Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,641 až 8,655 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

A ….oné FOTELLNBELLY boli aj na ČULe a erapšn nygde.
    😛 😈  🙂  😁  😟 

papik nix.

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, tak zatial len kable su iste a Zubbora sa pokusime živeho vybavit ale to neslubujem, to take ti ani hranolišta neslubi.  😈  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Bopsik

a som rad ze si to zobral sportovo ako kazdy z nas co sa narodili v tom K-ocot lande.. Ved naco by sme davali tabule?.. to je vela roboty…

theo
    Účastník (Participant)

Ahojko, musim do teba zaoponovat.  😎 Land je pekny, len cocotof vela, sami beztabuliak.  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Erapšn? Nach sa páči, aj s protierapšnovým dáždnikom.
    Just nedám onewayticket 😈 

ahojko
    Účastník (Participant)

the-odol-rit

so (zo?) „zaoponovanim “ absolutne suhlasim, akurat si necital pozorne! nie „K-ocot-sky“ land ale :.. land c-ocot-ov ….. Ale aj tych uz generacne pomaly ubuda,.. raz sa nase pravnucence dopracuju k tomu aby napravili co  : a nato sa uz spytaj Yoffa, on ma na to krasne vyrazy..

yoffo
    Účastník (Participant)

No, oččúway, Ty Canaďáňskij Náš Člowek……….

Čúl sme sa tróchen polepšili,,,,,,,doyebballi sme toho k.o.k.o.t.a …čerwonego nahowado.
    Ak je z poppulácije zo woločoff 4.000.000 kusof iba cca 900.000 p.r.i.j.e.b.a.n.y.c.h
    ficcOFCOFF, je to OK.

Sám som prekwapkaný.

dobrú moč Vám šeccckým.

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen,

papi tá big Guzzina s vaj(L)cami trčiacimi všelikade a chladičom proklete nízko ti sekne oveľa viacej ako 1000 wattový CBF vysávač  😛  😈  .

ahojko
    Účastník (Participant)

kingston

teraz vies, preco sa papi este na Šarkáňkovi neodfotil, vzdy len Šarkáňka sameho.. a ten je s CBF vysavacom pre porovnanie ako baterkovy vysavac,… :-).. 🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

To nie je vysávač, to je cum cleaner.

FRCO
    Účastník (Participant)

Doplnam zoznam a potvrdzujem ubytko v chate „samotarov“

Meno                           Ubytko                      Tričko              Pobyt od-do

1. Theo +Katka             chatka č.4            3ks L, XL, M            30.5.-1.6.
    2. 2841dodo+Denisa     chatka č.4                                          30.5.-1.6.
    3. Vanucci+Vanucca      štábny karaván     3ks XXL, M, M,        30.5.-1.6
    4. Rudo+Ajka               hotel č.11              2ks XL, M,              30.5.-1.6.
    5. Krampus                  chatkač.1               2ks XL, L,              30.5.-1.6.
    6. DMH +Lexinka          chatka sG č.4                                     30.5.-1.6.
    7. Wikino+Wika            hotel č.14              2ks XL, XL              30.5.-1.6.
    8. Yoffo                        stan                      1ks L,                    30.5.-1.6.
    9. Papi + Gizka            hotel č.15               2ks 3XL, S,            30.5.-1.6.
    10.Bobolak                   stan Yoffov            2ks L, L,                 30.5.-1.6.
    11.Malylapaj                chatka č.1              1ks L,                    30.5.-1.6.
    12.Bopsik+Kras.Mary   chatka č.5               1ks XXL,                30.5.-1.6.
    13.Catman+Monča       hotel                      
    14.Tukan +1 ?             hotel
    15.Egreš2 + 1 ?           hotel
    16.Kingston                
    17.Elefant+Maja+Dedo chatka                    3ks XL, M, XL        30.5.-1.6.
    18.Frco                       chatka č.1                                             30.05. – 01.06.  
    19.Kravosko                hotel                       1ks M
    20.Direktor                 hotel
    21.Texas+Zdenka                                      2ks XL, L,
    22.Lacike + 1 ?                                         2ks XL, L,
    23.Foster                    chatka č.1                                           30.5.-1.6.

FRCO
    Účastník (Participant)

Tak chmataci, a na prveho aprila mam aj stranku chaaaaaaaaaaaaa

FRCO
    Účastník (Participant)

A este som zabudol

smajlik prvoaprilovy

kingston
    Účastník (Participant)

Minule ma zrusil Tukan, teraz Frco. Som bezdomovec, ani tričko nemám 😠 .

J*b*m na to.

Vanucci pomóc, alebo:

yoffo
    – resserwuj mi miesto f stanovi 🙂  😁

FRCO
    Účastník (Participant)

kingston – musis byt stale v strehu, kak pianer  🙂  😁  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,641 až 8,655 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri