Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,331 až 9,345 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Kúúúaa to sa mi páči keď si kopol aj geniuš,,, 😶 čo ja som horší???po navšteve jedného lístia,(skoro mi vliezol do ladničky) prvé že..nalej bifíka,,(kua sám mam malo)som ho scel odradiť slovami ,že si tu autom,tak som to vzdal a ulieval spravodlivo jeden jemu sebe dva,,,atď,,,ale toto som cel,,vanucci za 5,pade mám 1kg slonovu kolbás (čo sme aj s ľarsonom papali) tak zaujemci koľko obedov donesiem na kapore????vanu ,,xšeft je xešft… 😛  😛  🙂  🙂 vanucci zajtra bude riešiť IT GTX 👎  👎 

bobolak
    Účastník (Participant)

Vanu tie tvoje litánie som nemčítal bo sú moc roztrasene pismenka a veľa 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

bobo to preto, že si ešte nemal, nebolo by od veci udrbáť si fíldeci,
                                                    fíldeci aj deci, nembolo by od veci 😉 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

A job tvoju mať, chvaťit politiky, davaj balalajku 🙂

bobolak
    Účastník (Participant)

Na totok sa mi veľmo páči,,musím skopírovať,,,ale len dodám čo tam má byť!!!!

Najdrahsie denne menu v restauraciach  v Bratislave je za 3,50 za 5 eur mi to aj dovezu domov a to friško turbotrolejbusom!!!! 😁 😁 😁 🙂 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇  Neviem, kto ako ráta svoje náklady na túto akciu, ja som nikdy nerátal, ale teraz zo srandy ano, aspoň približne.
    Do Dargova to mám cca 350 km, pri spotrebe 5,5-5,7  l/100 km mi vyjde cesta tam a späť zhruba na 60 evri. K tomu pojazdenie tam po okolí, pre dve osoby ubytovanie a papanice na tri dni.
    Nenapíšem konečnú sumu, lebo… 😘  Niekto to má za menej, niekto za viac.

Chlapci a dievčatá, tak úprimne:
    Nie je potom už jedno, či ten výjazdový obed stojí 4, 5, alebo 5,50 evri? 😉

VANUCCI, nech ťa to neznechutí, makajte, kua, ak nebude všetko uňo-ňuňo, budete šeci traja zavesení za gule. V najväčšom prievane… 😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Myslel som normalne priemerne restiky pizzerie atd … kam chodia obycajni ludia, Kempinski ,Blue Danube atd… a podobne pajzle pre zlodejov normalny clovek nenavstevuje

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi šak ako by si to aj scel rátať, 😶 ,,šak toľko prstof nemáš 😛 😈 x5

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo  teraz by si mal dať tú fotku zo včerajšej inšpekčnej jazdy, kde som ti ukazoval, že tam zavesíme šamana, keď nevydupe pekné počko, no a ak papi bude chcieť zavesiť nás troch tak to bude akurát, lebo tam boli tri bojové kópie 😶

ahojko
    Účastník (Participant)

Nik mnevie na co myslis, ked napises ine ako myslis….

theo
    Účastník (Participant)

TAK tu budeme visiet, ale kde dame lapaja ked su tu jen tri /sovom három/ fleky???  😶 

A toto je OKO ejakulátuša Herlianszkeho, komu sa nieco nebude pacit, moze tam vopchat svoj cteny púchov.  😈 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja sa na Kapore teším už terazky.

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, len si zisti to rely, zisti si to rely  😈  🙂

kingston
    Účastník (Participant)

A struhaj toho bizoňa lebo sa ti to kráti jak WIKINOvi  🙂  😇  😈

Tunak
    Účastník (Participant)

Theo: ja som do toho oka minule leto nakukal asi 3 sekundy pred ejakulaciou. Sedeli sme tam asi 2,5 hodiny, bola sobota a v restike nejaka svadba. Stale tam chodili ocumovaci, mudrovali a nacuvali kedy bude ejakulacia. Popri tom rozpravali pribehy z detstva, ked oko ejakulovalo do 30m vysky. Cely cas som si v duchu hovoril chod sa pozriet aj ty, ale nebol som si isty, ci sa patri pastikarovi robit to iste ako vyhodniarovi 😁 . Nakoniec nelutujem ze som isiel, aj ked do 30m to malo hodne daleko. Nejaki podnapiti svadobcania to dokonca aj pili 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,331 až 9,345 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri