Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,891 až 7,905 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaarhy jenne  😶 , tak jaa sa štellujem na sobotu ako vzdy do bufetu a vy uz v piatok, no móžem ja to káblovať  😈 

Krampus, co sa budes vlačit eMHáDeom, ved ta este nejaky trolejbus naberie  😁, vybav si voličský preukáz a odvolíme trebárz aj v Pincinej. Budem do teba kontaktovat.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No, ale musím to dať na pravú mieru aj tak, Kvôli Bopsikovi som totiž odbočil:

To moje porovnanie (bod 3.) bolo také predvolebné, v zmysle bilbordelov pre blondínky: „S Robertkom na vrchol!“ 😈  Vetu o porovnávaní priameho vstreku a elektriky totiž vygenerovali vo mne pevné štvorky, myslel som, že súvislosť vám neunikne.

Ale v podstate som dopadol dobre, furt lepšie, ako keby ma Bopsik zastrelil, že ho považujem za impotenta. 😘 😁

Bopsik, ideš… 😇

krampus
    Účastník (Participant)

theo– ty to ešte nevieš, ale už vieš, v sobotu nás čaká tútor prehliadky Ópiná, Dubnícke bane+ dojednanie obedu na Sigorde.
    Sorry, ale ešte som ti to nestihol oznámiť 😉 , to máš tak. keď sa vyzúvaš z plnenia povinností pod pláštikom pravovného zaneprázdnenia. 😈 

Ďakujem za info, teda No 93 je moje číslo a sled zatávok: Hlavná stanica-dnu, SAV, Hodžovo nám., Zochova, Aupark- a von! 😁
    Píšem to tu jak balfas, ale ja vážne som posledných 20 rokov necestoval MHD ani v Košicoch nieto v Krásavici pod Dunajom. 😛

100 (szto) papíkow,

ništ morze

Minehawa
    Účastník (Participant)

Yoffo 😛 jsem si dovolila, no 😇  šak keď som rodáčka z Ba snáď som mohla tak trošku dindať  😉

Minehawa
    Účastník (Participant)

Krampus – presne tak, von z busu a skotulat sa z kopceka cez parkovisko smerom do Incheby kol celeho plota ku vchodu s kasami 🙂

krampus
    Účastník (Participant)

Opravujem: pracovného zaneprázdnenia, a taký smajlík že „a pitschába“, taký tu prečo nie je? 🤐 

FRCO
    Účastník (Participant)

Yoffo – neboj, este zijem.

Wikinovym cislam rozumiem velmi dobre  a ticho mu zavidim.

V piatok sa vidime v Inchebe na stvorkach (len ci sa na ne vsetci zmestime :-))

Goldy
    Účastník (Participant)

Papi má pravdu ( ako temer vždy )  😈 príspevok 11.03.14 08:41 –  Jawa v Blave nebude, 😟 potvrdil mi to v Brne na výstave chlapík zo stánku Jawy. 😛 Tak som si tie dva kusy čo vystavovali odfotil a keby som vedel čítať s porozumením, vložil by som tie fotky sem, ale nejako mi to nejde. 😟 Môžem ich poslať Papimu na mail, nech ich sem pričaruje a zároveň môže vyhlásiť kvízovú otázku, aký motor je v tej väčšej? 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😶 Zúmujem guggery na mail – a ništ.
    Goldy, do Bratislavy sa ti už nechce? Na motorke, v piatok, zatiaľ sma dvaja s Lapajom.

solim
    Účastník (Participant)

Papi: Na tých 30 dní som pozabudol. 😛   Ale už som to vybavil a téma pokračuje. 😉 

solim
    Účastník (Participant)

Lišiaci prídu na motovýstavu až v sobotu,  🙂  tak-že nám nejaké tie pevné štvorky nechajte. 😈  😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Solim: 60 😉

😈  Goldy – to by bol slabý kvíz, každý druhý geriatrik vie, čo sa montuje do veľkých Jawiek, odkedy sa Rotax zaradil do háremu Bombardiera…
    Ale nech, vyhlasujem kvíz na značku väčšieho motora (druhá fotka).
    Ceny dáva Goldy. 😁 
    Goldy, navrhujem prijať odpovede začínajúce na M, aj začínajúce na Y… 😉 
    Jovan?
    Tretiu fotku nedám, je už vedľa v téme…

kingston
    Účastník (Participant)

Vyzerá to na to že ja som každý prvý geriatrik 😁  👍  lebo neviem aký to je motor 😟 .

Mlhos
    Účastník (Participant)

No kovovy  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

A na zbytok mame bradatu encyklopediu  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,891 až 7,905 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri