Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,671 až 8,685 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    kingston
    Účastník (Participant)

papi zrušenie nikde nevidím.

Ale ak to má byť prvý ápríliš, tak namiesto jedného piva mám u teba 2 pivá, slovom: dva piva   😈

krampus
    Účastník (Participant)

😈

kingston – ty budeš spať s Lapajkom na „maželských“ na uhlopříčku, teda do X-u 😁 

theo
    Účastník (Participant)

Krampus, mas tam preklep, asi si chcel napisat ze budu spat na ,,mažolských,, ta ne?  😈  ked si drbnu paliva 40+  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ty kokos, neviem, či nezrušíme Kaportour, čak keď to tak čítam, tak nás zavrie mravnostná polícia 😁 

Kingston, bratm, ta nezabudol si na dačo?????  Kto teba zruší zaplatí ti pivo a že ja ťa nazat nakreslím ta toto neni žádna robota???? Za toto nembude žádne pivo ???? Ta to kde sme, do lesa?
    Ta ja robím jak mukel a ty bude chlastať chmeľovú polievku sááám ????????? 😶

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI, a to sme este nedali vediet ze jedlo a pitie si kazdy donesie sam…to budu prekvapeni…a poplatky za malu potrebu 1€ a za velku 2-4€ / podla velkosti kabla/  😈 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Theo bratm, ty si taký dilino, načo im hovoríš celý cenník, teraz všetci googlujú, že koľko stojí meter kábla a koľko na tom zarobíme  😁  dvojžilový, trojžilový, štvoržilový, mäkký, tvrdý, biely, čierny …………………..

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI, ja dilino? ty dilino, teraz si prezradil šecky žily co tam budu /szmajlik si buchajuci kabel o čelo/.  😎  😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ja som dilino? Ty si dilino šak som im nemprezradil ešte zlatú žilu, gejzírovú žilu a žilu na krku čo mi navrela z teba 😁  😉  👍  😉  😁 

smajlík buchajúci žily do gebule

theo
    Účastník (Participant)

Aaaaaaaaaaaaah, nebudem sa s tebou hadat, drbnem na teba TO /ne Topolčany/ a uvidis  😈  🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ani ja s tebou ja na teba drbnem IT / ne mimozemšťana/ a nemuvidíš 😈  🙂 

😁 😉  👍

bobolak
    Účastník (Participant)

Očuvajte vy šaľeny nehadať sa lebo vas dam obydvoch 👎 👎 ešte som nemal??

bobolak
    Účastník (Participant)

Precceda prišol o štyroch zulu za mnou, že ideme vozkať riťky, 😁 odyšel sám ja som ešte nemal 😁  😁 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bobo šak sa preto hádame, že sme ešte namali 😟  😠  🤐

theo
    Účastník (Participant)

Bobolak, ked idem na to matematematicicky, tak ked si dvakrat NEMAL /dva krat minus je pluss/ takze mi vychadza ze si MAL , tak neojebobobabrávaj, lebo viešš, ze ja ta stale odhalim..  😈  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bratm a ja ci dosvečím že už mal 😎  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,671 až 8,685 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri