Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,531 až 7,545 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Naco to mam pisat do poradne ked tam nikto nechodi pytam sa vas robite sa mudri tak mudrujte dat motorku do servisu je to uplne najjednoduchsie aj tak sa tu bavite o nicom

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Povedzte mi už, svine, ktoré je srdce, operáciu už spravím sám… 😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Motorka bola predminuly rok v servise vymenili filtre nastavili ventili tlaky karburatory olej v kardane minuly rok mi zacalo pri stati  na volnobehu obcas  strielat do sania az tak ze to zhasne motor to znamena ze tam treba pridat trochu paliva na volnobeh lebo je chudobna zmes 

bobolak
    Účastník (Participant)

Mlhoš,musíš natankovať drahší benzín aby si mal bohatšiu zmes,a nie tankovať u jurkiho,potom to tak dopadne,,ešte pomôže nasypať dáke centíky do nadrže alebo evrače,aby ta ryža mala väčšiu hodnotu 😛  😛  😛  😈  😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

No skusim tam dat 98 co to bude robit

zefototh
    Účastník (Participant)

Ja tankujem do urala BA 98 bežne a nye preto aby bol drahší ale pri 95 prská a kašle. Ale kua jenna je drahý aj preto žežere aj 8 litrof. (aj tak ho mám rád) 😈

theo
    Účastník (Participant)

A mne marhy v navode na použitie pišu ze ma 173 koni pri pouziti 98 oktanoveho, ale ja davam len 95 ku, ved naco mi az tolko koni  😶 

98 mičku davam na vyjazdy len ked ide aj Bobolak, lebo on do kopressora este drbne trochu bifika, a to z 95 kou by som na neho nemal, tak ked ho chcem dat dole musim ist do ostrejsieho paliva  😈 😁

kingston
    Účastník (Participant)

theo ved na taký kompresný pomer ako má tvoja mašina treba 101 oktanov alebo liter bifika na kazdu natankovanu nadrz 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Cim vyssie oktanove cislo, tym vyssia vyhrevnost paliva (Antonin Dvorak Humoreska)

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja dotujem benzin magnetickym polom.

V plastovej flasi mam feritove jadro, upevnene plastovymi distancnymi medzikruzkami. Okolo flase mam navinutu cievku z medeneho smaltovaneho drotu. Prierez drotu 1mm2, pocet zavitov 240 v dvoch vrstvach v smere hodinovych ruciciek zdola nahor.

Do cievky pustam impulzny prud obdlznikoveho prierezu, sirka impulzu 1ms, impulzny prud 10A, perioda impulzov 1s. Hustejsie sa neda, aby nedoslo k prehriatiu sustavy. 

Vo flasi je 1,5 l benzinu 93 oktanoveho. Tazko sa zhana, ale mam zdroje. 

Dochadza k zmagnetovaniu feritoveho jadra, okolo jadra sa vytvori silne magneticke pole, ktore prenasa energiu magnetickeho pola do elektronovych vrstiev vodikovych molekul benzinu, posuva ich na vyssiu vrstvu, tym ich excituje zvysuje tak energeticku hodnotu molekul benzinu.

Po dvoch hodinach ma uz benzin vo flasi hodnotu 98 oktanov, po 4 hodinach 102 oktanov. Vyssie sa uz neda ist, lebo dochadza k samovolnej degradacii spojenej s uvolnenim mikronuklearnej energie, a pri mojom poslednom pokuse bolo znicene skoro cele pracovisko, ledva som to uhasil.

Mam to zaevidovane na patentovom urade, takze kludne mozte skusat, je to moj vynalez.

Motorka ma skvely vykon, akurat som musel dat vacsi chladic, lebo sa prehrieva motor.

kingston
    Účastník (Participant)

Bopsik a proti bakteriam ten benzin ako chranis?

Ja pridavam do kazdej 10litrovej bandasky deci perchloru.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Perchlóru škoda, ten je dobrý na pitie, dávam tam savo.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bobsík to máš dizertačnú prácu ? Ešte prezraď či tam púšťaš jednosmerný alebo dvojsmerný prúd. Či zlava doprava alebo naopak. 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Jednosnačne jednosmerný, ale impulzný. On impulzný prúd nemôže byť jednosmerný, to je nezmysel, ale jednosmerná zložka tam je jednoznačne. Oddeľovacie kondenzátory na odstránenie jednosmernej zložky sa nesmú použiť.

Hrany obdĺžnikového prierezu sa môžu trošku zaobliť, orezanie vyšších harmonických kmitočtov, lebo excitácia dráh elektrónov by bola príliš búrlivá, molekuly by boli nestabilné.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Keď tak uvažujom nad Wikinovým riešením,….

… keby som použil trojsmerný prúd, mohol by som dať trojfľašu…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,531 až 7,545 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri