Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,321 až 7,335 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Komplexný Slamený GTX Lunapark 😈 
     🙂 😁 

Alfred
    Účastník (Participant)

Papi odovzdám 👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Alf    aj od nás všetko naj 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

👍 Prekrásny deň, poobede + 12 °C a veget, Lapaj mi dlží 6 litrov benzínu… 😁 

Problém je len, keď si jeden nevybere včas z dvoch tunelov, veľký bumm, až sa mi hyper-elektonický tacháč vynuloval 😁

Alfred
    Účastník (Participant)

Ďakujem geriatrickej spoločnosti, za prianie k meninám. Som rada, že alzhaimer nie je v našej skupine 😁 . Gabika

Mlhos
    Účastník (Participant)

Dneska som pred novym Narodnym divadlom robil divadlo ako sa vymiena baterka na Suzuki (zospodu)valal som sa tam jak ozraty pred krcmu  lebo jeden clanok sa zbalil a odkracal 😟  a veru  kardana neroztlacis 👎 a prisol som na to ze ani  kabelma nenatocis bo nema okruh malo Volov neda iskra  👎 a baterka z Yukiny ma kontakty na srobovanie nie zhora ale zpredu a je o dost mensia  pristup jak k motoru na Awii jednou rukou drzat baterku lebo nemali v Suzuki o kus dlhsi kabel aby sa to dalo nasrobovat vonku a potom zasunut *****ale som tam nadaval urcite aj do pekla pojdem nielen do Certovych dolov 

****su miesto nazvu radodajnej platenej zeny  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

PS. taky som bol nasraty ze aj fotit som zabudol

majanko
    Účastník (Participant)

ách jaj…tuším to tu ide tiež do kytiek ako hovoria bratia česi…nebaví ma a určite aj mnoho ďalších ktorí už sem neprispievajú, vlastne ani nevedia do akého fóra prispievať, kde sú vlastne tí 40+, kto sa má v tom vyznať… behať z fóra do fóra: motoride, motocykel, rajdy, fb-tam ani nechodím….pozajtra zase nejaký nedocenený rečník vymyslí iné fórum, kde ho nikto akože neobmedzuje v polozrozumiteľných úvahách väčšine ľudí neznámej skomolenej reči-chlapi, už to nehulte, nerobí Vám to dobre 😀
    Je to škoda, že sa to trhá, nikde sa človek nič podstatné nedozvie, resp. bude všade niečo a nikde nič. 🙁  …ách jáááj…

kingston
    Účastník (Participant)

majanko, amen.

A čo Varadero?

theo
    Účastník (Participant)

Majanko, nemaj obavu, nic sa netrha. Myslim ze pocet prispevkov nie je ukazovatelom toho ci je tu nejaka kriza alebo nezhody alebo neviem co este. Raz sa keca viac, raz menej. A ked sa zacne viac jazdit, zacnu akcie, ti co budu mat zaujem sa o nich dozvediet sa dozvedia co kde kedy a ako a az v reale pri osobnych stretnutiach za ukaze o com to je.

momentalne sice hibernujem, ale nedalo mi nereaguvat.  😉

zefototh
    Účastník (Participant)

Majanko, aj keď máš kus pravdy ale nemyslím že by to išlo do kytek. Dôchodci dlho vyspávajú a pracujúci musia vytvárať hodnoty, tak veľa krát aj nie je kedy písať. Na fb tiež nechodím, ani neviem čo to je (chvála bohu). Nestrácaj nervy, príde jar a všetko bude OK. 😉

majanko
    Účastník (Participant)

Kingston, Varadero žije ! Sú tam už v pláne dve akcie na apríl a máj. Tento rok ja nerobím zraz Varadér v júny- „Považský Inovec V“ by to bol. Z vážnych rodinných dôvodov na to nemám čas a tak piaty ročník bude niekedy inokedy. Ale možno tam niekto šupne inú akciu. Na júl bude tradične Bobovo grilování v Krkonošiach a ono ročne je nejakých 6-7 akcií, vždy na celý, resp. predĺžený víkend. Samozrejme ako píše theo, aj tam sa trochu hibernuje. Chcel som niečo podobné aj tu -plán nejakých akcií aspoň orientačne a nezáväzne, ale hold tu o to nie je záujem. Občas tam má niekto tendenciu niekoho nasrať, samozrejme, že sú to baby 😁 čo nás nasierajú, ale inak dobré.

theo
    Účastník (Participant)

Majanko, dojdi na kaportour, dojde kuknut aj Arny a urobite varaderozraz /ako na pioniercape vychod/  😁  😈  😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Majanko: pokúsim sa spisovne 😉 

Kryštalizácia je proces pomalý.
    Rešpektujem, ak sa niekomu páči viac tu ako inde.
    Je to slobodná vôľa a  voľba.
    Zefo a theo to napísali dobre, nič sa netrhá, SLOBODA má aj takéto výstupy.

Za seba: celý život som každý deň niečo musel, dnes už nemusím.

Píšem, čo chcem aj kam chcem, idem kam chcem…… a tak.
    To je povznášajúci pocit, bez všadeprítomného (a zbytočného) stresu.

Takže tak.

Teším sa na spoločné výjazdy s Bandou 40+ GTX Lunaparkovitou. 👍  

VANUCCI
    Účastník (Participant)

majanko ešte síce nie je miesto, iba termín na Kaportour, ale izby sú už obsadené 😁 

No teraz vážne.  Pre tých čo nečítajú všetko opakujem termín.

Termín na kaportour 2014 je 30.5.2014 od 06.00 ZULU -1.6.2014 do 24.00 ZULU 🙂 

Na mieste konania už pracujemevo vľmi blízkej dobe sa ho dozviete a následne b ude spracovaný podrobný itinerár ako vlani a zverejnený pre všetkých účastníkov „zájezdu“ 😁  👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,321 až 7,335 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri