Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,606 až 7,620 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    zefototh
    Účastník (Participant)

Mlhos, stále ťa volajú, každé dva roky.
    Držím ti palce, raz sa ti to podarí. 😁 

😛

bobolak
    Účastník (Participant)

Bo takí intelektuáli ,ako papi,sú podozriví či splňaju naše kriteria IQ a teda či vôbec majú prítup k tak serióznemu serveru,ako je naš 40 + alebo budú musieť tento IQ test absolvovať u vašeho beusackeho cvokara či majú IQ aspoň na cvikmajstra liskov 😈 x 5 mlhošov

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 papi nespĺňa žiadne kritéria, treba ho odvolať. Je to obyčajný blbec.
    No a čo? Nemusím byť predsa 40+, hlavne, že som pedofil… 😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

Mlhy a je to!!!sam sa priznal ,,ja som to vedel!!! 😁  😶  🙂 

kavis
    Účastník (Participant)

Zdeno aha čo som na FB uvidel a že vraj koment je ty to  😈 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Zefo ja tam musim zo zakona a rok od roka som lepsi lebo pamet neoklames  😁 

tuna nieco na pobavenie  😁 lebo su aj ludia ktori to kupia ti maju potom ake IQ ? 😁 nie ze to niekto z Vas kupi  😶 

nieco s tych dristov pod clankom  😁 nikdy nepochopim ako zavoznik moze mat spotrebu na aute   😁 Kúpil som Fuel Shark Saver do svojho Mercedes Sprinter moja spotreba paliva klesla z 11,2 na 8,1. Pracujem ako závozník a každý deň najazdím približne 150-200 km. Investície sa mi vrátila veľmi rýchlo  😁

Chevrolet Aveo 1.4 benzín mam aj ja  😁 

😁  Spotreba paliva bývala 9 l/100 km, po zapojení Fuel Shark Saver klesla na 6,7 l/100 km.a teraz dokážem prejsť 250-300 km na 28 litrov. 😁  😶 mal som sice 4 z matiky ale nejak mi to nevychadza stale mi to ide cez 10 litrov  😶 

http://www.fuelreducerchamp.com/sk7e348KLV/

Mlhos
    Účastník (Participant)

Obdobny IQ lamac aj pre domacnost   😁 

http://www.proenergysaver.com/slk/

bobolak
    Účastník (Participant)

Kavis nemam teraz čas na k***tiny bo chcem si objednať toto :Fuel Shark Saver je to super vec,ušetrým za rok na nové auto,som si to vyrátal,,mlhoš dík 👍 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja som elektrikar, objednavam si proenergysaver. Usetrim az 75% el. energie. Majls, dakujem Ti.

kavis
    Účastník (Participant)

Kurňa šak to značí že keď vyhodím alternátor tak by som mal ešte viacej ušetriť šak keď tá chujovinka dokáže ušetriť na výrobe elektriny 70% spotreby tak keď nebudem vyrábať vôbec elektrinu tak ušetrím ešte viacej  😈  tak sa tu majte a ja utekám si dať patent že auto bez alternátora  😈 ale najprv sa idem vysrať na dvor  😇

Slon
    Účastník (Participant)

Kua malo píšem,,,…ale nedá mi nereadovať…Mlhy keď niečo načneš tak láskavo to dokonči tak ako to bolo a nehanbi sa označiť kamarátku s ducnou na kťorej nedočiahne na zem a potrebuje pomoc aj pri parkovaní…..že vlastne je problém samozvnému kamarátovi pomôcť na nohy……………..čiarkky si dajte samí …..a hned buude to všetko mať iný význam ….momentálne

zumrel môj tata—–som smutný…..

Mlhos
    Účastník (Participant)

😶 uprimnu sustrast

krampus
    Účastník (Participant)

Úprimnú sústrasť, Mirko.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Slon,
    mne zomrel otec pred 25 rokmi. Vzdy ked sa mi nieco podari, alebo nieco dosiahnem, tak si poviem: 
    ‚Toto keby videl moj otec, bol by na mna hrdy.‘
    Utesujem sa, ze on sa na mna zhora pozera.
    Ale nie som smutny.
    Nech Ti zostanu pekne spomienky.

sHARk
    Účastník (Participant)

Úprimnú sústrasť.
    D+R

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,606 až 7,620 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri