Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,526 až 6,540 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

És čo si zhodil ??? Nebodáj si bol na Corride ??? 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

No moment. Ja som pil, tak píš pomaly, lebo ti nerozumiem. Ale bizóny s tulipánovým ftákom nevraždím, to viem určite. 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Najstabilnejšie riešenie je dva HDD, a fyzicky ich meniť, ale je to nepohodlné a akoby si mal 2 PC.kazdy kabel ma  pripojenia na dva disky master a slave treba prepojit vzadu na hdd koliky a nainstalovat kazdy na jeden najskor robis a potom sa pytas aspon je sranda 😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Dva operacne systemy nainstalovane na dvoch particiach jedneho hdd sa nikdy nemozu dopliest 😀 preco ?lebo je tam treti zakladny sytem zvany bios a  pri spusteni pc sa ta bios opyta ktory win chces spustit

Mlhos
    Účastník (Participant)
    Mlhos
    Účastník (Participant)
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Klince, kladivá, kliešte, šrobováky, samorezné šróby, baterkové uťahovačky, priamočiare pílky, ručné pílky, hoblíky, dláta, klincovačka, malý kompresor, disperzné lepidlo, pásova bruska, šmirgel, vinkle, vodováhy, lazúra, štetce, päťkilové kladivo, fest ostrá sekera a ďalšie podobné veci a zariadenia neviem ak sa nemylim u Lojza je uz elektrika a aj predlzovak som tam videl 😀 kedze nechce prezradit co tam idete pachat ked to chce predat tak si to pachajte sami

kingston
    Účastník (Participant)

Gutentág yoffo perfektný výjazd, fotó ako vždy na jednotku*) .

zefo ty a 1,8m pás, však to by ťa Orál**) neuniesol 🙂 😈

*)   Oprava: okrem miest kde je nablízku trošku soli 😁 
    **) Oprava: Ural

theo
    Účastník (Participant)

zefo, to kedy si tak pribral? ved este ani poriadne zima nezacala a uz aj anakúnda okolo pása by ti bola mala.  😁

Dnes rekord, cesta do pomeru 50 minút / 10 km/  👎  😟 , jeden plehovkar mal velmo dobre brzdy a dalsie brzdy sa naskladali na neho, a to len prsalo, ked nasnezi asi idem na mustáňgovi.
    😁
    zefototh
    Účastník (Participant)

Je tam toho, no tak sa tri krát opášem. 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

To si prehnal, max 2x, aj to nedôjde…  😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 PCCCCHE.
    Anorektici  😁

zefototh
    Účastník (Participant)

Chlapci, chlapci klídek. To len stanisti sa môžu opásať.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bopsík dúfam že si tú mršinu nachytal do rúk. Pozor besnota. Len tak mimochodom. Keď som bol na vojne ZVT zrazil takú potvoru autom. Doniesol na rotu a kuchar mu ju odral. Nakoniec poznámka , čo ak bola besná. Tak šupity k doktorovi a hneď obaja injekcie do brucha, zakial nebudú laboratórne výsledky. Samozrejme nože zakopať, dezinfekcia kuchyne a blbosti okolo toho. Tam skončila sranda. 🙂 
    Zefo ako to robíš že anikunda  , čo to táram , anakonda ťa nezožere 😁 . Scem aj ja taký pás aby bolo na klobás. To je rímovačka čo ?. 😁

majanko
    Účastník (Participant)

A jéje. Tak presne došlo k tomu, čo som predpokladal, že uverejnením nejakých predbežných termínov ktoré majú byť POMOCOU pre všetkých pri plánovaní svojich aktivít na túto sezónu sa to zvrhne na čosi iné.
    Takže sa ruším vo fcii predsedu plánovacej komisie a  schvalovacej komisie PrPlKo SK GT. Tym pádom žiadny plán akcí GT NEEXISTUJE ktorého som spoluautorom  a ja s tým nemám nič spoločné.
    Takže nech si každý rieši akcie ako, kde a kedy chce. Potom je len jedno riešenie, že kto chce, nech si vymyslí NEJAKÚ akciu, všetko si zariadi sám-potom nech sa nesťažuje, že nestíha apod. a hodí to sem pár dní pred konaním termín a miesto, alebo si obošle ss pár známych. Potom sa ale aj nesmie diviť, že je malá účasť, nemá kto robiť-pomáhať…atď. Tí čo by sa aj chceli zúčastniť ale napr. kvôli kolízii termínov nemôžu prísť, tak ich to môže len mrzieť a môžu šomrať, že nikto nie je schopný sem dať nejaký predbežný plán.
    Takže všetkým sa ospravedlňujem že som chcel pomôcť a dať tomu nejaké noty-pravidlá, ktoré by sa dali aj prípadne a výnimočne meniť. Už sa to nestane !

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,526 až 6,540 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri