Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,006 až 7,020 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    DedoOto
    Účastník (Participant)

Wikino, Theo mame na Vas s Milankom tazke srdce. Riesite hodnosti a co moj Milanko? Ved ste krstni rodicia, prvi ste ho uviedli na nase forum. Milanko uz vie aportovat, aj sadni lahni. Na BS prideme spolu a tam vam predvedieme aki sme sikovni. 
    Bobsik, Mary mate krasneho psika naco riesite budu. Jednoduchsie je spravit do spalne pristelku.

Mlhos
    Účastník (Participant)

Mne je jedno co o mne kto vie ja sa ziadneho sledovania a podobnych konspiracii nebojim aj tak je mu to na hovno

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Mlhoš, tebe je jedno, lebo na ostatných sa dá spoľahnúť – lenže keby si o mne nič nevedel, nezaregistroval by si ma na FB. 😛 😁

Čo sa psíkov týka, žiadam našej sučke (Šašo, alias Bohóc, alias Schümegi 😈  ) neudeliť žiadnu hodnosť, lebo mohlo by jej to vstúpiť do hlavy.
    Vždy sme mali psa, ale posledný umrel asi pred siedmymi rokmi. Po nejakom „voľnom“ týždni sa z ničoho nič dotackal po troch nohách k mame do záhrady psík, úplne na konci zo silami, totálne vychudnutý, strapatý, dobitý, navyše malo to len jedno oko – a pri plote ten psík „zdochol“.
    Mama zobrala z chladničky mlieko a nejaký kúsok mäsa z kuracej polievky, ja som sa smial, či nechce dať aj umelé dýchanie, radšej nech zobere rýl a zakopeme ho. Ale nie…
    Takže už cca siedmi rok máme múdreho a veľmi šikovného psíka – a to jedno oko má fakt krásne…

VANUCCI
    Účastník (Participant)

DedoOto tak z rozhodnutia Ostgumerni parlamentu, východnej teroristicje odnože IT GXT Pažravá, ako hlavný menovač Ronyslava do výšších hodností a určite aj so súhlasom všetkých členov GTX 40+ udeľujem hodnosť a zaradenie:

Za dosiahnutie výborných výsledkov vo výcviku za zvlášť krátku dobu zaraďujem ako pomocnú silu k nmjr.Ronyslavovi do ochrany slušných motoobyvateľov Žochároviec a blízkeho okolia /okruh 50km/

v hodnosti                    desiatnik             MAILA  DEDOOTOVÉHO 

s právoplatnosťou ku dňu 1.2.2014 kedy tento rozkaz nadobúda účinnosť.

Menovaný des. Mailo od tohot dňa má nárok na teplé jedlo 3x /slovom trikrát denne/ . Prístelku v spálni má mať vyhrievanú. Vychádzky 2x  /slovom dvakrát/ denne. Každý večer aspoň 10 /slovom desať/   minút škrabkanie na obľúbených miestach.

V Ostguberni 29.1.2014       VANUCCI   v.r.

Tak nám Pánboh pomáhaj 👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  k mojim príbuzným sa tak raz dotúlal pravdepodobne z poľovačky jeden poľovnícky psík, tiež v zlom stave. Ujali sa ho a on sa im potom maximálne snažil odvďačiť. Bol vaeľmi ostražitý, nikoho cudzieho do dvora nepustil a nás rodinu mal tak rád, že by si ho mohol aj na stenu ako tapetu nalepiť.
    Psík, ktorý je v koncoch a ty mu pomôžeš, ten dá za teba aj život.

lara
    Účastník (Participant)

WANUCCI to je pravda už všade je facebuk,marha moda je že všetko zverejnia čo netreba 😟

WIKA
    Účastník (Participant)

Príspevok zmazaný na žiadosť autora.

WIKA
    Účastník (Participant)

Kravoško – prepáč, skomolila som ti meno

kavis
    Účastník (Participant)

Wika netačilo sa iba poďakovat načo uvádzať mená?

WIKA
    Účastník (Participant)

Kavis, ľudia sa ma pýtali, a majú právo vedieť, kto sa zúčastnil. Týmto vôbec nič nepokazíme.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

WIKA     ahoj, no konečne, už si mi tu chýbala. WIKINOVI pofúkaj /okrem iného/ čelo, vraj tam  má bibo 🙂 

Mená nie sú podstatné, je dôležité, ako vieme a či chceme pomôcť.

yoffo
    Účastník (Participant)

OKI, no takto.

Pravě jsem se navrátil z našeho Hlawného Stadtu Monarchíje, Aus Der Wien.
    I povozená bola moja riť v Lasóňovom VW kočiari perfektne,
    naščívili sme šeccky Luiíse a HD kompresorovne (tam ból aj strawa)
    kúpili sme, čo trebalo a fukot do Pressburgu, korunovačnej Pažrawej 😁 .
    Juro, vďaka.

Kôňšpiračná massage:
    Chystá sa nevídaná expedicijón kmeňa GTX na Sewernú Točňu.
    Nepovedzte nikomu. Napätie stúpá. 😶  🙂 
    Viac v piatok.

kavis
    Účastník (Participant)

Ja som to myslel tak jak Vanucci napísal : Mená nie sú podstatné, je dôležité, ako vieme a či chceme pomôcť.

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi ucet na FB  sa da zalozit aj na meno Papi Cervena Honda  s emailom papicervenahonda@zoznam.sk 😁 a nemusim o tebe nic vediet a ani neviem  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

A fotky do profilu najdem tiez kdekolvek  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,006 až 7,020 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri