Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,621 až 7,635 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    motobabka
    Účastník (Participant)

Co to ma spoločne so mnou…..asi som sa tu niekde stratila…. Ani sa nedivím …. Ved tu tomu už sa nedá ani rozumieť  👎

kavis
    Účastník (Participant)

Maji nemboj ani ja som to nepochopil ………..  😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 To bola asi reakcia na Mlhoša, ktorý vedľa v téme písal toto:

…“a motorku som uz dvihal takemu co spadol vies po pade nezdvihnes ani hovno horko tazko sam seba a co taka zena nepostavi vrecko zemiakov nieto motorku aj Slona som uz tahal zpod zvodidiel a k tomu vystroju by som tiez nieco povedal ale to uz by ma zase uplne zozrali staci ked poviem iba Schumacher

Slon tam reagoval, že on pod zvodidlami nebol – ale Mlhoš sa s ním tam už nezaoberal.
    Charakter, no… 😁 
    Myslím, že na slov-maď výjazde jeden pád nebol (zo zdvorilostných dôvodov) vydiskutovaný a Mlhoš sa zase tvári, ako by o všetkom vedel. Nie je tomu tak.
    No a spochybniť význam výstroja, keď „radí“ začiatočníčke – tak to radšej nekomentujem… 😉

Gratulujem Ahojkovi, hrali presilovku ľavou zadnou aj v oslabení, zdalo sa mi, že nakorčuľovali toho 3x toľko, ako Švédi…

+ Zmizol mi príspevok pridaný dnes okolo 10:22 (hádanka s fotkou). Čo sa stalo? 😟

yoffo
    Účastník (Participant)

GRATULE CANADA…… 👍  👍  👍  👍 

Bábuška, ak si tu raz za cca 14 dní, hápem, že nemhápeš. 🙂  

Papik,
    sa divíš, že tu mizne…….ale u NÁS nem.mizne.

1 X nadlimitný vyplazzowák 😛 

motobabka
    Účastník (Participant)

Neviem prečo miešate témy… 👎 ja ostatné ani nečítam a pomaly už ani túto nebudem 😟
    tento portál je o ničom

yoffo
    Účastník (Participant)

HĽADÁ SA NATSCHELNIK.

Odkedy je jeho NGŠT v Klokányiowe, nemá na nás čass.Márhha.
    Boch ví, čo stwárá.

Zvolíme iného ???

Je vážne podozrenie, že išiel vykonávať demokracíju do ukrajinskego
    šrodowiska hrdzavego – Viktorovho múzea starých mašín.

Kto ho prvý uvidí, odveďte ho späť na úúúúúzemie SK Džamahiríje.

Botka.

Special massage for motobapka ONLY: usmej sa, daj nejaký fór, zayeb depresíju krompáčom.

😇 😈  😁  😁 

1 X Papek 😈 

motobabka
    Účastník (Participant)

Krompač by som vedela inde pouzit ,  ale v base by som nemohla potom ani čítať  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Yoffis, nedramatizuj situáciu, posledné dni som si všimol viackrát, že sa po pridaní príspevku sa objaví, že posledný príspevok pridal „ten a ten“ – ale ak otvoríš tému, príspevok tam nie je. Reklamoval to už niekto, a príspevok sa neskôr objavil. Bude to technický problém.
    Môj sa však neobjavil ani neskôr, aj keď po odoslaní sa objavil čas pridania a odosielateľ „papi“.
    Ani po viacnásobnom otvorení však tam ništ nebolo. 😈 
    Nič sa nedeje, nikomu predsa sľubovať vernosť a ruky bozkávať nemusím pred každým príspevkom – tak to sem dám znova. 😁 

Vyhrabal som fotku jednej pretekárskej úpravy civilnej mašinky, tak mi napadlo, že koľkí asi uhádnete, čo to je za značku (a trebárs typ).
    Nie je to kvíz, ani súťaž, maximálne  nejaké preteky v Google-ní, prvá správna odpoveď získava pivo pri prvej vhodnej príležitosti. Nie je to moc, ale otázka je ľahká a pivo je furt viac, ako Púchov. 😁 

Takže foťka:

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papikam temu som nedopovedal lebo som to nechcel zbytocne rozoberat ale ked inak nedate  ano bolo to na sk – hu vyjazde v serpentinach pred bojnicami Slon zaparkoval po smyku predneho kola na strku vo velmi ostrej zatacke pod zvodidlami dôvody nerozberam nebudem robit rozbroje a zlu krv  😁 a Mlhoš sa zase tvári, ako by o všetkom vedel 
    nuz isiel som pred nim a zacul som buchnutie tak som zastavil a otocil som sa co sa deje a kedze bolo poprete zeby som tahal Slona z pod zvodidiel aj s motorkou pretoze stale na nej sedel  a drzal aby sa celkom neprevratila na bok  😁 tak zacinam tvrdit ze som sa iba z dialky prizeral ako nejaky duch mu kaze aby vypol motor a tahal ho za predne koleso spet na cestu 😶 a teraz neviem ci sa mi to iba nesnivalo 

no a k vybave zacinajucej motorkarky asi tolko mna uz nebere ze niekto ma renolt medzi nohami  ani nemam spicatu hlavu aby som sa niekomu tlacil do zadku ked nema svoj rozum cudzi jej nepomoze

Mlhos
    Účastník (Participant)

Otazky typu idete na Trnavske myto ked to mam na transparente ,kde sa kupuju cestovne listky  kam ide tento autobus ,aku si mam kupit zmrzlinu motorku oblecenie prasok na pranie atd…. pokladam za debilne otazky hodne IQ Hillara Lakatosovie 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 Mlhoš:
    – Neťahal si Slona, ale motorku.
    – Nevieš, prečo sa tam dostal, nebolo to jeho vinou. Niekto iný to nezvládol a Slon v pohode jazdiaci  len zachraňoval situáciu – a nešli tak k zemi viacerí,len on sám.
    – Mal si reagovať tam v téme, mne išlo len o to.
    – Keby všetky linky MHD jazdili vždy tam, čo majú vypísané, nik by nemal blbé otázky. 😁
    – Kočka sa nepýtala na výstroj,  keď som to ja načal, to  ty cítil potrebu oznámiť svoj názor. Lebo už prešlo päť minút a stále si netrepol žiadnu chujovinu – tak si už nevydržal… 😁 
    – Hybaj do ringu, kto má chuť, tam si to môžete môže preberať… Ja nemám.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    vyzerá to akoby sme ignorovali Tvoju súťažnú otázku, ale nie je to tak.  Ja osobne neviem, lebo sa v motorkách nevyznám, ani nesledujem ich históriu, vývoj. V tomto som laik. (Angličania vravia: „Dú jú lajk a mjúzik?“)
    Ale aspoň si tipnem: Jawa.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Slon úprimnú sústrasť.
    Wikino +Wika

kavis
    Účastník (Participant)

papi aj keď som hlúpi ako ľahko sa môžem zahrať na múdreho aha: “ Poznáte ma a viete že alkohol nemusím a do toho patrí aj pivo tak nebudem niekoho pripravovať o to pivo“  😈  😈

lara
    Účastník (Participant)

Aj ja si tipnem mustang?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,621 až 7,635 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri