40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2014 o 23:59 #90730krampusÚčastník (Participant)
kikapč
17. januára 2014 o 5:29 #90731WIKINOÚčastník (Participant)Bré ránko skoro invalidi.Kua náčelník neprovokuj. Zatváral som dekel na povalu odspodu . Samozrejme som bol lenivý si stať na stoličku a v pohode zavrieť. Tak som šrobovákom dviholl dekel a ža vyskočím / bývalí aktívny športovec/ samozrejme sam nestihol zaháčkovať a bum. Zjavili sa mi všetci svätrí podľa abecedy. Tak som hrešil , že ani v.d.p. Jožko Gajdoš mi nedá rozhrešenie.Dnejskaj musím ísť k dochtorovi , lebo ten dekel mi tak je..l po čele a práve tam mám šošovicu. Zčerveňala, takže musí ísť vom.
Ná čo je sovy idú drichmať a vás nigde. To sa po nociach prostatujete a potom .Nicht hore. 😁
Krampus, z toho si nič nerob. Ja som v sobotu do 01,00 ZULU bol tiež v garáži. Ozaj si nie pol , ale tri/4 geriatrikov zblbol. 👍
Precceda, keď nepojdeš do HU tak móžeš dočasne , podotýkam dočasne zastupovať Náčelníka. Lebo nemusíme dávať zástavu klubovú dolu, keď náčelník je mimi štátu. 😉 Preto dočasne lebo aj podprecceda na ČULe odvolal náčelníka iba dočasne. 😁
Idem niekde do kútika rozjímať a čakať až dochtor nabrúsi penecír /nôž/ a pozve ma na darovanie krvi. 😁17. januára 2014 o 7:43 #90732yoffoÚčastník (Participant)WIKINO, šoššówica sa dává do poléfky, za bolševika táto
drobná tvrdá prďavá zeleninka bola až po vystátí 3 km šóry.
(čistá exotika, jak maňdaríňky a bannány a ešče hajzelpappír) 🙂A Ty s ňou trískáš o dekkel. 😁
Drobná tehnická poznámka:
Celú zimu mlandravú budete tuniť pinčéle a na jar zas ohýbat ville a lámat okulláre ???
To sa yak volá táto disčiplína ?…….GTX ŠPUNT….abo čo. 😈 😈 😈 😈17. januára 2014 o 8:22 #90733majankoÚčastník (Participant)Onéééé !!!….aby neupadlo do zabudnutia. Súhlas s Vanuccim, doplnené prekopírované. Náčelník Maguma, oznamujem Ti, že ako samozvaný Vrchný pod.ebávať kmeňa / VPK GT / sa menujem aj do fcie Predsedu plánovacej a Koordinačno Schvalovacej komisie / PrPlKo SK GT /, ktorú tvorím zásadne sám, s tým, že pripomienky ostatných sú brané do úvahy a menené podľa mojej chuti. Takže kľudne do tých termínov napasujte čo chcete, ono to nejako dopadne. Aj tých Hunov tam dopasuj.
18.4.-21.4. Akcia tématicky zameraná na vodu /Veľká noc/ -Brígáda na ČULe termín schválený
1.5.- 4.5. Akcia zameraná na prácu pri vode /Sviatok práce a čunder/ – ?
8.5.-11.5. Výjazdné pojazdenie po Východ. Gubernii, Stariná a spol./-Kaportour 2014 termín schválený
27.6.-29.6. Geriatriatour – GTX akciou termín schválený
18.7.-20.7. Akcia zameraná na čunder-Náčelníkovo ČuHU termín schválený
1.8. – 3.8. R66 termín schválený
28.8.- 1.9. Akcia na poriadne pojazdenie a poznávanie SR, ČR- HOG a Pekelné Hory termín schválený
12.9.-15.9. Akcia zameraná na čunder
10.10-12.10 Akcia zameraná na čunderZostávajú 3 voľné termíny na čunder, doplňte kde, prvý berie !!! Ostatné akcie budú neplánpované a prudko nahodilé. PrPlKo SK GT nezodpovedá za nič a už vôbec nie či sa akcia uskutoční ! 😘
17. januára 2014 o 8:38 #90734theoÚčastník (Participant)Majanko /PRPLKO/, ten termin Kapotour este nie je schvaleny, to bol len priklad /od VANUCCIHO/, ako by mal vyzerat zoznam.
takze si to tam zatial škrtni.
Buduci tyzden bude valne zhromazdenie o Kaportoure, tak termin bude urceny. 🙂
17. januára 2014 o 8:41 #90735magumaÚčastník (Participant)Mažolla gumminggggg…………….. som dostal fottó 😁
17. januára 2014 o 8:49 #90736majankoÚčastník (Participant)Theo, ber termín aký Ti je pridelený a nerob mi v tom bordel. Lepší aj tak nenájdete. 😉 Keď náhodou áno, tak sa to škrtne, kľudne aj celé. A potom celý plán-neplán bude nah.vno a akcie budú /ne/plánované spôsobom akcií DIVÁ SVIŇA, tzn. nijako a nejako. Si predstav, že cca 150 aktívnych geriatrikov-účastníkov bude navrhovať svoje termíny a akcie. Ani 10-ti sa nedohodnú. 🤐
17. januára 2014 o 8:52 #90737zefotothÚčastník (Participant)Kua, šeci tu už majú funkcie, len já a papi nemáme, ale papi ani neste. Ale já stem, ale níje bárz jakú.
17. januára 2014 o 8:57 #90738majankoÚčastník (Participant)áááá theo, názov funcie je PrPlKo SK GT, tak mi to neskracuj, lebo som aj schvalovacia komisia kmeňa /SK GT/, nie len nejaký predseda plánovacej komisie – PrPlKo. 😎 a mám aj tučné písmenká, žiadne vychrtliny !
17. januára 2014 o 9:00 #90739magumaÚčastník (Participant)Zefo, vymysli si 😈 napr. hlavný komisár GTX pre pohon tretieho kolesa 😁 HK GTX PPTK a máš čo si chcel 😈 😁 😁 😁
17. januára 2014 o 9:01 #90740majankoÚčastník (Participant)Zefototh – mal si sa lepšie učiť ! Mal by si funkciu 😁
On aj papi 👎 trochu poškuľoval po mojej funkcii Vrchného pod.ebávača VPK GT , ale samozvane som sa vo funkcii udržal a potvrdil na ďalšie doživotné obdobie. Tak to je !17. januára 2014 o 9:03 #90741theoÚčastník (Participant)Majanko, som len dal taky nazov tvojej samozvanej funkcie aky mas zatial zoznam – nekompletny 😈 , a tie kapore si vazne skrtni, este sa len urci termin 🙂
zefo, ale ved papi je uz kronikar GT, tak si daco uz najdi, ved nemozes len tak mirnix aj dirnix sa tu potulovat ako bezfunkciák 😈 😁
17. januára 2014 o 9:13 #90742yoffoÚčastník (Participant)Zefo:
Ty móžeš byť V.E. Jusúf I., Honorárny Konzul pre krajiny oťťálto až po Ural.
Ale neviem, kto Ťa vymenuje…….. 😁 ………lebo odvolávača máme,
menovača nie.Papi už ani čakať na funkcíju nemóže, bo aj Kvetinár a Nástenkár je obsadený.
Ostáva miništrom bez portfeje. 😁 😛P.S.: V.E. neni vodná elektrárňa, ale Vaša Excelencíja.
17. januára 2014 o 9:16 #90743przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Oné,
ten termín, čo som spomínal (11. – 13. júl 2014), by sa mohol konať už párkrát spomínaný ČuM, teda Mlyn-čunder Kolárovo. Lokalitu hrôzostrašný IT GTX po osobnej prehliadke akože odsúhlasil – rátať so stanmi.Pocctata:
– v piatok poobede-večer sa zhromažďujeme, postavíme stany, gulášik, pokec
– V sbotu sa stany ponechajú na mieste, budú strážené. Bude na výber cca z dvoch výjazdov:
1) Balaton aj s kúpaním (skupinová jazda okolo jazera v hlavnej sezóne NIE!)
2) Ostrihom-Dobogókő- Visegrád-(kompa)- Nagymaros-Salka-Štúrovo-Kolárovo
Večer ňáké halászlé vo vlastnej réžii, pokec.
V nedeľu iďí damój.A ešte musím pridať Hrôzostrašnú IT GTX:
17. januára 2014 o 9:20 #90744przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nepýtajte sa, de je Gambo. Ten, chudák, keď týchto uvidel, ušiel… 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.