Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,866 až 8,880 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

😀 len som chcel povedat ze miesto dlheho cakania u operatora to v banke trva par minut lebo su MC 😀 ja mam sporitelnu nam to funguje bez chybicky

Alfred
    Účastník (Participant)

Yoffo sa trosku sekol ale papi ma ten spravny kalendar. 👍

bobolak
    Účastník (Participant)

Alfi šicko naj….a ten čo sa nevie zaregistruvat ten ma šade problémy,,, 😶 😶 mlhoš spraf info linku a sprostých krok za krokom dovedieš do ušpešného konečníka,,,nemóže byť každý Géniuš to je jasné 😁  😁 šak teraz využiješ svoje vysokéštúdiá gugolové 😈  😈

egres2
    Účastník (Participant)

Predám mávatka.
    Ani hnuté.
    Vhodné na mávanie posledného odchodu.
    Mám ich 10 kusov.
    mlhos má 103% zľavu. 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mna by skor zaujimalo ako pokracuju tie banky bez poplatkov. Prva bola myslim Mbank, potom Zuno ci jak. Sprevadzala ich najprv masivna reklama, potom asi zacali nieco spoplatnovat, a teraz je ticho jak v hrobe.  👎

kavis
    Účastník (Participant)

No Bobsík prvá bola INGKONTO a tá dávala aj výborné úroky bohužiaľ tá to tu na základe terajších zákonov zabalila, mBank ide ďalej bez poplatkov ale aj bez úrokov len za hotovostné výbery z bankomatov sa platí, Zuno mám len jako prestupnú stanicu a tam neplatím no ako náhradu za ing mám zberbank a tam to mám tiež zadarmo len tam musí prísť mesačne 500€ takže mám na to tú zuno prestupnú najprv pošlem do zuno 500 a za pár dní zase naspäť a mám bez poplatkov  😈 x 5

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, a to mas automaticku prevodovku či manual…  😁

lara
    Účastník (Participant)
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Kavitis,
    Kua, Ty si mal byt bankar a nie geoman. Mas to premakane. Ja mam 4 ucty, 3 v SLSP, 1 v TB, a vsade platim jak stary ujo.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Dodatočne všetko naj všetkým oslávencom 👍

kavis
    Účastník (Participant)

Bopsík Starý ujo nemplatí tomu ešte z našich daní doživotne budeme platiť  😈  a nerob si starosti ja som to mal všetko též iba v jednej a nechcelo sa my riešiť až ma riadne nasrali z poplatkami tak potom som sa zamyslel a začal konať  😇 

theo šak automat jeden raz som predvolil a teraz automaticky to ide nemusím sa starať  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Banky nemajú za cieľ, aby nám bolo dobre, ale abi bolo dobre im. To je normálne a mne to nevadí – ale nejakí padákoví ťuťmáci, akých je tam plno,  mi žerú žlč… 😈 

Zmeňím tému, čítam na MR to „Hátižák MC“, chlapci to riadne rozbehli. 👍 😁

Neviem na mr prispievať (lebo nechcem, Mlhoš, nie že ma zaregistruješ!!! 😁  ), ale tohoto maskota by ste im mohli niekto do tej témy prehodiť, akosi mi tam chýba: 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Co mate furt s tymi poplatkami  😶 

kua, ved staci mat na ucte 6 tis € a poplatky neplatis, aky problem  😈

theo
    Účastník (Participant)

Papi, hatižaka Ibia som tam dal, ked nie si kompértentny…tak móžem byt aj zastupič MR, ta ne.  😇

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo kua fix neser ,ako si mu mohol dať funkciju pretcceda???ten móže byť len jeden 😛 👎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,866 až 8,880 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri