40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
29. januára 2014 o 9:20 #91390VANUCCIÚčastník (Participant)
zefo ty kokso ja si už píšem lístky, načo mám všade napísané lístky 😁 no šak až ša VAŇUČA vráti, tak mi hádam pripomenie načo som toľko lítkov popísal 😶
29. januára 2014 o 9:47 #91391przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ste už starí lístočkári, už ste zabudli aj, načo ho máte ?
Ste nejakí odstredení či čo… 😈
Na oživenie pamäti:
– Krásna letná noc s ladvinkou pri Dunaji v stane sa volá predsa Dunajská Streda, a to aj keď je práve sobota a sme niekde pri Pilismaróte… 😘
– V chatke na poschodovej posteli hore sa to volá Horná Streda, aj keď je práve piatok a chatka je na Šumave… 😘
– Keby som na kaporoch mal ladvinku so sebou, v sobotu by sme vyskúšali Stredu nad Bodrogom – ale to by sa ešte dalo napraviť, lebo kapore budú a cedulky ešte nepíšeme.Myslím si, že kým streda chutí aj v nedeľu ráno, je všetko v poriadku. Ono to je vlastne úplne jedno, kedy nás napadne, že by mohla byť aj streda.
No a aj dneska by to šlo, ani nevadí, že je práve streda…Heslo dňa: LET´S WEDNESDAY!!! 😈
29. januára 2014 o 9:50 #91392BopsikÚčastník (Participant)Ja som moderný Alzhaimer. Nepíšem si lístky, ale si zapíšem do mobilu, alebo si sfotím čo treba. Hi-tech v treťom tisícročí.
Sere ma ako sa niektorí vyjadrujú:
„Keď sme boli nedávno tam, vieš, s tými, a tak sme sa toto, že až mi z toho hento bolo.“
Ja samozrejme chápem a viem o čom TEN hovoril. (Ale furt viac rozumiem ako Magumovi maďarizmy)😉
29. januára 2014 o 9:52 #91393VANUCCIÚčastník (Participant)papi to je všetko pekné a teším sa aj na to, že to na kaporoch 2014 napravíš a prídeš aj s ľadvinkou, ale ako to mám urobiť dneska ja, keď som slameňák ? 😠 😁
29. januára 2014 o 10:00 #91394przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 VANUCCI, nasaď si tento klobúk a vybehni do snehu.
Kerej sa zapáčiš, práve tú si zaslúžiš 😈
29. januára 2014 o 10:11 #91395VANUCCIÚčastník (Participant)papi ale keď som dobre pochopil, to si mám dať na seba iba ten klobúk ?????? 😶 😁
29. januára 2014 o 10:30 #91396przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Jasné. Nech dotyčná vie, do čoho ide.
Čierna páska so slamou znamená, že si slamený vdovec, meno je potrebné preto, aby VANUČA ťa spoznala v tom Rakúsku na fasbúku.
Uvidíš, jak skoro bude doma – a o to predsa ide, nie? 😈 😈 😈
29. januára 2014 o 10:45 #91397VANUCCIÚčastník (Participant)29. januára 2014 o 10:46 #91398VANUCCIÚčastník (Participant)Milan Pitkin a vo vo vo tom to je 😁 😁 😁
29. januára 2014 o 10:55 #91399VANUCCIÚčastník (Participant)Len teraz rozmýšľam, že ako to poriešime, keď na ten fasov buk nechodíme ? 😁
29. januára 2014 o 10:59 #91400przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nato máme Mlhoša. 😈
29. januára 2014 o 11:20 #91401MlhosÚčastník (Participant)Mozem ho zaregistruvat 😁
29. januára 2014 o 13:45 #91402BopsikÚčastník (Participant)Ja som na fazbug dlho nechodil, ale občas sú tam aj zábavné a občas aj zaujímavé veci. Len treba filtrovať, a nezverejňovať číslo spodnej bielizne.
29. januára 2014 o 14:10 #91403VANUCCIÚčastník (Participant)Ja som sa debil zaregistroval, lebo som nevedel, čo je to tam za primitivizmus, raz sa všetci zbadáte čo ste tam, že vám vidia až do gatí ,ale nechodím tam, až bna to budem mať čas, tak sa skúsim odregistrovať. K téme fasov búk sa už nemvyjadrujem. 🤐
29. januára 2014 o 14:40 #91404przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Zisťujem tiež, že moderné metódy evidencií rôznych zoskupení pripomínajúcich občas ŠTB sú velice prefíkané, udaj dĺžku pipíka, číslo topánok, aké máš auto, kam chodíš na pivo, rodné číslo, meno matky za slobodna, telefón, registračné číslo jachty, najazdené kilometre v mílach a pôvodnú farbu vlasov manželky. 😈
Zaujímavé, že naletia aj takí, ktorí predtým inde v profiloch klamali, až sa WEB červenal, vraj sa báli únoscov, zlodejov, teroristov, atentátnikov a aj jeden druhého…
Jeden mal napr. každý druhý deň iný vek, druhý neexistujúce alebo furt iné bydlisko, tretí mal priezvisko „čoťadotoho“, štvrtého vyhodili (vraj) za neúplný profil, piateho (vraj) za nepravdivé údaje, pričom nik nevedel, čo bolo u koho pravdivé, atď, atď… 🙂 😁Že by tí istí ľudia niekde odrazu vyklopili o sebe všetko?
Aha… 😁 😁 😁 😁 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.