba chodiť na ČULe a pri ohni a bifiku s podmazom lojzovej gitary budete s otvorenýma hubama počúvať starých getrošov o starých časov.

kua theo to si ako myslel????? by uz  mala komisia /ktora bude samozrejme podstivo vybrana/ kedy bola komisia vybrata nepodstivo???? zasa musí čakyoffis v pondelok zasadnúť IT GTX a poriešiť tehoto tomáša,čo sa chcel zahnízdit v orlom hnízde,spohybňuje komisie poctivo vybraté a určené!!!!

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua načelnik a ty dvíhaj telefon keď ti vola potprecceda a ma problem pri ponku v kompotarni 😛 kablujem taku tech.podporu na telefone 😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi kukaš letcov s bleskami?? ešte 5 min 😶 3:5

yoffo
    Účastník (Participant)

Yano, do púúúúče, nebuď sa dať za blbca.(szleduješš ten briliantový szlowoszled) 😁 
    Vysééér sa na to. 😁 
    Ak prídem na Oest Guberníju, dúfam, že ukážeš mi (prales stromowy zubrowy) 😈 

Zajtra ydem kuk tých chumajov zimných, čo znečisťujú našu jedinú našu
    Weľrieku Dónau exkrementámi, (14,00 ZULU) udajným pláwaním.
    Howno.
    Idú si cwrknúť. 🙂 

IT GTX aš do čuturtoka zasadať nembude, lebo mám iný programm.
    Došla zubatá ryba, mosím nalowiť.
    Lebo nebudem furt žrať tye antibiotikové kur(č)wátka.
    Aj Szlon kalbás uš spapala sme.

Tak takto.
    Idem chrápala, nech do 10 zulu prebudím. 😉 

Bobo, uš zahoď Lorda Bakuľa, áno ???

Smajle 5x
    papiky nix
    mórsej nix.

bobolak
    Účastník (Participant)

A aby si bopsik veril že to tak bude tak nas pozdravuje naš kamarát lozko tuto ľa…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bobo, nekukám nič, qa, lietam ku kotlu do pivnice a späť, hapruje nám kúrenie, ani som nevedel, čí kotol, či termostat, raz nekúrilo vôbec, potom to vodu vytlačilo (zovrela, či čo  😟) , ale hádam, teraz to už pôjde…

Inak ste ma potešili s tou optimistickou fotkou LOJZA, vidím, že už relaxuje na lodi, je síce búrka a kajuta sa kymáce riadne, ale LOJZO sa pevne drží… 😁 
    Tak, Lojzo, drž sa, veru, držíme ti palceaj my, bude to v poriadku – tak len trénuj, dáme Balatón teraz už v pohode aj na lodi… 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

Bobo, kúúúúa jenna, šag ti tak nežne píšem, že už NESLOP, dpč.
    Zajtra o 14 pri Eurovee (Donau area)  máme IT GTX meeeting.
    Nyje že zaspíš.

Áno, vidíme, že Lozko na Lojzku. 😛 😈 

Pressburg Ťa silno zdraví 👍  👍  👍

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, na Balatone by som radšej použil hajó 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Papikowi sa k***í kúridlo ???

Šag to sprav yak Drotár so Žobrákom na Krušofce Kultúr House, zakúr parkettámi ňútri. 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Že yaké hvízdy………K.U.R.V.Í.  …..basta.

motobabka
    Účastník (Participant)

Dobrý večer, nereagujte prosím na mňa, urobila som to s dobrým úmyslom, kto chcel z nevedomcov, mohol sa ma spýtať a už ma táto debata v hotetotčine nebaví..sorry..ved si už treba príspevky čítať niekoľko krát aby aspoň ako tak porozumel

kavis
    Účastník (Participant)

Maji a šak keď sa porádne začítaš lepšie do závitov uložíš ako keď len očami prebehneš  😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

No, Lujdzi vyzera, akoby bol na dovolenke – dobre. Drzim palce aj ja, bude rehabilitovat, aj moja Mery bude rehabilitovana.

Yozin z bazin, zubore som nevidel ani ja, iba na fotke. Ale blizke stretnutie tretieho druhu je vraj rizkantne. A nemboj, UK hranica je 40km, alergologia nehrozi. A kedy prides?  Bo dnes som demontoval slavobranu – ale postavim znova. 

Papi, poslem Ti fotku jak ma vyzerat rozvod v kotolni?  V novembri som dokoncil aj s meranim energii.

Willo, co zas je hajo? (po anglicky vyssie)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bopsik, ten rozvod si už asi raz pridával, je to total-chaos. 😈 

Ja v kotolni nemám žiadne rozvody, len kotol. Voda dnu a voda von.
    Riadiaci termostat je hore v byte, je dobrý, nemecký Honeywell. S ním bol síce teraz  problém, ale už je O.K.

P.S. Potrubia sú pod podlahou v kanáloch, pred kuchynskou linkou to robí napr. dodatočné podlahové kúrenie, preto mi baby tak radi varia a preto som taký pekný guľatý… 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja mam v kupelni (doma, nie na firme) „falosne“ podlahove kurenie. Spiatocka z radiatora je zatocena po celej podlahe, kym sa vrati do kotla. A zbytkove teplo, co sa nespotrebuje v radiatore, ide este do podlahy. Dobra vec. Preto mam taku suchu plet, bo som casto v kupelni.  😁  😁 

Honeywell (preklad – dobry med) nie je americka firma?  😶 Tipujem, ze oprava poruchy spocivala vo vymene baterie.  😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,016 až 6,030 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri