40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
3. februára 2014 o 10:19 #91540kavisÚčastník (Participant)
Miloš ano máš pravdu platia zákony a preto sa u nás vraždí, kradne, podvádza a že ťa niekto zmasakruje že sa ti môže stať že budeš vegetiť na vozíku tak ťa bude hriať pocit že u nás platia zákony a vinníci budú potrestaný teda ak ich chytia 😈
3. februára 2014 o 10:32 #91541BopsikÚčastník (Participant)„Dežo, načo je na drahe tote bile čary?“
„Ta to precho pre chodcov.
Tam aj kec ce auto zabije, ta ci še nemože nič stac.“To jak naša justícia,
keď Ťa dakto zabije, štát Ťa ochráni.3. februára 2014 o 10:38 #91542przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😠 😠 😠 Po Mlhošových sbavedomých mudrovaniach ma vždy napadne jeden starý vtip, teraz samozrejme znova, akurát som to musel trochu aktualizovať, aby aj géniovia z FB pochopili:
Rádiokorešpondencne na mori:
– Tu kanadský 1234, správa pro americkou letadlovou loď: změňte kurz o 15st. Jižne.
– Kanadsky 1234, zde kapitán americké letadlové lodi, admirál Mlhoš, vy změňte kurz o 15st. Severne.
– Americká letadlová loď, vy změňte kurz o 15st. Jižne.
– Kanadsky 1234, zde kapitán americké letadlové lodi s 64 bojovými letouny na palube a kapitán s velkou kudlou za vopaskem, vy změňte kurz o 15st. Severne.
– Americká letadlová loď, OPAKUJI: VY změňte kurz o 15st. Jižne.
– Kanadsky 1234, zde kapitán americké letadlové lodi s doprovodnými plavidly, největší námorní vojenské síly na svete, VY zmeňte kurz o 15st. Severne.
– Americká letadlová loď, VY změňte kurz o 15st. jižne, tady kanadsky
maják 1234.3. februára 2014 o 11:35 #91543MlhosÚčastník (Participant)Pozerate moc filmov o zlych emsi skutocnost je niekde uplne inde a keby sa tak kazdy ku tomu staval ako vy tak este dnes tu vladne Cernak
3. februára 2014 o 11:43 #91544BopsikÚčastník (Participant)Mňa v Košiciach 3x okradli.
1.x pred Baumaxom mi vylomili auto škoda cca 5.000,-Sk
2.x na ulici Alžbetina mi otvorili auto bez poškodenia zámku, škoda 20.000,-Sk
3.x v Metre manželke ukradli tašku z košíka s kabelkou, škoda cca 2.000,-Sk
Mlhoš, nebudem Ti rozprávať zážitky s Košickou políciou a Košickou kriminálkou, lebo neuveríš.
A koniec je všetkým jasný, nemusím Vám vysvetľovať, že či ich chytili, a že či som dostal dačo naspäť.Keď ma zajtra okradnú, ani nevolám cajtov, škoda zabitého času… 👎
A Ty mi rozprávaj o zlých filmoch. Práveže vo filmoch je všetko OK.3. februára 2014 o 13:03 #91545przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Mlhoš, na meranie pipíkov si založil predsa vlastnú tému.
3. februára 2014 o 13:13 #91546kavisÚčastník (Participant)papi v kľude pri teplote 20°C 8cm druhá hodnota nemerateľná bo vánoce veľmo ďaleko 😈
3. februára 2014 o 14:07 #91547zefotothÚčastník (Participant)Bopsik, aké auto? Ak to bola škodovka, tak to nie je auto.
3. februára 2014 o 14:15 #91548BopsikÚčastník (Participant)Renault (ozajstný, nie pošva pre púchov) R9 mejdinfrans
Mazda Premacy3. februára 2014 o 14:37 #91549MlhosÚčastník (Participant)Audi zacalo vyrabat nahon na vsetky kola a dal si to do znaku renault vymyslel nic a tiez si to dal do znaku 😁 filmy o zlych emsi su vsetky zasadene do 50 – 60 rokov minuleho storocia u nas sa pacha prevazne kriminalita ekonomicka .poznam jedneho sykorovca co prevadzkuje eroticky salon len tak medzi recou mu vravim ze na slovensku vznikli HA a on sa pyta ze to je kto 😁 takze tolko k emsi kazdy skace iba tam kde je mu to dovolene 🙂
3. februára 2014 o 14:47 #91550kavisÚčastník (Participant)Na zmenu témy toto je zaujímavšie a je zaujímavé aké myšlienkové pochody mal ten čo to tam natiahol šak normálne z môjho pohľadu je to nedokonaná vražda
3. februára 2014 o 15:53 #91551przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Posledná moja reakcia (dúfam, až do konca sveta) na Mlhoša:
– Žiadne seriály nepozerám.
– Renault v 1906 už vyhral prvé Grand Prix, keď AUDI ešte ani neexistovalo. To už ani nenapíšem, kto to vyhral, gúgli niečo, ako Grand Prix Le Mans 1906… 😁
– Audi zvolilo 4 kruhy za logo preto, lebo vzniklo fúziou 4 výrobcov (Audi-Horch-DKW-Wanderer) – dokova keď v 1969 pribrali aj NSU, sa vtipkovalo, že či môžu použiť logo olympiády. Teda počet kruhov s náhonom pletú len niektoré blondínky a Mlhoš.
– Čo sa náhonu týka, prvé tanky dnešnej koncepcie (motor vzadu) vyrobil práve Renault (ktorý vraj nič nevymyslel) a už vôbec neriešme, aké motory valcujú v poslednej dobe v F1…P.S. Už po mnohýkrát pred pridaním príspevku som narátal pomaly do 100 a našťastie desať viet na začiatku svojho príspevku, ktoré hrubo urážali Mlhoša, som vymazal.
3. februára 2014 o 16:14 #91552yoffoÚčastník (Participant)No, stráca to tu glanc…….keď sa budem chcieť nájsť, viem, kde sa mám hľadať.
3. februára 2014 o 16:35 #91553kingstonÚčastník (Participant)Papi ja som si myslel ze nechcem auto ktoreho meno sa zacina na pismeno F, menovite Ford, Fiat a francúzske .
Nevyslo mi to, mam japonske ale znacka je spojena s Renaultom 😁 .
3. februára 2014 o 16:49 #91554przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 No moment, neobhajujem Renault, nenadávam na Audi, len nemám rád, keď niekto predkladá svoje výmysly, ako fakty… To sa totiž volá klamstvo 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.