40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
9. apríla 2014 o 16:29 #93881VANUCCIÚčastník (Participant)
kavis ale ešte nie sme na tom najhoršie, ešte nemáme tretí stupeň obezity.
/Ten je vtedy, keď si dáš vyfajčiť a nemvidíš kto fajčí/ 😁 🙂 😁
9. apríla 2014 o 17:53 #93883ahojkoÚčastník (Participant)fonCucci
a naco su zrkadla? Haa?
9. apríla 2014 o 18:02 #93885VANUCCIÚčastník (Participant)ahojko aby si videl pri cúvaní 😁 🤐 😁
9. apríla 2014 o 18:02 #93886kavisÚčastník (Participant)No aby sme sa pozerali aký sme krásny ……. a nie aby sme pozerali aký sme tam maličký a to nevieš že zrkadlá klamú …… 😈
9. apríla 2014 o 18:11 #93889VANUCCIÚčastník (Participant)Kua kavis ty si to napísal až trojzmyselnô kua 👍
9. apríla 2014 o 18:27 #93890yoffoÚčastník (Participant)Timo, dpč., Ty už si yak ten LenON Narcisovič …….kwákáš o iných trubičoch
a keď Ťa vyzvem, „šag zatrúb nám šecckým“ zrazzu si maličký…..drobnučký….
chudučký…..tenkučký………že nem.haňbíš….. 😘 😁 😈 😁Čo sa týka Tvojho Výfuckového Potrubia…..no tak tieto sexpraktiky nem.budem komentovať. 😁
Therapia je: yazdiť, yazdiť, yazdiť…..ako vraví sústruch JeLenin.
KontraTherapia: neleščit, neleščit, neleščit,CHáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.
papik 1 X
mórse .-.9. apríla 2014 o 18:36 #93892kavisÚčastník (Participant)yoffo négdo len jazdí a négdo sa mazná a leščí a potom aj trochen pojazdí no a teraz rozhodny čo je lepšé alebo dáme možnosť sa vyjadriť tej nežnejšej časti obyvateľstva? 5x 😈
9. apríla 2014 o 19:03 #93894bobolakÚčastník (Participant)Tak prehoďme tému,, 😁 pretcceda trepeš tu ako stará blažková,ale uznesenie mimoriadneho jubilejného akčného MCCV IT GTX si doteraz nedal 😈 a ja som ešte nemal, tak to už zverejní bo ja to posuniem tým hyenám na zverejnenie za úplatok 😛 😛
9. apríla 2014 o 19:32 #93896bobolakÚčastník (Participant)Kua teraz som si všimol,,egreš šak teraz už nemusíš predať mávatká keď si vyhral exeho lotériu budeš mať šecky pre seba 😁 😁 😈 +2 papiky
9. apríla 2014 o 21:00 #93899MlhosÚčastník (Participant)Asi tak
9. apríla 2014 o 21:04 #93901MlhosÚčastník (Participant)Po 60-tke uz aj tak maju
a tazko chciet aby na prasok zapiskali
9. apríla 2014 o 21:06 #93902MlhosÚčastník (Participant)Timo skus Stylera on ma tusim aj autogen
9. apríla 2014 o 21:15 #93905yoffoÚčastník (Participant)Citujem: …..ale uznesenie mimoriadneho jubilejného akčného
MCCV IT GTX si doteraz nedal ……..A kúa, konečne som Ťa odhalil……ža jaký to potprecceda…..ani zapisovateľa nedodá. 😛
Precceda je od toho, aby preccedal….a preccedal ???…….ÁNO.
Potprecceda a zapisovateľ sú VÝKONNÉ FUNKCÍJE, dpč….na čo vás mám ???
Aspoň sa hoď maród, nech Ťa nemusím doledávať. kúa fix. 😛
Ale: IT GTX má konečníkovo ĎALŠIU VÝKONNÚ FUNKCÍJU, Tentokrát veľmi výkonnú:
NKK(kompetencíje: mučidlovanie, škripcovanie, španielske boty, podvodné dýchanie,
rýchle sušenie (pri kolíku pravdy), džillotinácia, nechtotrh, zubotrh, stredovanie, štvrtenie,
koňotrh, bejzbollkovanie, cnockautovanie, ellektroliečba, massage e.t.c…..
a dôležité: chujozdrh. (mávátka, šibátka, píščalky a tak)Prcovný názoff NKK: Nagy.Kapitáň.Kat.
😈 😈 😈 papíky 3 X
9. apríla 2014 o 21:59 #93907ahojkoÚčastník (Participant)Mam taky pocit, ze keby sa ta nadbytocna energia co tu vidim dala zuzitkovat, tak Motobabka by mala vybetonovanu nielen deku na baraku, ale aj betonku do Kosic… Tymto podbobovavam Yoffovitcha, asi uz predal jablonovu zahradu, a nema co robit. 😇 .
10. apríla 2014 o 5:25 #93908BopsikÚčastník (Participant)Jeho záujmy boli z oblasti praktickej presunuté do oblasti teoretickej, a to z dôvodov úbytku energetickej hladiny z dôvodov vyčerpanosti z náročného pracovného pomeru v minulosti.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.