Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,301 až 9,315 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    solim
    Účastník (Participant)

Vanucci: No veru neviem, ako tie obr. posúvať. 😈  Možno niekto poradí. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

aj toto sa stávalo 🙂 

tento pán tam hľadal zlato, vraj videl ako sa zaligotalo 😈 

na vrchole 😁 

aj tento sa vyštveral 🙂 

boli tu aj takýto borci 🙂  🙂 

ďalej ma čerstvo natretá rampa nepustila a po chodníčku som sa bál 🙂  😁 

nádhera, kto si ešte pamätá 🙂 

keď to bude takto vykosené celé, štartujeme, Klekí-Petra dostal príkaz dvakrát týždenne to kontrolovať

takto to tam vyzerá 🙂 

Kláštorný kavej 😁 😁 jeden záblesk a bolo po baterke 😠 😠  🙂 

maguma
    Účastník (Participant)

Solim, to musíš uložiť do nejakého albumu, takto sa to musí otvárať po jednej fotke

Bopsik
    Účastník (Participant)

Pekná nádrž, len tá hlava…?

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bopsik   keby len nádrž, ale ten prechod z nádrže na sedačku 😛  😶 😛  😶 😛 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Dnes som vozil takúto peknú kočku:

VANUCCI
    Účastník (Participant)

A prečo máš takú škaredú nádrž??? 😟  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Aj ja dám jednu dnešnú, parkovisko pri Neusiedler-See.
    Bobo konečne nie na skútri, ale na kompresore. 👍  😁 
    (+Keiko, Yoffo, Catman, Shark s polovičkou, Lapaj, no a ja so štvrtinkou).
    Yoffotos na RJS-„výjazdy“

kavis
    Účastník (Participant)

Ak by náhodou vedel niekto poradiť alebo ukľudniť že je to normálne  😈 tak sa vyjadrite SS správou, je to môj problém.  😁 

http://www.seatclub.cz/poradna-dotaz/problem-zo-spojkou-93

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 Kavis, však ty vieš, kto jediný ti tu poradí… Ten, čo už pridal náramne veľa hodnotných príspevkov, až ostatných prešla chuť… 😈 

Dnes sme mali takú menšiu dunajskú mixtúru, tak v zastúpení geriatrikov som si dovolil pozdraviť potomkov Vikingov, a to koňkrétne islandských motorkárov-geriatrikov.
    Málo obyvateľov, málo ciest, krátka sezóna – ale zato veľa skalných, veľa motoriek a viac klubov. Aj chalanov foter jazdí, tak som musel… 😉

Catman
    Účastník (Participant)

Nazdar Kavis.Aj ja som mal Leona.Aj mne sa stalo niekolko krát,že spojka ostala na podlahe.Nohou som musel vytiahnuť naspäť.Išiel som normálne,tempomat som nemal.Chyba bude podla mna v pumpičke spojky.Po nabehaní kilometrov sa chyba neopakovala.

kavis
    Účastník (Participant)

Dík Catman za reakciu. Mne to urobilo nejak pred štyrma rokmi. Nevenoval som tomu až takú pozornosť nakoľko nechodím rýchlo, ale v piatok som šiel do Žiliny a trochu som tomu šliapol viac ako bežne jazdím a znovu sa to prejavilo. Normálne by som povedal že chyba je napr. v gumičke hlavného valca ale to by malo potom robiť stále a nie iba pri vyššej rýchlosti a dlhej trase. A práveže ja mám už nabehané veľa kilometrov. Bol som u garážového servismana a ten mi tiež tvrdil že to bude ten valec bo je to iba teraz taký plastový poskladanec a to prepúšťa pomaličky a majú na to vplyv vybrácie z vyšších otáčok a keď často radím tak stíham dopumpovávať a netratím tlak. Skúsim ešte v Nitre ALBEX ako tam to posúdia.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

POZOR

Drahí veriaci, účastrníci zájezdu Kaportour 2014 

Sobotňajšia spoločná jazda bude prerušená obednou prestávkou v rekreačnom zariadení Opalex Sogord, kde sme dohodli obed. Nakoľko sa nám podarilo dojednať ponuku troch jedál v cene 5,50.-€ je potrebné aby ste si vybrali z ponuky a každý z vás nech mi prosím vás nahlási, čo chce na obed, aby sme mali ňamoku pripravenú musím im to nahlásiť vopred, aby sa aj oni mohli náležite pripraviť a zásobiť surovinami.

Opalex Sigord:  http://www.saris.eu.sk/opalex/

Takže vybrať si môžete z následujúcej ponuky:

polievka: Slepaci vyvar s dom.rezancami a masom
     1. jedlo: 150g Madarsky gulas, 160g knedle – 5,50EUR

2. jedlo: 100g Vyprazany syr, 200g varene zemiaky, tat.omacka – 5,50EUR

3. jedlo: 150g Kuracie sote na zelenine, 120g ryza, 75g hranolky – 5,50EUR

Prosím vyberte si a pošlite mi SS, alebo email, alebo mi volajte.

Ďakujem za pochopenie.

2841dodo
    Účastník (Participant)

Môj názor  …
    na to, že tam príde tlupa hladných motorkárov je cena 5,50 EUR vysoká a to je úplne jedno či mám príjem 20 , alebo 20 000 EUR mesačne, alebo ajzdím na Mustangu, či GTR1400. Pochopil by som majiteľa osloveného zariadenia, keby ponúkal špeciality, na ktoré sa budú čo len 1/3 hladošov zbiehať slinky, ale  podľa ponuky sú to len obyčajné tuctové jedlá.
    takže ja za seba :
    Oceňujem Tvoju snahu, ale osobne nesúhlasím a nepodporím tohto „podnikateľa“ a najem sa radšej niekde po ceste za normálne prachy, no kde si budem môcť vybrať z jedálneho lístka, kde nebudem obmedzený len tromi jedlami.
    Tiež som organizoval stretnutia a zrazy, kde nám osolovené reštaurácie, či stravovacie zariadenia dávali množstevné zľavy a toto sa na množstevnú zľavu vôbec nepodobá …

Opakujem, je to len môj názor  …. a teraz do mňa  😘

VANUCCI
    Účastník (Participant)

2841dodo  samozrejme, že si tam môžeš vybrať aj niečo iné, ale v rámci toho, by to bolo pripravené a nemuseli sme dlho čakať nám boli ponúknuté tieto tri jedlá.
    V rámci toho, kade vedie trasa nebudeš mať veľa možností sa napapať inde, kôli tým opalovým baniam je to takto.
    Nakoľko je to klasická reštaurácia, tak sú tam aj klasické jedlá. Nakoľko neideme na celodenný výlet iba do tej reštiky, tak nám nebudú pripravovať  frabcúzske bažantie stehienka, na africkom ohni, podlievané španielským vínom na anglickom podnose s fínskym vodotriskom 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,301 až 9,315 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri