40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
26. januára 2014 o 10:57 #91285przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Ja som pridal len, čo ma naučil dedo, keď som bol malý.
Čo z toho dnes platí, opýtajte sa kompetentných na FB a tuná to IT GTX HDP či čo, pi čo 😈 Doba totiž pokročila – ale zas polla mňa každý nech olizuje, čo len chce… 😁Bonus pre Bopsika: Bopsik, skús toto rychle po sebe opakovať – a hneď sa naučíš po maďarsky:
Ibafai papnak fapipája van, ezért az ibafai papi pipa papi fapipa.
P.eS: S papim to nemá nič spoločné… 😈 Približný preklad:
Farár z Ibafy má fajku z dreva, preto je farárska fajka z Ibafy farárska fajka drevená.
Kto chce, môže aj jemu olizovať, tam asi neprimrzne… 😁tohoto jazykolamu je tam zaujímavý (nie moc veľký) múzeum fajok, myslím, že sa treba vopred ohlásiť.
Odchádza však odtiaľ vraj veľa sklamaných blondíniek, čakali niečo iné… 😈26. januára 2014 o 11:02 #91286przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😶 anciáša-dáša-máša, po úprave mi zmizla polovica predposlednej vety, malo to znieť takto
(Reklama 😈 ):
Ibafa je inak skutočná dedina a asi v dôsledku pradávnej existencie tohoto jazykolamu…26. januára 2014 o 11:33 #91287bobolakÚčastník (Participant)Ištenem papifája,nemiértem koho mam fajčiť?papiho alebo farara kua fix precceda vyňadri sa bo ani ja už ti nemrozumím asi pol roka. 😟 štartovacie káble nachystané dufam že ráno pojdem do pomeru ak natočím 😈 😈 kua mlhoš iba drbne palice a ide 😶
26. januára 2014 o 11:38 #91288VANUCCIÚčastník (Participant)bobo bratm ta ty drbni tote pružiny hore na droty, co ši jemu drbol a ideš též jak šalina nééé? 😁
26. januára 2014 o 12:02 #91289kingstonÚčastník (Participant)papi neskracuj bassuš, má to byť takhle:
Ibafai papnak ibafai fábol ibafai papi fa pipája van. Így tehát az ibafai papi pipa fa pipa 😛 🙂 😈 .
26. januára 2014 o 12:49 #91290BopsikÚčastník (Participant)Ja so vedel jeden jazykolam, teraz si pamätám len Počiatek:
Nem mindem sarka tarka farka ….… ďalej neviem, ale je to dosť dlhé, a sú tam samé strakaté straky…
A jeden Slovenský:
Odkazujú naši vašim,
že nech prídu vaši knašim.
Keď neprídu vaši k našim,
tak neprídu naši k vašim.
Ale príde Magvaši…Mery včera dotiahla od sestry psa.
Chcel som jej povedať, že buď pôjde z domu pes, alebo ja.
Ale nehovorím nič, lebo tuším, kto by odišiel.
Perfektná rasa – čistokrvný Bastard, také hnedé šteňa.
Ignorujem ho, lebo nechcem, aby mi prirástol k srdcu,
dúfam že o tri dni bude preč.Zatiaľ má hodnosť vojak, do nadmajora má ešte véľmi ďaleko,
možno takú hodnosť ani nedosiahne. Musí ešte veľa kostí požrať…
S povyšovaním opatrne, podľa zásluh a vzdelania.Ešte nevie ani šachy hrať – debilný pes.
26. januára 2014 o 12:50 #91291laraÚčastník (Participant)Papi to neni tak.Az ipafai papnak fapipája van,ezért az ipafai papi pipa,papi fapipa. 😉
26. januára 2014 o 12:50 #91292BopsikÚčastník (Participant)Berem foťák a idem lesa.
26. januára 2014 o 13:18 #91293VANUCCIÚčastník (Participant)Bopsík pre takého psa viem dobré meno “ Basty“ originál meno pre psa a hodí sa aj pre jeho rasu /bastard/ ale tieto psy sú najodolnejšie voči chorobám a ak sa vydarí, tak to môže byť dobrý psík. 👍
26. januára 2014 o 13:32 #91294kingstonÚčastník (Participant)Bopsik a beries aj psa?
Potom zaves fotku na web.
26. januára 2014 o 14:21 #91295przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😘 Lara, nie „p“, ale „b“ – a ak chceš, môžeš aj zaspievať, všetko je na webe:
26. januára 2014 o 14:34 #91296laraÚčastník (Participant)Prepač maš pravdu
26. januára 2014 o 14:47 #91297VANUCCIÚčastník (Participant)Nenechajte sa rušiť, len som chcel vedieť o ktorej začína vysielanie pre slovenskú menšinu??? 😁 😁 😁
26. januára 2014 o 14:48 #91298przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😶 Čo mám prepáčiť? 😁 Veď len kecáme. Ten, čo pridal to video (resp. ten nadpis), tiež nemusí vedieť všetko… 😉
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ibafa26. januára 2014 o 14:52 #91299przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)VANUCCI, neštvi, Yoffis a Maguma vám tu píšu cez Enigmu a to vám nevadí, jediný raz sem dám ja niečo vetu po maďarsky (aj to len kvôli Bopsikovi 😁 ) a už sú reklamácie… 😈
Ale hapem, uš nibudzem… 😘
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.