40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
1. októbra 2013 o 18:58 #85283kavisÚčastník (Participant)
Koho stretnem v sobotu na MOTORAK v Rakoviciach?
1. októbra 2013 o 19:07 #85284krampusÚčastník (Participant)Nátsch.- máš esesáčku. 🙄
1. októbra 2013 o 19:21 #85285magumaÚčastník (Participant)A nedalo by sa už konečne prestať s tými filozofickými výlevmi na tejto diskusii????? neotváral som túto debatu na prezentovanie tém, ktoré s nami nemajú nič spoločné a z toho dôvodu už niektorý naši štamgasti už prestali prispievať. Mali sme cez rok dosť akcií o ktoré tu môžeme preberať(krušovcetreffen, kapore, sihoť,ČuP, ČuL a medzitým veľa ďalších) a bude nasledovať kopa ďalších, samozrejme už v novom roku, ale my si potrebujeme práve tu zvyšovať svoje ego, nech to stojí, čo to stojí. Tu by mali padať návrhy na nové Mažoly III., kapore, ČuPy, ČuLy a Sihote, vymyslieť ďalšieČu…. , a nie drístať tu o tom kto je väčší ……………………….
Páni bratia, iste si pamätáte na prvého zahraničného účastníka na Borovej Sihoti, Jirku Peška z bandy Motodědkov z Čiech. Počas Zlatej prilby som práve u neho býval. Samozrejme, večer sa zišla partia motorkárov v místní hospodě a ja som bol hrdý na nás všetkých, keď Jirko zahlásil, Pánové ti Slováci, ti vám uměj udělat zábavu, že zábava na našich setkánich je proti tomu jenom trochu lepší kar samozrejme mi povedal, že nabudúci rok s ním máme počítať AD.
Kvôli tomuto som už stiahol skoro liter burčáku (nebol to ten čermanský samoser 🤣 🤣 pozdravujem producenta 👋 👋 👋 ) ale hlohovecká kvalita 🙂 🙂
Takže hlavu hore, serte na filozofovanie a píšte tak, aby ten čo to po Vás číta oprskal celý svoj monitor od smiechu, vtedy tu bude znovu dobre 👋 👋 👋 👋 👋 👋
A ešte si neodpustím hlavný slogan z ČuPu keráááá nemááááá frajííííírá 👋 👋 👋
1. októbra 2013 o 19:22 #85286fikusÚčastník (Participant)Kaslime uz na to.jak sa mazola hungar pork?
1. októbra 2013 o 20:18 #85287WIKINOÚčastník (Participant)No sobota je na výber. Rakovice, Prievidza, Diakovce,Chrenovec, proste paráda. 👍
1. októbra 2013 o 20:29 #85288magumaÚčastník (Participant)Chrenovec je tuším v nedeľu
1. októbra 2013 o 21:12 #85289krampusÚčastník (Participant)Áno, Chrenovec je v nedeľu, ale 100% bez mojej účasti, lebo už 2 dni ležím hore kardaňom, tak ma "vzali kríže" a nevyzerá to nádejne 😠 , len občas sa sem doplazím, aby mi trolejbus neušiel. 🙂 😀 😁
👋
1. októbra 2013 o 23:18 #85290MlhosÚčastník (Participant)Ja uz pozajtra nastupujem zase po PN do pomeru dovolenku uz nemam takze ak boh da a vynde to v robote aj s pocasim tak na Mikulasskej jazde alebo az na Mazole mozno a ked nie tak niekedy inokedy stale niekomu prekazam tak tu nebudem zavadzat ak by ste nieco surne potrebovali cislo je v profile toz to vsjo 👋 🤐
2. októbra 2013 o 4:17 #85291WIKINOÚčastník (Participant)Dobré ránko pomeristi a rentiéry. Včera o 17,55 zulu som konečne došúcha 👍 Foto zatial nedávam, ale kolaudácia prebehne ak vykvasí Čermanský Gutalax. V sobotu ak bude počko , pôjdem za Kavisom do tých oných Rakovíc. O.I. Chrenovec je aj časť Čermán ako sa odbočuje z hlavnej cesty do dediny. To aby náčelník náhodou sa nazatáral na pioner Cup. 🙄 Terazky vo východnej gubernii je akcí. Možno si vybrať. Keby to nebolo tak od ruky. 😠
2. októbra 2013 o 5:00 #85292zefotothÚčastník (Participant)To jeden hovoril že dovolenku už mám vybratú, teraz musím maródku vybrať. 😉
Mlhos, mi to napadlo keď som tvoj príspevok prečítal. Ty si už vyčerpal všetko voľno, teraz už len do roboty a robiť. ☹️Kua tým dóchodcom je dobre keď tak dobre robíme. 👋
Wikino a žobrák zaspal, či čo???2. októbra 2013 o 5:24 #85293magumaÚčastník (Participant)žobrák nezaspal, wikino zaspal 🙂 🙂 už si pripravuje únikové cesty, ktoré bude potrebovať po užití Čermanského Gutalaxu 🤣 😁 😀 😀
2. októbra 2013 o 5:27 #852942. októbra 2013 o 5:48 #85295yoffoÚčastník (Participant)No totto ???
Som sa čoho dožil ???
Som sa szlobodne odhentál odregistroval a sem preregistroval a čo nečítám: ????????? 😶 😶 😶
Šéfredaktor and Natschelnik sa dali za dušpastierov.
Prehovárajú do duše…….vyfučanej, obstarožnej, ….. 😈 ….len komu ???ŠAG MY SA NEVADÍME. 😈 😈 😈
Iba trochu……dobre-dobreéééééééé…… idem si ešče ľahnúť 🤐 🤐 🤐 .
Oččúwajte, Vy márhy mangaliccké, 😛 dajte, že gde a kedy si dávate spicha a já sa pridám (AD) 😇
Jako vraví klassick: ak tam dójdem, som tam. 😈Lebo sa ťažko orientujem: že Chrenovo, Čermanicovo, Nevidza-priewidza, Dykjákonice, Motorák, Gutalax…..de to šeccko je ??? ……… 😶 😶 😶 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 5:51 #85296yoffoÚčastník (Participant)No Ty kokos pardubický, a tá obrýlená s ľahkým melírom (v stredu…….parďóň, v strede 😈 ) je kerá ???? 😈 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 5:54 #85297BopsikÚčastník (Participant)Ja budem musieť obmädziť svoje účinkovanie na motoristických ser-veroch.
1. Aj tak len drístam.
2. Nestíham seriózne pracovať, 1/2 fondu pracovného času prešustrujem na ftákoviny.Otázka:
Burčiak najprv nebublal, lebo som mal zle utesnenú pipu.
Potom, jak som lepšie zasviečkoval začal bublať jak šaleny.
Teraz zase nebuble a má takú nechutnú farbu, fuj, jak vracanina.
Ani neviem či to budem piť.Bobolak, jak Tvoj, buble?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.