40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
20. januára 2014 o 13:30 #90955kavisÚčastník (Participant)
papi neondzím sa šak tí vyhonení už šicko zabrali 😈 😈
edit preklep: vyvolení alebo že by to nebol preklep ? 😇 😇
20. januára 2014 o 13:38 #909562841dodoÚčastník (Participant)Mám otázku ….
Kedy je vlastne letné GTX ?
A kde to bude ?
Dá sa objednať nejaké ubytovanie ?
A kto tam vastne bude hrať ? 😁 😁 🤐 …………….
A príde tam vôbec niekto ? …. 😶 😁20. januára 2014 o 13:43 #90957JURIPKOÚčastník (Participant)Ja mám zbalené už aj na ten 2015rok plné neplné 🙂
20. januára 2014 o 14:35 #90958kavisÚčastník (Participant)dodo nemaj strach ráno sa ti zavolá že večer robíš didžinu a ubytovanie načo šak ráno vypneš aparatúru a ideš domov a aby som nezabudol zaplatíš si 5€ za hudobnú produkciu a žranicu ktorú nedostaneš bo zaváhaš kedže budeš hrať a k válovu sa nedostaneš 😈 😈
20. januára 2014 o 14:37 #90959BopsikÚčastník (Participant)Na rok 2015 je ešte celý hotel volný, len dvojposteľové izby sú už obsadené.
20. januára 2014 o 14:47 #90960kavisÚčastník (Participant)Bopsík nemáš pravdu nečítal si správu od papiho všetko je už obsadené ty iste nemáš správne dáta o mieste a čase 😈
20. januára 2014 o 15:20 #90961przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😠 Už aj dvojposteľové stany sú obsadené. Cena obytných prívesov za motorky stúpa, Kalebova Giga-PAVka už má cenu zlata. 👍 😁
20. januára 2014 o 15:39 #90962kavisÚčastník (Participant)papi obsadenosť stanov mi nevadí ja si počkám na ponuku Staniek a z akými cenovými reláciami prídu a potom už nezaváham ………. 😈 😇 😈
20. januára 2014 o 16:44 #90963przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Teraz píšem (výnimočne) vážne 🙂 :
Chápem tých, ktorým sa ubytovanie neušlo podľa predstáv, ale si pamätám, že vlani som bol na podobnú situáciu pripravený.
Ale nám vlani ešte ostalnakoniec priamo v hoteli apartmán aj s prístelkami pre štyroch. Zarezervoval som (však sa nejakí dvaja ešte nájdu).
Ale nakoniec s Kamilovcami sa mi potom už na mieste podarilo vymeniť za ich útulnú dvojku s manželskou posteľou (ani neviem, čo by tam tí chlapi robili…) 😈Ale podstata, prečo to píšem:
Na motorájde dňa 22.1.2013 o 09.03 (na str. 331) som pridal pár linkov na ubytovanie v Hrádku, všetky sú tak do 10-15 minút od kempu peši. Viem, že ľahko kecá, kto nekokce, ale aj tak si myslím, že nikomu pomôžu, preklikal som to pred chvíľou a všetky linky sú živé.
P.S. Kto by sa nudil, tak od str. cca 325 až po tú 331 fantastické čítanie… 😈 😈 😈
20. januára 2014 o 16:44 #90964DedoOtoÚčastník (Participant)Dodo, Ďakujem za hudobný pozdrav a nezabudni dať pozor na vašu psiu slečnu. Keď môj Mailo dorastie prídeme na pytačky.
http://imgupload.sk/viewer.php?file=r9mxjz5svztv90rdg5ou.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=qcrlx15dp2ieva47s46g.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=06yk51qgr1w1nxlfd8yd.jpg
20. januára 2014 o 16:55 #90965DedoOtoÚčastník (Participant)Wikino, toho pinďúra máš super. Také volačo aj ja skladám a ak sa mi to podarí, tak sem hodím fotku. Kde si zohnal manžety na predné tlmiče? Aj ja by som také potreboval. Podľa mňa by sme mali dať namiesto predných svetiel, kruhový plech so závodným číslom. Samozrejme ty si dáš numero 1. Kruhovú značku ti vyrobím.
20. januára 2014 o 17:48 #90966yoffoÚčastník (Participant)Nyjéčo som zmeškati ráčil….čil ????
To je zas nejaká VIP a VYWOLENÁ diščiplína, že chodiť pešo…..až 15 minút:
Ó, aké vyčerpávajúce.
To papikám nemá inej roboty ?A potom budeš sedieť na stoličke a mávať Arafatkou, že do bol prvý? 😶
Kakkám aj na také zjazdy. 🙂
Szmajle 2
Papiky 3 😈 😈 😈
(nenudil som, ale prečítal som(325-331)……CHááááá…..vďaka J.E. Kronikárovi GTX za avízo.)
Sere ma na tom iba to, že sme (už zas) o rok mladší.20. januára 2014 o 18:07 #90967WIKINOÚčastník (Participant)Dedo Oto také prachovky som kúpil u nás v Nitre. Nestoja mailand. Zajtra ak chceš ti ich kúpim.
U nás je taká predajňa Auto -Agro , tam kúpiš teraz skoro všetko na Jawy, Babety . 👍
Už som na tom urobil výfuk z nerezu a upravil zadný blatník. To som stihol aj nastriekať.
Teraz cez víkend urobím ešte nejakú sedaňu. A tak to bude hotové.
Dochtor odrezal čo bolo naviac a ešte som to musel zaniesť do chladničky na Histológiu. Uvidíme čo z toho bude.Asi do kočone. 😈 😁20. januára 2014 o 19:36 #90968solimÚčastník (Participant)wikino: Aj ja som uvažoval urobiť si závodného prskoleta, ale mňa by to ani od štartu neodlepilo 😁
Tak-že držím palce. 👍
20. januára 2014 o 19:40 #90969magumaÚčastník (Participant)dostal som správu od prevádzkarky kempu BS p. Fronkovej, pre nás platia tieto vlaňajšie ceny,
Hotel: 11,50€/osoba
Chatka: 6,80€/osoba
Osoba v stane: 3,70€/osoba
+ MP 0,6€
Parking v kempe aj pred hotelom zdarma
Stany sa budú platiť jednorázovo pri príchode.
Čo sa týka platby, peniaze treba posielať na účet: 21 00 315 922/8330, nezabudnite pripojiť do poznámky meno hosťa a číslo izby, aby to bolo pre nás prehľadnejšie.
ak by sme chceli, môžeme mať pivo v Pajte, reštaurácia má o 21:00 záverečnú a tam by nám vedeli pivo nachystaťSpôsob čapovania piva v Pajte:
Objednáme sudy, ktoré budú iba pre Vašu akciu. Pivo Vám môžeme predať za 1€/0,5l – tak bude nastavená cena a výdaj bude v Pajte.
Všeobecné info:
rezervovať ubytovanie si budú do konca marca so zľavou, po marci bez zľavy.
parkovisko i kemp budú strážené
Kotlík je Vám k dispozícii tiež
diskotéka von od pajty na tráve, posedenie aj pod pajtou.
V prílohe zasielam aj informácie o obsadenosti hotela a kempu. V hoteli máme voľnú iba izbu č 119 a v kempe sú voľné všetky modré políčka.
S pozdravom a prianím pekného dňa
Fronková
izbu č.119 dnes poobede objednal Bopsik, takže hotel je kompletne plný, ešte zostáva voľných dvanásť chatiek a kemp bude plne obsadený.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.