Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 781 až 795 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Náčelník je zodpovedný lovek, ale veď ani my nebereme baby bez prilby.

Ale také, čo ju majú, môžu byť… 😀

Mlhos
    Účastník (Participant)

Neviem ci to niekto z Vas pozera no keby predsa na http://www.ulozto.sk su nove tri diely 6 serie Sons of Anarchy s ceskymi titulkami

maguma
    Účastník (Participant)

Dám sem niečo aby aj mlhoš mal zážitok z veteránov 🙄 😀 😀

[linka]

Bopsik
    Účastník (Participant)

Willo, za ten araňa šišak máš 100 bodov. Dúfam, že si si na ňu šáhol. Musí byť krásna onlájn.

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI chytil asi vlka namiesto kapora a teraz nevie ako ho zodrat z kože 😁

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, este ze si nebol s willsonom v Pardubicách, lebo keby si si nasadil ten araň šišak, mal by som pre teba názov 🤣

sHARk
    Účastník (Participant)

Mám takú otázku..

čo sa deje na MR? bol som od piatku som bol mimo net a čaká ma nejaké znovaodsúhlasenie pravidiel 😶 inak mi nedovolí nič urobiť!

to sa deje všetkým čo ostali aj tam, alebo som za niečo poctený…?!!

už ma vážne srdia malé nákladné autá českej výroby!!! 👎 👎 👎

dík za osvetlenie situácie

theo
    Účastník (Participant)

Ak chces tam nadalej byt a prispievat, treba odsuhlasit znovu pravidla spravania. Len dufam ze nebude treba 100 x napisat nieco, kuuua, to som este v skole pisal na tabulu ze nebudem spoluziacku pichat zozadu – kruzidlom 😀

sHARk
    Účastník (Participant)

Veď som súhlasil pri registrácii…

spýtal som sa aj v redakcii:

" Pri registrácii som akceptoval pravidlá tohoto fóra. Takisto aj pri neskoršej úprave profilov.

Prečo som teraz vydieraný ďalšou akceptáciu??! Dopustil som sa priestupku voči pravidlám?

Je toto v súlade s dobrými mravmi?

sHARk1
    "

zvedavý som na odpoveď…

rozmýšľam osloviť aj SOI

maguma
    Účastník (Participant)

Chlapci, wikino už natiahol novú stierku, bolo bu vhodné priložiť ruku k dielu a trochu mu to skrášliť 🤣 nakúpte si spreje a niektorý večer mu tam urobíme graffitty 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Mlhos
    Účastník (Participant)

Maguma dva take mame na dvore a jeden este tiez jazdi obcas na nejaky sviatok ale hentam ziaden sviatok nebol tak tam to asi este premava bezne 😀

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

SHARk, čo furt riešite? Aká ŠOIka? Načo? Čítam aj prestrelky "právnikov" v OFF, smiešne to celé.

Kto chce, je tam, kto nechce, nie je. S pravidlami nie sú problémy, problémy sú inde… 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Akože nebol žiadny sviatok a Zlatá prilba je čo, pioniercross na Pereši, 🤣 🤣 tam bolo viac ľudí ako na futbale v Pažravej za celý rok a to ešte ich bola kopa z cudziny, tí boli napití ako Dáni a aj Dáni boli medzi nimi 😀 😀 😀

egres2
    Účastník (Participant)

Papi:

prestrelky "právnikov" nie sú smiešne. Toto som zažíval za komoušov , že si robili čo chceli a všetko sa im prepieklo.

A zopár emigrantov (ak si to nestihol zaregistrovať) zriadenie a jeho predstaviteľov k slušnému správaniu nedonútilo.

Granatka
    Účastník (Participant)

Bye zdravím

😶 za tak krátku dobu toľko príspevkov

🤣 vy ste sa nepolepšili, ale zhoršili 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 781 až 795 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri