Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,361 až 9,375 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

Tak krátky výlet Spišské Podhradie a nazad cca 200km, gate sú doma. Znova musím povedať, že obsluha ochotná super tovar, dobré ceny, oplatí sa. 👍  👍  👍 

http://www.msplanet.sk/

Hruso25
    Účastník (Participant)

S mojou pani sme tam boli pozrieť,žena si takoj kúpila nový blembák a dostala takú zľavu,že tam musím zase prísť  niečo kúpiť a bez zľavy,lebo sa tak trošku trápne cítim. 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Č U L 2014/1

Po dnešných bilaterálnych rozhovoroch oznamujem,

Prvý tohtoročný ČUL sa bude konať v dňoch 8. – 11. mája na Lojzovom ranči, lebo keby sa konal inde, tak by to nebol ČUL ale ČUneviemkde.

Príchod sa môže začať už v stredu po fajrontoch a odchod domov plánujeme na sobotu popoludní, s tým, že je vecou každého účastníka kedy príde a kedy odíde a kto chce môže zostať až do nedele.

Ubytovanie je tentokrát vyriešené veľmi geniálne a podotýkam, že to vyriešila jedna pani, nechcem ju menovať, všetci ju dobre poznáte, jednoducho sa ide pod stany a ako VIP som si dovolil obsadiť jedinú papichatu z dôvodu, že ak budú prítomné niektoré naše dámy, budú mať chatu pre seba, panstvo pôjde pod stany a to je rozkaz. Pripúšťam jedinú výnimku pre pánov a to iba pre toho kto donesie lekárske potvrdenie o tom, že je telesne a duševne ťažko postihnutý, TDŤP. Ja tentokrát pod stan nejdem, pôjdem radšej pod šátor. Dúchadlo na nafukovačky prinesiem.

Stravovanie si asi každý zabezpečí vo vlastnej réžii, na ranči by malo byť drevo na oheň, keď nebude, urobíme tajnú výpravu do lesa, bola tam kalamita a dreva tam asi bude dosť, je tam aj panvica ktorú som nechal Lojzovi a na nej sa dá pripraviť všeličo, od polievky po tortu.

Je možné, že by sme išli na jeden deň do Poľska a to Krakov alebo Osvienčim. Treba si zobrať plavky, určite by sme mali ísť do oravických termálov vyhriať si čonty.

Ako predprípravu na KPTR urobíme strelecké preteky zo vzduchovky.

Ak by sa našiel dobrovoľník, tak môže byť aj guláš alebo niečo na tej slávnej panvici.

Pre dedaOta, mlieko do kávy si nenos, solviny mám dosť.

Ak by mal niekto nejaké konštruktívne návrhy k ČULu, sem s nimi.

Záujemcov by som požiadal ozaslanie ss na moju adresy, aby sme aspoň akotak vedeli kto a koľko nás bude, zatiaľ nás je 5 ks.

Celkom iste donesiem čerstvý syr, bryndzu a žinčicu aj tuhô, takže prvý večer prežijeme.

poprosím niektorú dobrú dušu o prekopírovanie na RJS

Vivat ČUL                                           maguma v.r.

solim
    Účastník (Participant)

Určite prídeme pozrieť 👍  , ale stan ešte nemám 😈 . Ale mám to blízko. 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Solim, tak dones aspon nejaku vykostenu lišku na gulaš  😈  👍 

Ja mam opacny problem, sice stan mam, ale mam to daleko… 😈 😁

ahojko
    Účastník (Participant)

A co mam ja povedat?…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Už sa teším.

Raz som tam síce už spal v chatke, ale len raz.
    Takže si dovolím pridať návod skúseného čundráka na prežitie studenej noci:

Pod stan seno (miestna surovina, netreba nosiť).
    Na seno plachta.
    Nad plachtu stan.
    Pod nafukovačky tie strieborné tepeľnoizolačné karimatky.
    Nad tie potom ešte hrubé penové karimatky.
    Toto celé prikryť dekou.
    Až na tú  deku dať nafukovačky.
    Alpinistické spacáky vhodné od -5 C.
    Na celý stan  sa vysrať a poťahovať si do rána z domácej slivky pri ohni.
    Ale na výjazd potom až po obdržaní povolenia od súdruha Drégera… 😈 

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, čo hovorí súdruh Dréger na tvoj návod na prežitie, stačili mu čísla na displeji??? 😶 😈  😈 

Alpinistické spacáky sú blbosť, tam treba tropické, vhodné od +8,375 °C a vyššie 😁 

Tie karimatky si poprekladal ako hamburger, aj tam je jedno či dáš šalátovy list hore alebo dole 😁 😁 😁 

P.S. vymeň s. Drégera 😈  😁  🙂  szia saťor 😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈
    1) Rozumný užívateľ vie premeniť alkohol na teplo. Vysvetlenia sú rôzne, Bobolak vraj ešte nikdy nenafúkal… 😈 
    2) Vrstvy nad sú neplatné, unikajúce teplo (a „vôňu“) od pacienta zachytí spacák, zvyšok stan. Ale aby si nemusel zohrievať svojim telom zemeguľu, tak naspodu je každá vrstvička dobrá. Veď to máme vyskúšané. 😈

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen

normálne vám závidím lebo na vČUL nem budem môcťpriszť 😠 , aj keď stan je už na ceste tentok týždeň som objednal – natschelnikus Wilibáči vie šecko aj to aký.

maguma – nádherný plán 👍  👍  👍  😠 🙂   –  AA (Análny Alpinismuš) vykonaný 😁  idem si dať kawej bez pirule ružovej aj modrej.

A idem sa chystať s tretinkou na Dobogó(kő)

– pre Janka Dostála dobogókő = tlčúci(kameň) ale mohol by to byť aj kameň stupienka víťazov

Uf nejak som sa po sztrede rozpísal howgh.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kingston, Lapaj chce pozrieť nejakú jaskyňu (Tatabánya) a potom cez Ostrihom-Štúrovo domov.
    Ale plán je vypadnúť až o 12:30 od colnice z KN.
    Zatiaľ.
    Tak mi napadlo, že by to bolo možné skoordinovať nás do spoločného výjazdu.
    Volajte si, ja sa prispôsobím.

Teraz ale idem do sprievodu, kua.
    Šak budú aj párky zadarmo, ROH zaplatí,  ta ne? 😈 

malylapaj
    Účastník (Participant)

papi 12:00 je štart behu Komárno komárom 😁  , tak sa odchod asi oneskorí,  na colnicu sa  dostaneme cez ostrov lebo niektoré ulice v meste budú zavreté kôli bežcom.

maguma
    Účastník (Participant)

Tak som mal asi pravdu, s. Dreger nepustí a nepustí, až po dvanástej a aj to sa už naťahuje,papi hamuj 😈  😁  😁 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Bopsik, Kr. Mery a Momo Sapiens zasielaju zdravicu ucastnikom CULu. 
    Asi neprideme, lebo Momo sa boji uja Yoffa, a je to dost daleko, este dalej jak od The-A. Ale zdielame s Vami radost z vyletu, a prajeme cunderpocasie.

malylapaj
    Účastník (Participant)

Všetko je inak 😛  štartujeme o 11tej

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,361 až 9,375 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri