40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
20. januára 2014 o 10:46 #90940kingstonÚčastník (Participant)
majanko veď sa neonďéj, ten tvoj rozpis je náhodou super 👍 . informačný šum nastane ak niekto nečíta pravidelne tieto marhašágy čo sem píšeme a berie ich za danú vec. a ani sa mu nečudujem, dopletieme každého 👎 .
papi a ty tiež 😟 😇 . na ČUM sa nevybodni 🙂 .
P.S. to majanko – akumulátor som nechal v mašine, ďalej to neriešim a nabíjam ho tak – „nevím kde soudruzi v JPN udelali chybu“.
Smajle minuté.
20. januára 2014 o 10:57 #90941majankoÚčastník (Participant)Kingstone, máš tam ss ohľadne tech. vecí 😀
20. januára 2014 o 11:27 #90942yoffoÚčastník (Participant)Tak sa už na to vysééééérte, alebo aj nýje.
Šag sme slobodná adolesctentná obscénna geriatrická banda.Táto skupinka občasných dospelníkov si „libuje“ v nasledovných športových disciplínach:
Anamnéza – DIAGNÓZA:
1. NÁLEPKIZMUS……VIP, zdravé jadro (ňadro), chorý hnoj, anorektici, vy.vole.ní, atď. 😁
2. INTERLINEARIŤIZMUS (nezamieňať s inkontinenciou), čiže čítať text a MYSLIEŤ si
že práve TOTO je tam napísané. 😁 (tzv GTX MYSTICIZMUS)(pomôcka – okulláre)
3. SNAŽIZMUS: snaha zabúkowať šeccky postele, nafukovačky a karimatky
v okruhu motodostupnosti od AbÚ Dhabí po Nordkapp. 😁
4. Unikátny GTX DINDIZMUS……keď už nečítam, nepíšem, tak aspoň dindám. 😁
5. A napokon: SKLEROTICKÝ MÍTINGIZMUS….keď je niekde motoGTX stretko,
takmer všetci zabudnú na hovorené, písané, myslené a vymýšľané SLOVO
a dofrčia. 👍Toto PäTORO je vymyslené, osoby a obsadenie sú nereálne, nikdy som ich nevidel,
nepočul.
Je tomu tak preto, že sme to MY VŠETCI. 😁Terapia:
Slniečko, teplúčko, plná nádrž….a ide sa. 😘7 smajloff
1x papik 😈20. januára 2014 o 11:42 #90943przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Je to veľmi jednoduché.
Ja to vidím takto:
– Ak je plán predbežný, musí sa prekopírovať s názvom PREDBEŽNÝ.
– Pridať menšiu lokálnu akciu, ako DEFINITÍVNU by mal len ten, kto ju robí. Nie je to predmetom akéhosi hlasovania.
– Dôležitá je len veľká letná akcia (typu Tajov-Gader-Sihoť) a Mažola, ostatné by sme mali brať, ako príležitostné, ktoré sa môžu posúvať v priestore aj čase, podľa počasia a tak. Príde, kto má záujem a má práve voľno. Dokonca ani R66 nie je naša akcia, aj keď ju, myslím, maximálne podporujeme – a zázračným spôrobom stany nikomu nevadili ani v Šahách, ani v Račkovej…Rezervovanie ubytovania záujemcami je najkorektnejší možný spôsob, aký len existuje. Každý, kedy chce, ako chce, s kým chce, nie je čo riešiť.
Lovakova mala presne také informácie, aké mali všetci ostatní, išla do rizika a vyšlo to. Tak riešte seba, ak sa vám neušlo, nie ju. (Lovačka, KOZEL, vieš 😉 😁 ).Ak by to rozdeloval niekto centrálne, už ho mlátime… 😈 Tak sa preberte. 😈
20. januára 2014 o 12:00 #90944SlonÚčastník (Participant)šak já to ríkám furt…stačí dať do placu kde a kedy a nič sa netreba starať každý je dospelý…teda myslím si 😛
a netreba celý parlament 😁20. januára 2014 o 12:05 #90945MlhosÚčastník (Participant)Papi mudro
20. januára 2014 o 12:06 #90946MlhosÚčastník (Participant)Povysujem ta na podgeniusa
20. januára 2014 o 12:26 #90947przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Tak nech je sranda:
PREDBEŽNE PREDPOKLADÁM, ŽE BUDÚCI ROK ( = 2015 ) VEĽKÉ LETNÉ GTX-STRETKO SA BUDE KONAŤ V ZATIAĽ PRESNE NEURČENOM TERMÍNE NA ZATIAĽ PRESNE NEURČENOM MIESTE. UPOZORŇUJEM, ŽE NIE SOM ORGANIZÁTOROM A UVEDENÉ ÚDAJE NIE SÚ DEFINITÍVNE.
ALE REZERVOVAŤ SI UBYTOVANIE UŽ MÔŽETE VŠETCI.
ODTERAZ:ŠTART !
😈
20. januára 2014 o 12:34 #90948theoÚčastník (Participant)Papi, no toto som si o tebe nemyslel 😶 , z takych vážnych veci si robit srandu…hmmmm
idem ti zohnat kybel plasteliny, ale trochu si odoberiem, nevadi? 😈
20. januára 2014 o 12:38 #90949JURIPKOÚčastník (Participant)Theo aj mne trošku nechaj to s tej plastelíny 😉
20. januára 2014 o 12:53 #90950kingstonÚčastník (Participant)Pozor JURIPKO lebo nakoniec to bude namiesto plasteliny tamtex.
Alebo tampax?
Aaha už viem sem tex 😈 .
20. januára 2014 o 13:08 #90951BopsikÚčastník (Participant)… sa nestihám čudovať
… sa smejem
… pukám jak kuk, kukám jak puk…
20. januára 2014 o 13:11 #90952przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Theo, vieš predsa, že z chýb minulosti sa musíme učiť, aby sa neopakovali v budúcnosti. Ja, ako bývalý archívny potkan GTX, to viem.
S archívom sa už síce nezaoberám, ale budúcnosť vidím pred sebou – a aj sa plánujem prekvalifikovať na jasnovidca.
Ale čo sa týka budúcnosti, aj keď ju vidím úplne jasne, nič vám z nej neprezradím, lebo život mi je zatiaľ milý… 😈 😈 😈
20. januára 2014 o 13:16 #90953kavisÚčastník (Participant)papi takže na základe tvojho upozornenia na GTX 2015 už mám zajednané ubytovanie na daný termín ale neprezradím kde a kedy bo ja som jeden z tých vyvolených 😈
PS: teda žijem v presvedčení že som 😇
20. januára 2014 o 13:24 #90954przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Kavis, neodrbávaj! Šak na recepcii mi vraveli, že na 2015 je už šecko plné. 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.