40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
29. januára 2014 o 18:23 #91420MlhosÚčastník (Participant)
Napriklad gogl ta vyguglil
29. januára 2014 o 18:44 #91421przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😠 Tak pekne pomaly, aby sa to dalo pochopiť.
(Aj keď šance sú mizerné… 😈 )1) Mlhoš, všetci vieme, čo všetko sa dá urobiť.
2) Aj keď neuveríš, sú aj oveľa múdrejší ľudia, ako ty.
3) Ale určité veci oni jednoducho neurobia.
4) Nie preto, lebo nevedia.
5) Preto, lebo sú múdrejší…29. januára 2014 o 18:59 #91422kavisÚčastník (Participant)papi ale tá múdrosť je relatívny pojem a záleží aj na hodnotiteľovi aké má vedomosti. Napr. taký Docent v svojom odbore môže byť jednička a pritom nemusí si vedieť ani žiarovku vymeniť a naopak niekto môže byť perfektný domakutil ale nemá ani predstavu čo je to teória strún 😈 takže potom kto je múdrejší 😇
29. januára 2014 o 19:11 #91423BopsikÚčastník (Participant)Papi,
Tvoja (mamina) Šašó, je veľmi pekná, musíš ju mať rádFacebook,
je výdobytok dnešnej doby, ktorý má nevídané možnosti. To čo sa dá robiť cez FB je proste úžasné. Dá sa poklábosiť s rodinou, so známymi, s kamošmi, vymieňať si videa, fotografie, ftipy, zážitky. Všetko je prakticky On-line, okamžite, odozva je tiež okamžite. Samozrejme, že je treba byť opatrný a nezverejňovať o sebe citlivé informácie. Všetko si o mne môže prečítať môj šéf, môj farár, môj správca dane, môj lekár a manželka. Nehnevajme sa na FB, hnevajme sa na seba, čo o sebe popíšeme. Na FB sa robia záujmové združenia, firmy si tam robia profily, dá sa cez FB naháňať biznis, dá sa robiť, a aj sa robí politika, masírovanie mozgov, robí sa cez FB aj terorizmus, kriminalita, a všetko čo si človek dokáže predstaviť. Filtrujme, rozmýšľajme, ale ja na FB nedám dopustiť. Keď dačo popíšem, tak sa budem hnevať na seba a nie na FB.Zhromažďovanie informácií
Nielen z FB sa o nás zhromažďujú informácie. Len sa zamyslite, kde všade o sebe vyplňujeme kadejaké údaje. Som o tom presvedčený, že o každom z nás existuje slušná databáza fotografií, údajov, hesiel, postojov, záznamov, pekne roztriedených, uložených – tomu sa zabrániť nedá. Údaje o bezcenných ľuďoch (ako ja) nemajú skoro žiadnu hodnotu. Ale keď by som mal vyššie rozhodovacie právomoci, aspoň na úrovni mestského poslanca, či člena nejakej správnej rady, potom aj údaje o mne budú mať vyššiu cenu a začnú byť zaujímavé. Teraz o mne zbiera akurát Tesco, či Yamaha, že čo jedávam, čo kupujem, aby mi mohli poslať cielenú reklamu na dajaké pivo, či prilbu.Občiansky preukaz
(Identifikačná karta) sa už začína robiť s čipom. Toho sa bojím viac. Prejde okolo mňa pekná slečna s úsmevom a čítačkou v kabelke, a už má o mne všetky údaje z môjho čipu, teda meno, R.Č, bydlisko, stav, adresu bydliska a neviem ešte čo všetko. Samozrejme s fotografiou v digitálnom tvare a s biometrickými údajmi. Asi budem nosiť OP (ak už bude s čipom) v magneticky odtienenom puzdre, aby sa nedal čítať na diaľku.Wika,
pekne si to napísala. Každý normálny ček potrebuje priateľov. Som rád, že si tu s geriatrikmi môžem popísať, posrandovať, že sa občas stretneme, povozíme sa, pokecáme, popijeme, pojeme, zabavíme sa. Ale vieme si aj pomôcť, poradiť si dobrou radou, službou a niekedy aj nejakým blatníkom, či tesnením, cievkou. A ak treba, tak aj nejakým eurom.Nejak som sa rozbásnil… prajem Vám getroši pekný večer.
29. januára 2014 o 19:45 #91424przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kavis, neviem, čo si tými kvázi-evidenciami chcel povedať, ale je mi to aj tak jedno.
Spite s Mlhošom pokojne, debil som ja, aj viem prečo… 😈
Takto už to môže byť, géniovia, ha ??? 😁 😁 😁
29. januára 2014 o 19:46 #91425theoÚčastník (Participant)Fuu, som pravě odběhol od plotny 😎
Bopsik, ty si naš paét ale aj prózer. 👍
Dedooto, sa prudko hanbim, ze som Tvojho Milana nezaradil do zoznamu povyšencov / este ze to bratmmm VANUCCI zachranil/, idem si najst nejaky kútik ako ma WIKINO a budeme podstivo kľačať v ňom 🙂 😟
29. januára 2014 o 19:53 #91426MlhosÚčastník (Participant)Bopsik ty zo vsetkeho spravis roman 😀 Papi ja napriklad viem aj to ako sa delia velke cisla 😁
(na kalkulacke ale da sa aj na papieri ) 😁 alebo preco je voda mokra atd… 😁 tak co som dost mudry? 😁 zato zase napriklad neviem kde ma moja motorka na prednom karburatore nastavovacie srobiky na zmes lebo mi to bucha do sania a zhasina mi to motor na volnobehu asi je chudobna zmes 😟29. januára 2014 o 19:57 #91427MlhosÚčastník (Participant)Papikam zase si nenadavaj za to ze si na nieco zareagoval ved len srandujeme vies ake by to bolo divne ked niekde sedi zopar ludi a vsetci su ticho ? aby si nemuseli potom nadavat ze nieco povedali 😁
29. januára 2014 o 20:02 #91428yoffoÚčastník (Participant)A uš se perou.
Jak s Vizírom.Bassom Vvášho onéééééého. 😛
A důležitú iňformáciju ste preskokočili.
Lebo důležitejší je nejaký pojebabraný ujo facebúúúk, vůl jeden.
To ani nevím, čo je. Ale viem, že už mu klesá……nevím čo, ale klesá…..WIKA, len sa neboj,
na kecy ser,
tak si to ber,
šecci sme (VIP) hnoj. 😁Bo-Psik-Momo to napísal úúúúúplne fassa. 👍
Až na ten OP s p.i.č.o.m.
Ak pôjde okolo mňa pekná kozzatá czicza s čítačkou, nech číta.
Mám to, ako zvykol Biely Orol vravieť, v p.i.c.z.i.
A p.i.č.č.u pečie BO z Magyar Bélu bohofskú. 🙂 👍29. januára 2014 o 20:12 #91429kavisÚčastník (Participant)Tak teda papi ináč 😈 na tej fotke čo tu dal Mlhoš si nejaký pochudnutý a podrastený 😈
29. januára 2014 o 20:19 #91430BopsikÚčastník (Participant)Ešte že nemáme na hlave nastrelený GPS modul (zatiaľ). To už by bola aj lokalizácia on-line.
29. januára 2014 o 20:29 #91431BopsikÚčastník (Participant)Moja známa, Milka Ú…, ináč veľmi dobrá speváčka mala od ňaňka (Preklad: otca) zakázané spievať v kapele. Ale zákazy sú na to, aby sa porušovali. Hrali zábavu a Milka spievala rusnackú tychuju peseňku (preklad: tichú pesničku):
„Hori selom sama jdu, sama jdu,
nesu chlopcum chamajdu, chamajdu…“(preklad: hore dedinou sama idem, nesiem chlapcom renault)
Ňaňko akurát stál na dverách a pozeral.
Priskočil k Milke, chytil ju za vlasy a vraví:
„Ja tobi dam chamajdu,… Domiv!“(preklad: Ja ti dám ranault,… Domov!)
Podľa skutočnej udalosti.
29. januára 2014 o 20:30 #91432kavisÚčastník (Participant)yoffo neurobil si v tejto vete náhodou chybu a nejedná sa o gramatickú 😈 😈
A p.i.č.č.u pečie BO z Magyar Bélu bohofskú.
29. januára 2014 o 20:31 #91433bobolakÚčastník (Participant)Ahoj ja reagujem len čo bopsik napisal::::Papi,
Tvoja (mamina) Šašó, je veľmi pekná, musíš ju mať rád
a ja len skromne,,,bopsik nie len ON 😘 🙂29. januára 2014 o 20:34 #91434BopsikÚčastník (Participant)Na svatbe sa čítajú telegramy, niekedy ešte pred radovým. Väčšinou do toho natlačia nejakú mladú družičku s mládencom. Kapela nechcela ostať bokom, A ďalší môj známy, basgitarista, J… napísal takýto telegram:
Veľa šťastia na spoločnej ceste životom,
Vám praje Jozef L… s veľkým ko…m -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.