Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,341 až 8,355 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Ja ploŠTIce ignorujem. Je to  100% účinný insekticíd.

theo: moja NGŠR má zo zdravotných dôvodov „akčný motorádius“
    tak do 100 km.
    Lepšie to asi už nebude.

Asi tak.

🙂 😘  😁  😇 

papik 😈 
    mórse.-.

RedJack
    Účastník (Participant)

Kua Ahojko to ti nezávidím u nás sa tiež dnes nejazdilo ale neni to tak zlé,aspoň som poupratoval garáž a to som sa otočil zopárx do kontajneru a ked mi tam ostalo volné miesto naučil som sa na mojej CBčke gumovať to som narobil smradu. Už aby bolo zasa teplo a dalo sa vyjsť na motorke. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, ploŠTIce mne neváďá, som proti nim imunny, mam PTP vytzvik, a asi 3x pricwik zipsu, nemalo to vlyv na funkci….  😁

Skoda ze NGŠT nema taky radius, radi by sme boli, keby pretccedala IT GTX a pretcceda by sa mohol venovat kontrólnej činnosti kméňa… 😈 😁

theo
    Účastník (Participant)

Zase to vypisuje ze ahojko pridal prispevok a ništ, asi sa vykablujem na tento SERver a pojdem uz len na RJS, to tu nema uroven ani kulturu  👎  +4 doledavače

ahojko
    Účastník (Participant)

ČervenyDžeku!

Ty mas veru obrovsky kontajner, ze aj po jeho ciastocnom naplneni mas tam miesto na gumovanie s Tvojou CBčkou..hehe,  ale ked som si poopravil slovencinu som pochopil, ze si gumoval v garazi…
    Robil si aj kolecka, ci len tak o stenu ako Harlejaci na zrazoch?… 😈 To pocko vam naozaj zavidim! Myslim ze Yoffo tuto zimu asi ani nezazimoval ..Ak hej, tak asi na dva dni pred Vianocami….

ahojko
    Účastník (Participant)

The Odol It

No co uz, aj ja som sa musel vo vlasoch dlho skrabat aby som si spomenul co som tomu Redjackovi pisal ked som zbadal ze sa prispevok neobjavil,.. na druhy raz som si ho najprv okopiroval, a az potom odoslal. A prave preto kua naskocil hned! Maarfy!

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo,hadam ti nebude chýbať mlhoš??ja viem že je genius a v spoločnosti takych geniušov sa ani ja penzista mrazik necítim prijemne,pripadam si ako polodebil z pomocnej školy,takže milhaus dufam že sa tam ani náhodou neukážeš 😈  😛 5x

bobolak
    Účastník (Participant)

A mlhoš ešte ti odpoviem na tu poznámku,,nudiaci penzisti…neviem kdo sa nudí viac ako ty,čo lieta po gugolovi viac ako po manželke 😛 😛

Mlhos
    Účastník (Participant)

😁 bol som na motoride stretku na Kalte Kuchl  a prisiel tam jeden stary pan najdrsnejsi coprak ktoreho som videl prvykrat v zivote a aj ked neznasam zapach fajciara a chrapanie pri ktorom sa neda zaspat kludne mu poskytol svoj stan a sam som spal vonku na stolicke pod slnecnikom a teraz sa dozvedam ze ten pan sa pri mne neciti prijemne 

Mlhos
    Účastník (Participant)
    kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen, so zobrazovanim prispevkov ma tento server problem, potvrdzujem aj ja. Nick mi svietil ako poslednemu prispievajucemu dovtedy, kym neprispel po mne niekto dalsi. Ale moj prispevok zostal niekde upchaty v kábli.

Pri jednej vete to az tak nevadi ale ked napisem novelu a strati sa, tak to uz naserie 👎.

kingston
    Účastník (Participant)

Potreboval by som odbornu pomoc, ake su to padacie ramy KIWI? 

motorka kupovana na Slovensku, po prvom majitelovi, padacie ramy KIWI

😁 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Asi ju kupoval v zelovoci  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 No, ak to je  od tohoto Američana, môže to byť slušný padák…

tento Američan

solim
    Účastník (Participant)

Všetko naj… , prajem všetkým Mariánom, Marošom, Majom … 😉   (country platíš ! 👍 )

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,341 až 8,355 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri