Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,696 až 7,710 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈
    Konečne je marec
    Nikde žiadny starec
    Len my mladí sme tu
    A máme sa k svetu

Bopsik
    Účastník (Participant)

Basen vychodniara

A aj april bude prist
    Saleni sa budu zist
    Motocykle sajdy tricky
    Budu robit srandy triky

Zlate kable budu klast
    Do hrdla pchat tvrdy chlast
    Klobasky a patoky
    Bude toho na mraky

Benzin vonia na luke
    Plyn sa zviera vof ruke
    Ohen hori pod kotlom
    Gulas buble klokotom

Foti sa aj cierna tma
    Nech ju kazdy album ma.
    Vychodnare kua fix
    Tesia sa na GTX

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bobsík , to by lepšie nenapísal ani Martin od Kukučínov , či Jano Smrekov. 👍  👍  👍  👍 
     Navrhujem ešte zložiť hudbu a je to pésenka ako vyšitá.

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen

Wikino a ty čo tu vypisuješ šak si mal už gutalax strihať 😈  😁 

Bopsik
    hotový költő 😁 

yoffo – velmi zdravá pripomienka – drewo 👍 

Lebo tiež mi vŕtali v hlave otázky na Hiltone odchovaného egres2-báčiho

Terazky to zhrniem a citujem egreša z DMH RJS: 

„Mám otázku:

1- na čom sa bude grilovať? Myslím technické zariadenie.  (ohnisko tam urcite je)
    2-na čom sa bude grilovať? Myslím zdroj tepla. ( drewo – viď riešenie yoffo )
    3-čím sa bude grilovať? Myslím pomôcky na obracanie grilovaných vecí. (kus konára-alebo ako papi si nosí kovové palice na opekanie)
    4-Na čom sa bude ugrilované konzumovať? Myslím servis. (ešus, plastové tanieriky poháre)
    5-na čom sa bude sedieť pri konzumácii ugrilovaného? Nemyslím zadok.(tretinka a ja – mini rozkladacie stoličky)
    6-čo sa bude piť? Nealkoholické nápoje-ugrilované si bude myslieť že ho zožral pes. Alkoholické- no a teraz čo? (kofola a pod., alkohol len pre ladvinky)
    7-Týmto končím s mojou otázkou.“ (všetko jasné)

😇 😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ešte tu chýba Theo sa svojimi voňavými káblami a neriešiteľnými problémami okolo nich… 😈 

Kto má podobné problémy, ako sa tu vymenuvávajú, o nejakých budúcich Psiaroch nech ani nesníva, bude sa tam cítiť stráááášne napuču. 😁

My ostatní to zvládneme nejak, veď ani v Račkovej sme neťahali s fazuľami za stoly… 😁 

Opakujem, gazda nie je, nikto sa nepozýva ale zas nikto nemá zakázaný prístup, veď nakoniec ide o verejné priestranstvo. 😈
    Nič nie je povinné a ak niečo sa niekomu nebude pozdávať, môže viniť len seba. 😘 

P.S. 1)
    V Eliášovciach mám šikovného známeho, len už nemám naň číslo (je v stratenom telefóne). Inak by tam drevo už bolo prichystané a dnes večer by ho miestny aj tak spálili. 😛
    P.S. 2) 
    Ani v Psiaroch nebolo dreva, ale tri dni sme veselo piekli a varili, čo nám nakoniec vládca regiónu Side doniesol ( 👍 👍 👍 ), sme tam nechali pre budúce generácie.
    P.S. 3) Udržujte paniku

yoffo
    Účastník (Participant)

Oččúwaj, papipanikár, prosím Ťťa daj zdroj výroby Ttvojich telescopikuš
    nerezzuš vidličkušš na opekányje.
    Kúpim 1 – 2 kuse.

Jovan?

4 X lúbím Ťťa 😘 😘 😘 😘
    1 X papikpanikár 😈 

yoffo
    Účastník (Participant)

Že yaký som já stranolapač direkt feromónový, aj na RJS sa zadarilo. 🙂  😁  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Zdroj je v Číne, ale kúpil som to v Tescu či Kauflande v akcii, už si nepamätám. 😁 

Ale videl som aj v Praktikeri a polla mňa by mohli mať aj v Baumaxe.

Nešetri na váhe, fí 4 sa hneď ohli, fí 5 už slúžia ako tiahlo brzdy na kamošovej motorke, ale fí 6 sa držia statočne… 😉 

A ak spravíš pre ne kapsičku, ako ja, podľa Magumu to zvýši výkon o 3,65 koní a rýchlosť o celých 6 km/h – tak nekúp to… 😈

theo
    Účastník (Participant)

Tak už len naštartovať tráviace traktóre a zajtra budú aj káble zvyšujúce HDP.  😈  😁

side
    Účastník (Participant)

Pre takých kutilov, ako ste vy, to dude brnkačka.

http://www.youtube.com/watch?v=dZoIWcOWlXk#t=56

Alebo v e- šope za 4,50.

yoffo
    Účastník (Participant)

Papikám, srdná fťaka za Čínu (nejdem tam A.B.), aj za Tecno a Kúpland, tam idem zachvíľu.

ALE:
    I pohol som mojím obstarožným Hard Discom (t.č. nýje Hard)
    a vydal som sa na exkúrziju do komory, de mám vercajg na zubatú rybu.
    Našiel som hľadané…..nerezovo-rezové teleskopikuš parožky Fí 5 sa nassúwajú do Fí 8,
    Zajtra budú mať premiéru.
    Vstupné – čumné je stanovené na 3 €wreje za kuk.
    Lówe vyberá potprecceda.
    Nebudem si špiniť, mám na to ludí.

🙂 😘  😁  😉 

1 X papik -vidličník 😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Precceda -mne sa zdá , že si to s tý apom 85 jahre alt ojebabrával. Už si mal mať masnú hubu a a ninimálne fúkať svíčky na dorte , šag ich je tam požehnana.Nijééé vypisova 😈 😛 ť

WIKINO
    Účastník (Participant)

Precceda -mne sa zdá , že si to s tý apom 85 jahre alt ojebabrával. Už si mal mať masnú hubu a a ninimálne fúkať svíčky na dorte , šag ich je tam požehnana.Nijééé vypisova 😈 😛 ť

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

👍 Tak vážení, sľubované slnko sme na zajtra so šamanom vybavili, mraky odstránili, podarilo sa nám zvýšiť teplotu na 14 °C (pocitových 16 °C, mažoretky hore bez… 😈  ), náčelník sľúbil aj gril, kto nevěří, ať tam běží…

Idem venčiť Guzzinku, Yoffo, pozdravuj a pogratuluj aj v nene kmeňa a povedz ockovi, že pomali bude načase kúpiť si motorku, nech porozmýšľa o tom… 😇  👍  😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,696 až 7,710 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri