40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
20. marca 2014 o 6:56 #92635egres2Účastník (Participant)
Bobolák:
Mbečku nakoniec vytiahol drustevný traktor a na počudovanie, blato spôsobilo že nespôsobilo skoro žiadnu ujmu na aute. Akurát sme už nenašli dva dni nové (staré) hmlovky z predného nárazníka a jedna zlomená ruka, tuším jedna klúčna kosť a asi 3 – 4 rozbité nosy. Všetko sme dali do poriadku.Blato sa vystriekavalo pol dňa z podvozku, údy išli do sadry ( pád z humpačky ale ako povedal pánko na chirurgii to môžte hovoriť starej blaškovej ) asi najhoršie bolo odstraňovanie krvavých flakov z rozbitých frňákov z čalúnenia.
Ale bolo to dobré auto.20. marca 2014 o 7:44 #92636krampusÚčastník (Participant)Na eMBéčku mi nesiahajte! 😁
Na elimináciu pretáčavosti som používal 50 kg mech cementu umiestnený na stálo v kufria a kratšie zadné pružiny, vyzeralo „cool“, športový volant a Burges výfuk z Tuzexu to istil.
Väčšieho čáva na okolí okrem mňa nebolo! 😉Len sa ma nepýtajte koľko puzdier zvislých čapov som menil a ohnutých zadných tlmičov. 😁
20. marca 2014 o 8:02 #92637WIKINOÚčastník (Participant)Zdar klapci a dívčence.
Nakolko cez víkend hlásia počko na jazdenie , idem na Kulháň ryba pstruhová sa bude konať.
Správnosť informácie overená telefonicky.
Kto sa pridá . Návrh dajte či sobotu alebo nedelu a o koľkej ? Nič nie je nútené. Berte to ako oznam.20. marca 2014 o 8:08 #92638GoldyÚčastník (Participant)S tou MB 1000 ste mi privolali nostalgické spomienky na otcovu ( našu ) škodovečku v rally úprave. 😶 Otec jazdil majstrovstvá Slovenska ( mal II. výkonnostnú triedu ) rally aj kopce ( Dobšinú, Babu, Jankov vršok a tak ). Žltá, s čiernymi doplnkami, výstuhou vzadu, chladič vpredu, prevŕtaný motor, zbrúsená hlava, upravené sanie, iná vačka ( pretekárska ) a tak. Ja ako 8 – 10 ročný čávo v oranžovo-žltej šiltovke ŠKODA, som sa motal v “ depe“ a cítil som sa ako majster sveta. 🙂 Najlepšie boli cesty na preteky po vlastnej osi, keď som sedel medzi rúrami vzadu so „zalahnutými „ušami. V 73-ťom ju predal niekde do Štúrova a bolo po mojej kariere „mechanika.“ 😠 Zostalo pár fotiek a nostalgia.
20. marca 2014 o 8:28 #92639przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)👍 WIKINO, dobrý nápad. Ja sa prispôsobím, či už to bude sobota, či nedeľa. Rozhodnite.
Navrhujem koordinovať tak, aby sme tam dobehli okolo 12:00 a obed je vybavený.
Počasie bude fasa oba dni (to len, aby aj pán šaman vedeli … 😁 ).20. marca 2014 o 9:13 #92640GoldyÚčastník (Participant)👍Ryby nemusím, ale jazdiť ( aj na moto ) móžem, tak keď Papi s doprovodom pôjdu cez Zámky, rád sa chytím do závesu. Aspoň tak čiastočne vyjdem z anonymity ( pre niektorých ). 😎 😉
20. marca 2014 o 9:56 #92641yoffoÚčastník (Participant)Já ryby móžem, hlasujem za Kulháhyiho sobotu.
F nedeľu mám rodinný pogrom……pardóň, program.🙂 😘 😁 😉
1 X papik 😈
20. marca 2014 o 10:12 #92642egres2Účastník (Participant)Sobota.
20. marca 2014 o 12:00 #92643kingstonÚčastník (Participant)V sobotu sme tam s tretinkou. Ale kde vlastne? Uz som tam bol len nem pamatam kde lebo ma tam naviedol Lapaj s Papim a ja som bol stádo 🙂 . Ale ked dame stretnutie v Nitre na poslednej benzinke ako vlani tak no problemo. A takychto papi kaprov ako boli vlani silno mozem:
20. marca 2014 o 13:06 #92644yoffoÚčastník (Participant)Kingstóne, šag dajme stretko o nejakej ZULU hodine v Krušofcách,/tam trafia šecci/
(pozor na porozhadzované klince, ale je tam Pneuservis GTX) 😁
Natschelnik nám dofúká gumy a móžeme isť na Kulhányi Pstruhožraní. 🙂ČO ???
A móžeme tam dať aj Kaffé Trojprstové Maharadždždža.
Žiadam týmto Natschelnika o povolenie pristáť a anektovať parkowiščo.
20. marca 2014 o 13:15 #92645egres2Účastník (Participant)Ja neviem kde sú krušovce. Dajte bod a čas v BA.
20. marca 2014 o 14:11 #92646yoffoÚčastník (Participant)Zasadanie IT GTX na Vrcholnej Úrovni bude záftra,
od 10,00 ZULU v Kaffé Vert (Palace – Golden Písek)(dofrčí aj J.E. Natschelnik GTX)
Do nemá strach, nech sa dostaví.
Program utajený.
😇 🙂 😘 😁papik 😈
20. marca 2014 o 14:44 #92647egres2Účastník (Participant)A mi nedôchodcovia sa dozvieme kedy a odkiaľ?
20. marca 2014 o 15:32 #92648MlhosÚčastník (Participant)My nepenzisti nemusime oni maju casu dost tak sa hraju na MC klub keby ten cas radsej vyuzili na oholenie sa 😁
20. marca 2014 o 16:51 #92649kingstonÚčastník (Participant)Márhy jedny rentierske, že zajtra o 10:00 zulu.
A pýtam sa ja: HDP bude tvoriť kto?
Provokááációó 😟 😟 😶 😶 😠 .
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.