Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,316 až 9,330 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ešte dodatok, sú to klasické tri jedlá aj z toho titulu, aby si v nich mohol každý vybrať, my nevieme kto má rád aké „extra špeciality“  preto takýto výber. 🙂

2841dodo
    Účastník (Participant)

VANUCCI  za tú cenu 5,50 EUR by som očakával to tvoje „frabcúzske bažantie stehienka, na africkom ohni, podlievané španielským vínom na anglickom podnose s fínskym vodotriskom“
    Lenže mne postačí aj chceba zo šmaľcom a cibuľou, ale za normálnu cenu, nie som priberčivý .
    Kto ma pozná vie, že som nenáročný, ale okrádať sa nenechám …

to je asi tak všetko …

Mlhos
    Účastník (Participant)

Najdrahsie denne menu v restauraciach  v Bratislave je za 3,50 za 5 eur mi to aj dovezu domov  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 😈  So stravou je u motorkárov vždy problém. Jednak motorkár je problematická fajta, jednak to počasie… 😈

Keď som robil autobusové akcie, objednalo sa pre 45 ľudí a basta. Ale s motorkármi bol vždy problém.

Napríklad:
    Objednalo sa pre 30 prihlásených, lenže pršalo a bolo nás len 7.

Alebo vlaňajšie kapore, bolo pekne a na výjazde nás bolo skoro 2x toľko, ako „registrovaní“ účastníci. Cez obed som sa pýtal čašníka, prečo sú porcie také biedne – a on, že prišlo nás viac, ako ohlásených, tak už nemajú z čoho… No, takéto niečo som ešte nezažil…  😈 

Cenu neriešim, ale si vážte snahu VANUCCIho, aj napriek svedomitej príprave je tam vždy určité riziko, tak im to nesťažujme.

VANU, za seba (teda nás so štvrtinkou) 1x ungarische hovado a 1x syr.

Granatka
    Účastník (Participant)

BOŽinku, tak ja mám čo čítať na mesiac, toľko ste toho popísali. 😶 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nečítaj, o nič neprídeš. 😁 
    Prihlás sa na Kapore a ČUL, tam sa všetko ostetné dozvieš… 😘

kavis
    Účastník (Participant)

VANUCCI jedna skúsenosť z výkendu zo stretávky čo som bol. Kto chce ubytovanie nech sa prihlási a bude mu zabezpečené za nižšiu cenu, takže sa poprihlasovali a potom neprišli a kto tie rezervované teraz zaplatí ? Jasnačka že ten kto bol aktívny a organizoval to  😈 

Takže poučenie z krízového vývoja – vyser sa na to alebo nech ti dopredu pošlú peniaze lež to objednáš.

A inak neviem neviem ale vy na východe ste veľmo bohatí že také drahé menu. Ja v Nitre chodím do štyrhviezdičkového hotela na menu za 4€  😇

egres2
    Účastník (Participant)

Tak tam to bude asi 5 aj pol hviezdičkový .

solim
    Účastník (Participant)

Tak zabehnime do Prešova (cca 15km od Kokošoviec) , dáme prestávku 1.5 hod  tam a nech si tam rieši obed každý sám v akom chce (aké nájde) zariadení. 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Solim, dobry napad  👍 , ale aj rovno na Zlatej bani a v okolitych lesoch uz budu aj lesne plody a hriby, tak dame rozchod, a potom uz vecer bude gulas a speciality za dobre ceny – neziskove.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

No keď mám pravdu povedať, najradšej by som sa na to vysral a nech si zoberie každý ten hlieb s masťou a cibuľou ………… 😎 
    Je pravda, že čím viacej toho chceš zabezpečiť, tým väčšieho k***ta z teba urobia za tvoju snahu 👎

solim
    Účastník (Participant)

VANUCCI klídek, urobil si to dobre. 👍  Kto má záujem o ponúknuté menu, tak sa ti ozve – tým objednáš,  a ostatný nech si to riešia aj KD-čkom !  😉 A viacej nerieš. 😎 

kingston
    Účastník (Participant)

Aby reč nestála, Mlhoš použijem tvoju tajnú zbraň proti tebe. Citujem ťa:

„Najdrahsie denne menu v restauraciach  v Bratislave je za 3,50 …

Toto som vygugloval lebo som géniuš aha:

Dá sa povedať, že väčšina reštaurácií v hlavnom meste dnes ponúka denné menu od 3 eur do zhruba 6-tich eur. Niekde môže byť cena aj vyššia, záleží samozrejme od charakteru prevádzky – či ide o exkluzívnu reštauráciu, alebo „len“ jedáleň, či „krčmu“. Ale aj v tej tzv. krčme, môžu robiť vynikajúce menučká a mať dobrú kuchyňu. Nám sa zatiaľ podarilo zistiť, že pravdepodobne NAJNIŽŠIA CENA za denné menu v meste, a to 3 eurá, je v jedálni Syneko na Šustekovej ulici v Petržalke (9.8.2012). NAJVYŠŠIA cena za menučko nám zatiaľ nie je známa. Čakáme na vaše informácie a skúsenosti.

Podľa najnovších informácií portálu http://www.obedovat.sk, priemerná cena denného menu je 3,95 eura. Najdrahšie je v Hoteli Kempinski za 19 eur a momentálne najlacnejšie v reštaurácii Slezák Rock Pub za 2, 85 eura.

😛 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Takže asi takto:

Je pravda že vždy najviac na zorganizovanie niešoho pindajú Tí, čo nič neorganizovali, inak by vedeli čo to obnáša a nie stále sa zadarí urobiť všetko zadara.

Ale takto aby bol kľud a mier v našom kmeni.

Všetko čo robíme, tak robíme pre Vás. Nakoľko minulé stretko bolo iba také náhodné, ale páčilo sa vám, tak sme sa rozhodli, že ho urobíme aj tento rok.
    Tohto roku náš starý, skúsený motorkár a pretekár krampus navrhol návštevu opálových baní, čo bude skutočne pekné aj bez toho, aby sme sa dostali do hlavnej štôlne Jozef.
    Nakoľko chceme absolvovať túto trasu, ktorá je v horskom prostredí a pôjdeme dá sa povedať cez horský prechod, tak jediná možnosť obedu je práve v tejto reštaurácii.
    Áno je to pravda, že neďaleko cca 20 km je Prešov, ale nechceme ťahať do veľkého mesta takúto kolónu motoriek cez svetelné križovatky atď.
    Obedné menu je jedna vec, ale zoberte v ktorý deň a na akom mieste. My ideme do rekreačného strediska a v sobotu.
    Konkrétne aj na Bielych Studničkách, kde budeme ubytovaní je teraz tiež akcia obedové menu a môžete jesť koľko chcete a podobné lákadlá na zákazníkov, ale je to na ceste prvej triedy kade sa premelie hromada ľudí.
    Ďalšia vec je tá, že si tam môžete objednať aj veľrybu s vodotryskom na panenskom olivovom oleji, ale ako skoro ju dostane a aká tam bude cena.
    Takže my sme toto chceli takto vyriešiť kôli tomu, aby sme tam dlho nečakali.
    Takže kto nechce túto ponuku, nie je problém, toto nie je povinný obed, môže si tam objednať hocičo iné, ale na tejto trase ktorá sa pôjde je toto zrejme jediná reštika.
    Takže všetko je to myslené v dobrom a verte mi, že nie je to prechádzka ružovou záhradou všetko zabezpečiť, takže pokiaľ pár jedincom niečo nepasuje, nie ste nútení do ničoho. Aj na Bielych Studničkách sa môžete stravovať podľa vlastnej chuti, dokonca aj rôzne pšeciality tam robia.
    To že nám majiteľ urobil takúto cenu, ja za to nemôžem ak sú ceny na strednom a západnom Slovensku nižšie. Aspoň vidíte, ako je to tu tvrdé, že máme tu vysoku nezamestnanosť, platy o ničom a cený sa držia.
    Takže ak je to také strašné, nerobme už stretká na východe, ale iba v Bratislave, Nitre a na Detve, tam máte chvalabohu nízke ceny a lepšie platy aj zamestnanosť. Tak buďte radi, že žijete tam, kde žijete.
    Asi preto aj všetci politici ušli do Blavy.   🙂 😁 🙂    

Ale znova vážne, robíme to pre Vás.

Takže fakt sa snažíme podľa možností, aké sú tu na východe a podľa toho kade chceme ísť musíme prispôsobiť aj ostatné a podobne. Všetko je dobrovoľné, takže ak niečo nechcete, nemusíte nasilu.

Všetko to robíme v čase voľna a  máme s tým aj určité neuhradené náklady, ziskoví určite nie sme. 
    Možno si niekto povie, že tak naťo to vlastne robíte?
    Lebo sme blázni.
    Kvôli tomu, aby sme sa zasa raz stretli tá stará dobrá partia, ktorá sa cíti dobre ja na hrdzavých klincoch, len nech je spolu. Lebo viem, že nabudúce pôjdem ja na iné stretko, kde niekto iný z nás sa o všetko postará a ja budem oddychovať.
    Lebo sa nájde iný blázon a urobí to.
    Teraz si možno niekto povie, že ak naozaj z toho nič nemáte, ste blázni.
    Áno sme. No pokiaľ takýto blázni existujú, dovtedy existuje GTX klan a jeho spoločné super stretnutia. Poznajú to Tí, ktorí sú super, ale krotí tam idú z vypočítavosti, tak týto to nepochopia a je mi ich ľúto.
    Bláznov nezastavíš, bláznom nezakážeš, bláznov neunavíš, bláznov neoktradneš, blázni Ti dajú všetko sami a hneď…………

http://www.youtube.com/watch?v=XJcU3uetEJQ&feature=kp

A tešíme sa na všetkých bláznov !

ahojko
    Účastník (Participant)

VANUCCI

👍  👍  👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,316 až 9,330 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri