Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,856 až 6,870 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Vanucci,
    ale to je len návrh. Ešte to nevyšlo v dennom rozkaze. Takže nmjr. To nič, ja som myslel, že je nplk.  😛

czody
    Účastník (Participant)
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

czody    ďakujem 👍 

Bopsik    keď si pozrieš dátum, tak zistíš, že k vymenovaniu do hodnosti malo dôjsť na Mažole, nakoľko sa to z časových vodovodov nemstihlo, bol nadmajor Ronyslav povýšený na druhý deň v kancelárii náčelníka kmeňa Magumu.   HOVGH

yoffo
    Účastník (Participant)

Dal som na RJS v kat. 40+, dám ay sem.

FANTOCCI, si pokábloval. 😛 

Yak móže Ost Guberníja povyšovať Západňárskeho Iskrohľadača.
    A bez signatúr Veľa Dôstojných Pánov:
    Potprtccedu IT GTX,  Prtpreccedu IT GTX, és Natschelnika Kmeňa GTX
    jest tento dokundament neplatný a bude upálený aj s autorom na najbližšom
    zasadaní Inkvizičného Tribunálu.

Tak nám Pán Bůch pomáhaj.

A czodymu čo páčííí ???
    Nabíjáme a doletíme…………márhaššág výhodnársky zmrzlinársky.
    Kúa, majú od dnes satarmo zmrzlinu a pitschujú, že zima.
    Haňba Vám. 😛 

3x papiky 😈  😈  😈 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

yoffo  už so  to vysvetlil aj na rajdoch a aj tu, ale ty nemčítaš, iba svoje bludy píšeš 😁  😁  😁 

toto je skopčené z rajdov
    yoffo      ty to máš tiež pomýlené ako Bopsík na bicygľovi.sk aj jemu som teraz vysvetloval, že to povýšenie sa malo konať na mažole, aj dátum sedí. Povyšovať mal náčelník za Vašej prítomnosti, nakoľko ste mu to časovo neumožnili, tak z pozície náčelníka tohto kmeňa povýšil Ronyslava na druhý deň vo svojej kancelárii s definitívnou platnosťou.
    No a ak si nepamätáš, tak čítaj strany dozadu, Ronyslava degradujem a povyšujem iba ja s poverením náčelníka.
    Ostatných členov kmeňa dáva dole Bobo. Hore nikto a pomenovania podľa činnosti dáva theo HOWGH

A neradil by som to nikomu to prekrúcať a ano spochybňovať, lebo ak sa to donesie do tých bystrých uší prudko nebezpečného zabijáka nadmajora Ronyslava , ten mu to nebezpečne spočíta.

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI, minule som volal s Ronyslavom, ze povysenie prijima a nema ziadne vyhrady k povyseniu, tak nechapem, preco sa musi za kazdu cenu vytvarat nejaka menovacia komisia, a sudruhovia funkcionari sa natlacaju na vyhlasovaci ceremoniál.  😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Som sa tu vychvaloval WIKINOvi, že čo všetko doma mám – a potom mi napadlo, že som preňho našiel len sľúbenú jednu puklicu, aj som pekne vyleštil (je chromovaná) – ale na druhú som zabudol.
    Tak som dnes hladal ďalej.
    Puklicu som nenašiel, ale som našiel v jednom fióku Mustang-otáčkomer tretej generácie (vlastnej výroby 😁  ).
    Je to „elektronika“, prvé dva boli mechanické, vypadali podobne, ale mali pohon od kľukovky. Toto bolo napojené na samostatnú cievku na alternátore, pridanej namiesto tej malej.

Prvý mechanický kmital, dtruhý bol pomerne presný – a tento nikdy riadne nefungoval, vymieňali sa kotvy aj cievky, ale keď som kúpil Bizóna, v pokusoch sa nepokračovalo. Teraz som to narychlo rozhodil a dobre som sa zasmial… 😈 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo   to vieš, chcú sa držať na VIP pozíciách a papať smotanu a my spodina zasa s holou 😁  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    a gitarové combo, boostre, wah wah a také podobné si nerobil?
    Ja som si párkrát pred hračkou (vyrábal som bedne a i.) dodžubal ľavú ruku, a potom som musel hrať celú noc s prevŕtanou rukou…

Theo,
    mal by si emigrovať z Košíc cez víkend dakde do teplých krajov, bo tam s Katkou do rána zamrznete, streda nie je…

http://kosice.korzar.sme.sk/c/7079507/kosice-postihol-masivny-vypadok-kurenia.html

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja som si raz chcel urobiť otáčkomer do Škody 1000MB, mal som už hodne rozrobené, ale ostalo to pri tom „CHCEL“. Foto nemám.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bopsik  nemboj nenechám ho zamrznúť 👍  keď už nembude hýbať, skočim po neho 🙂 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Mám pocit, že zajtra prvýkrát túto zimu budem odhadzovať sneh 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja som odhadzoval pred Vianocami a dnes… Biele sračky…  😈

theo
    Účastník (Participant)

Nebojte sa o nas, este žijeme, ked sme dvaja pri sebe, prezijeme aj ine veci /ako napr. GTX pošahana banda/  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bopsik, zosilovače sme mali na začiatku nejakými TESLA MONO 70-kami počnúc cez 130-ky samostatné, bedne sme robili najprv sami, lebo tie fasované SZMácke 16-reprákové Jolany (či čo…) boli katastrofálne.
    Potom prišli nejaké kúsky z NDR, vylepšovalo sa stále, prišli Šúrky (Shure) a tak… A keď sme končili, basista už mal napr. Rickenbackera  a cplt HH-čko aj s kompresorom…
    Ale ja som mal max. Diamanta a 130-ku, pedále však boli kvalitné, mali sme ich za vrece. U Maďarov sa dalo zohnať úplne všetko, keď boli prachy… Poto už nebolo treba nič vyrábať.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,856 až 6,870 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri