Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,286 až 9,300 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Neposielam do riti nikoho kazdy kto chcel sa tam poslal sam  a mna z vreca vyber pri hentych dvoch sa necitim prijemne  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😟 Mlhoš, si len malinké namyslené vrabčie hovienko na čelnom skle.
    Zapnem ostrekovač a stierače – ale sa objavíš znova a znova.
    Mňa si k ničomu nevyprovokoval (ban som si dal na týždeň), mojim kamarátom nie si, ani si nikdy nebol.
    V spoločnosti mentálne podvyživených bez minimálnej sebareflexie sa totiž necítim dobre a nikdy takú spoločnosť nevyhladávam, ak mám tú možnosť, ujdem.
    Tuná tú možnosť (ignore-list) žiaľ nemám.

theo
    Účastník (Participant)

Papi, asi to nebude stacit, ved to mozes do toho mlatit ako Kličko do Laepaia /nie lapaja/ a nič.  😈  😶  😇 

krampus
    Účastník (Participant)

A poČULi sme slovo papiho!

Kámen.

😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 To som nepísal jemu, to som písal ostatným.
    Aby neverili klamstvám… 😈

theo
    Účastník (Participant)

Tankuj tankuj prekrucaj
    Len skupinu nezrucaj
    dobra skupina na ČÚLe
    drbneme si z bakúle

traaa la la la, traaala la la , la la la la   la   láaala – la.  😘  😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo kua zaprskal som zasa klavesnicu,,to zrána ti ide karta??? 👍 šak nie je štrtok ale nedeľa 😁 😁 🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo   tak toto si vymýšľal asi celú noc pri štrnganí o sklo 👍  😁 

maguma  zasa čosi fasa, že Kleki-Petra ty si teda riadny Karol Mayový aj keď may začína až štrtok

😁 👍  👍  😁 

solim
    Účastník (Participant)

Idem pozrieť Juripka , ako sa mu darí v Liskovej na novej moto. 👍  

Pozdravím ho od Vás. 😉 

solim
    Účastník (Participant)

Práve som sa vrátil z hradu teda z Liskovej. 😁 
    Juripko (64) zatiaľ vo svojej triede tretí. Ešte bude mať jednu rozjazdu, ale myslím že miesto udrží, ak ešte nezlepší. Má na to !!! 😉 

Ďalšie obrázky tu: (nechcelo sa mi ich upravovať) 😁 

http://postimg.org/gallery/2duey42s/

krampus
    Účastník (Participant)

solim – díky za fotoreport bleszkowy, vidím ideálne bahniacke počasie, no a Lacko-JURIPKO vysmiaty jak lečo na „new“ ČZetke. 👍 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Pozor toto je posledná zauktualizovaný zoznam na kaportour 2014, ak je nejaká zmená, ak tu niekto, alebo niečo chýba, napíšte mi prosím a ja to doplním. Ďakujem

Meno                           Ubytko                      Tričko              Pobyt od-do

1. Theo +Katka             chatka č.4            3ks L, XL, M            30.5.-1.6.
    2. 2841dodo+Denisa     chatka č.4                                          30.5.-1.6.
    3. Vanucci+Vanucca      štábny karaván     3ks XXL, M, M,        30.5.-1.6
    4. Rudo+Ajka               hotel č.11              2ks XL, M,              30.5.-1.6.
    5. Krampus                  chatkač.1               2ks XL, L,              30.5.-1.6.
    6. DMH +Lexinka          chatka sG č.4                                     30.5.-1.6.
    7. Wikino+Wika            hotel č.14              2ks XL, XL              30.5.-1.6.
    8. Yoffo                        stan                      1ks L,                    30.5.-1.6.
    9. Papi + Gizka             hotel č.15              2ks 3XL, S,            30.5.-1.6.
    10.Bobolak                   stan Yoffov ???      2ks L, L,                 30.5.-1.6.
    11.Malylapaj                chatka č.1              1ks L,                    30.5.-1.6.
    12.Bopsik+Kras.Mary   chatka č.5               1ks XXL,                30.5.-1.6.
    13.Catman+Monča       hotel č.17                                           30.5.-1.6.
    14.Tukan + Ala             hotel č.12              1ks  XXL,               30.5.-2.6.
    15.Egreš2 + 1 ?           hotel
    16.Kingston                 chatka č.1               1ks XXL,               30.5.-1.6.
    17.Elefant+Maja+Dedo chatka č.6             3ks XL, M, XL         30.5.-1.6.
    18.Frco                        chatka č.1                                          30.5.-1.6.
    19.Kravosko                 hotel                      1ks M
    20.Direktor                  hotel
    21.Texas+Zdenka                                     2ks XL, L,
    22.Lacike + 1 ?                                         2ks XL, L,
    23.Foster                    chatka č.1                                           30.5.-1.6.
    24.Alf + Gabika            ???                        2ks  XL, L              30.5.-1.6.
    25.Solim + Dana         chatka č.3              2ks 3XL, M             30.5.-1.6.
    26.Stanek + 1             chatka č.3              1ks  L                    30.5.-1.6. 
    27.Milky + Jarka          chatka s G č.4                                     30.5.-1.6.

Tu je linka na itinerár Kaportour 2014:

http://rajdyjackaskulla.sk/forum/index.php?action=rdoc;doc=kapore2014

VANUCCI
    Účastník (Participant)

solim super, aspoň sme v obraze 👍 

/ prezraď mi ako sa tam posúvajú fotky 😶  /

Mlhos
    Účastník (Participant)

Hehehe, ništ nechápeš.

Ja teraz musím vedome nasierať každého, aby ste ma znenávideli.

skusaj dalej mozno ti na to niekto skoci ked si sa sam prezradil  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Do pindi tej sk***enej admin od čoho si admin, to fakt nedokážeš urobiť ignoráciu k***ta?

Jednoducho kto nechce, tak ho nevidí a má pokoj. To si fakt taký slabý, že to nevieš?  Tak sa opýtaj tých čo to vedia ako sa to robí viď. príklad rajdyjackaskulla.

A potom tu nemusíš mať takú primitívnu tému ako zrušenie registrácie niekoho !!!!

Je to smutné, že je niekto k***t, on za to nemôže, to silná matka príroda, ale treba jednoduchý krok, nech nesmrdí tomu, kto ho nemôže a hotovo.

Tak sa zobuď, alebo mi daj banán 😎  😎  😎  😎  😎  😎  😎  😎  😎  😎 

Pozdravuje Ťa VANUCCI 😎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,286 až 9,300 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri