40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
22. januára 2014 o 21:28 #91135theoÚčastník (Participant)
Porobenô…
dobru noc, leščiči bambusowy. 😈 😁
22. januára 2014 o 22:03 #91136przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ja som zase slamený, u nás bude streda zase od piatku. 😎
Zato dcéra spravila skúšku, tak som otvoril (štýlovo) dánske FAXE (Fokus, pre zaujímavosť, litrovú 😁 ) a oslavujem sám.
Už to síce miešam s KOZLOM, ale stále chutí, bacha, je zo siedmeho schodu. 😉 😁23. januára 2014 o 3:52 #91137kingstonÚčastník (Participant)Guten morgen!
Papi zosynchronizovali sme sa ako slamennovdovci stredopiatkoví 👍 – tvoja štvrtinka chodí na robotu tak ako moja tretinka 🙂 😎 .
Povokatér theo už má otom potom 😇 – a zas týždeň svätý kľud 😈 .
Počet szmájlov vyčerpaný.
23. januára 2014 o 5:18 #91138WIKINOÚčastník (Participant)Bré ránko.
Message pre zábudlivých:
1 ks medziplech lamelový + úprava na sústruhu.
2 ks lamela spojkowa
1 ks matica sviečkova – pozrieť v pomere do odpadového železa.
Odviesť Anyu k dochtorovy.
O 19,00 Zulu podať hlásenie o splnení úlohy a čakanie pred garážov .Pripravená kawej a koláčiky. 👍
Úlohy som rozdav a terazky idem drímať do kútika.
Poslušne hlásím , že som ešte stihol zhotoviť 1 ks sedaňa Podbrezovanová. Neskaj montáž sedane a dvigatela obrovskego.
Papi , to nejaký hybridný motor ?Možno aj Ťurbo. Veď 2 ks výfuckov sú tam asi zato. 🙂
Až terazky pri lepšej štúdii detailov ,to ti je dvojvalec horizontálnij 👍23. januára 2014 o 6:21 #91139amperÚčastník (Participant)Ahojte, niečo na ráno
23. januára 2014 o 6:39 #91140magumaÚčastník (Participant)Message pre autora – Message pre zábudlivých: 5 ks rúgó, 5 ks ségerke, 1 ks alátét, 1 ks pakolat pod henger, to ako objednáme z Poľska (cit. bobolak) Motto dňa, zabudol vôl, že teľaťom bôl 😈 😈 😈 😁 😁 😁
23. januára 2014 o 6:44 #91141zefotothÚčastník (Participant)Kua, kua, hneď ráno také šoky. Opatrnosti nie je nikdy dosť.
Dôchodci vstávať.
Dobrý deň, ráno už bolo keď som ja vstával.23. januára 2014 o 7:36 #91142yoffoÚčastník (Participant)Ampére, prekáblowal si. 😶 No niektoré „kraše“ sú úsmevné, ale niektoré
morbídne, toto by si (asi) mali premietať „strelci“ pred jazdou. 🙂
UFF. 😠Gdo sa cíti dôchodcom, nech ostane v „ležiacom strelcovi“
My, RENTIÉRI a RYTIÉRI vstávame ZÁSADNE po 8,30 žužlu
nattáhneme rytierky (bo vonku kossa) a ideme kuk, čo nowego f dzedzine Nad Dónauom.😛 Gúteň mórgeň. 😘
Szmajle 5
papiky 0
morséyoffka nix.23. januára 2014 o 7:40 #91143yoffoÚčastník (Participant)A ozzaj:
WIKINO: ten kulinársky oznam, že:….1 ks matica sviečkova znamená,
že mi moja (v noci!) uvarila sviečkovú 1 ks?
Hovor, lebo inak do 1/2 hodiny začnem vyprážať ostrieže dunajské,
včerra nalowene.😈 😈 😈 😈 😈 papiky
23. januára 2014 o 7:45 #91144magumaÚčastník (Participant)Vtip dňa
Našla som v manželovom telefóne kontakt: „Bezplatný sex“.
Nevydržala som a zavolala na ten kontakt
Keď zazvonil môj vlastný mobil, div som nepukla od zlosti. Príživník jeden! 😁 😁 😁 😁
23. januára 2014 o 8:05 #91145WIKINOÚčastník (Participant)Náčelník šag som nempísal , že sa to teba týka. Dobre prečítaj- správa pre zábudlivých. 😈
Ja teba považujem za umného človeka s vycibreným myslením, Alzheimer nie je tvoj brat. Tak čo sa paprčíš. 😛 😁 Alebo je to ako porekadlo “ Trafená hus zagága ? 😁 😁 Kupuj nech výroba a zamestnanosť stúpa v našej milovanej krajine. Vác smajlov nemóóóóóžem.23. januára 2014 o 8:08 #91146przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 WIKINO, také matice sviečkové mám odložené niekde aj dve.
Akurát je ich volám hlava valca a v tých mojich je už zničený závit, budú chladiť diódy ku zváračke… 😈Vilo, super vtip o originálnom komplimente. Ono totiž rozmýšlam, že keby to zazvonilo u inej baby, či by bola tá manželka spokojná? 😁 So ženami je to veru ťažké… 🙂 😁 😘
Sú, ako niektorí na motoserveroch, uniká im podstata… 😘23. januára 2014 o 8:20 #91147WIKINOÚčastník (Participant)Yoffo – pozri pod postel či tam tá sviečková neni. Mala by byť hneď vella oného nočníka 😈 🤐 . Inak vysmážaj tú ostrú rybu na oliva oile. Dám sa pozvať.
Papi nevíš čo je svíčková matica. Dojdi k náčelníkovi on ju má vyhodenú v tom odpade čo zanesie Magnetom s.r.o. 😁23. januára 2014 o 8:26 #91148VANUCCIÚčastník (Participant)theo to si teda veľa vody nenamútil o 21.45 si sa chystal a o 22.28 ti už padla, alebo padol?
To si jak zajac 😁 😁 😁23. januára 2014 o 8:43 #91149SlonÚčastník (Participant)Miloškovia všetko najsamfasa prajeme 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.