Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,031 až 6,045 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

Očúvaj prekladateľu, prelož nám aj názov maďarského mesta : Szarvas.  😈 

papi – a obehové čerpadlo, ako je na tom?  😶

LOJZO –  denne na teba myslím, skorú rekonvalescenciu! 👍 

hrozno – dodatočne prijmi moju úprimnú sústrasť,   ….. aj to je život, tak hlavu hore.

Tu v KE, ….. dnes by to šlo …. ,  asi pôjdem pozrieť srnky v lese na novom prírastku v garáži (BETA 250 RR) 😉 

😇 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 K rannej ankete:

Bopsik, najprv kontakty v kotli a zima, po náprave zas vyvrelo. Sú tam (v dobrom mede) nabíjateľné akumulátory a boli vymenené za nové – a aj tak to haprovalo. Ďalšia nová sada však to už napravila.

😎 Krampus, obehové čerpadlo ďakuje za opýtanie, je na tom výborne. Je v obchode, nebolo ešte kúpené… 😁 
    Je to starý autosyfónový systém, pôvodne bol na kox, len kotol sa vymenil za plynový – a dúfam, že budúcu sezónu už bude kotol nový a plyn sa odstaví, lebo mi to žere úspory…

yoffo
    Účastník (Participant)

Papi, no toto, rozvod bol v kotolni ??? 😈  😁 

Gúteň mórgeň.

Preklad pre motobábušku z hotentóthščiny: Dobré ráno.

A čo POMERISTI – drichmete ???    (preklad z hotentóthščiny spíte ???)

😘 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Jaj, Bopsik,  Honeywell je samozrejme americká, ale v papieroch môjho medu bolo, že Honeywell International a že  Made in Germany 😉

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kua Nemecko a Gúria Farkambra. Síce neviem čo to znamená, to používal moj otec . Škoda , že sa ho už nemožem spýtať. Finiš Podbrezovana začína mať jasné kontúry. Tie kolesá zo zeliny boli také prehrdzavené , že sú nepoužiteľné. Ale moj kamoš Dedooto pozná takú inštitúciu , kde sa nachádzajú a tak v pondelok ich ide vyzdvihnúť ak ich už niekto nesprivatizoval. Dedo pozdravujem Milana. Drž ho ďalej od Harmasanu. 😉 Na večer dám foto.
    Oskár vysvecuje a dneska by to šlo. 😁
    Krampus to sa teda zvelaďuješ alebo cítiš konkurenciu v Ilčim a Podbrezovanovi. Síce dokopy majú iba 100 ccm , ale jazdci sú vysokých kvalít, hlavne ten na Ilčim. Však vieš , až gurntne museli pomáhať . 😁 😁 😁 😁Idem pokračovať v diele.
    Šeckým dobré ránko 😘 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 WIKINO, niečo pre vás, tunerov:

http://www.youtube.com/watch?v=tgWuWT5Qg_Q

theo
    Účastník (Participant)

To co tu šecko zakapate  😶 

dnes sa močili tojaše /bopsik uz vie co to je/ v barlangu /bopsik este nevie co to je/, najazdene cca 290 km, bohužál na plechofke, ani jedna moto na obzore, len v Miskolctapolczi jazdila motoskola  tusim na nejakom banditovi, ale pocasie krasne, ale len cca 2-3 fog celziuš a o 16:00 ZULU este len slnko sa chystalo padnut do kolen. 

stop

😘

Tunak
    Účastník (Participant)

Theo: v barlangu som bol v lete viackrat a je to tam celkom fasa. v zime je to asi iba o barlangu, ale aj to potesi.

takze tento rok vychodnare chystate kapore aj gtx? 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Bar lang – dlhy bar, dlhsi ako jaskyna. Tak tam som nebol, ale parkrat som uz chcel…  😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

– Chcel by som ešte rar posexsovať so Sandrou Bullockovou.
    – Prečo, už si s ňuo posexoval?
    – Nie, ale raz som už chcel.

Tunak
    Účastník (Participant)

Bopsik: to sa mozes hanbit ze si tam este nebol. sak to mas pod nosom 🙂

yoffo
    Účastník (Participant)

Kukkám yak puk,  

ye to tu neyaké zdochnuté.

OK, AHOY.

P,S. Bopsik, scem tye Bizóny, isten Bizónyi. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Yoffo, ak chceš kuknuť bizoňa, dobehni a aj náš henteš sa volá Bizoň, aj ťa predstavím a  ak sa ti nebude pozdávať henteš Bizoň, môžeme ísť pozrieť nehentešových bizóňov do kištapolčáňu, niekedy tam žil aj slávny bizoň Putifár, to sú ti také ozruty tí bizoňi, skoro ako Pacho 😈  😈  😁  😁 alebo bobo 🤐  🤐  😁

theo
    Účastník (Participant)

Papi, s tym ťipom sa opakujes, len som nehrabal do smeťaku, ze na ktorej strane ktory prispevok a v ktorej minute to bol…  😈  nemam na to .  😁 

len tusim to nebola Bulocckova ale nejaka ina hérečka, takze vlastne si dal novy ftip – aktualizovany, lebo si asi kukal do bedni.  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Jofik,
    ked urobis roznozku na vulvach jak fanDame, abo Cak na letakoch, mozno bude aj DentologKrava (Zub-or). Ale flintu nechaj doma. Este by si trafil vysielacku s vybusninou co maju na krku, a mame na krku teroristicku aferu. Stara sa o nich brad jedneho mojho alkoholickeho znameho, ma take medove meno.  😉

P.S. Bizony boli jawy3,5ly

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,031 až 6,045 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri