Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,376 až 9,390 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😶 😈  Fíha, Lapaj, vidíš, na ten beh som zabudol. Most pre premávku uzavrú a kým neprebehnú všetci, neotvoria.

Štart je síce naraz, ale býva to tak, že najprv prebehnú muži, potom ženy, potom juniori, potom seniori a nakoniec o 16:32:048 Pišta báči – a až potom to otvoria znova. 😈

Tak musíme prejsť skôr alebo inde…

theo
    Účastník (Participant)

Papi, na tom tvojom tranparente som rozAnályzoval kladenie párkov.  😈 

Stále ten menši kusok je vo vnutornom obluku aby vyzeralo ze su rovnake.

Kladeniu zdar a Bud Práci Česť /BPČ/  😁 👍

Pekny vylet všetkým a vidime sa na ČULe.  😘

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Začal som pišať príspevok, ale medzitým zavolala Monča – a kým sme prebrali udalosti sveta a klikol som na „Pridať“, Lapaj to už korigoval… 👍  😁
    O.K., budeme tam.

solim
    Účastník (Participant)

kingston,
    daj link na ten wigvam čo ti ide, nech dostanem inšpiráciu. Nebuď súkromník. 😉 

theo,  na Liptove a Orave už líšiek niet. Máš smolu – nepochutíš si 😈   Dovez z východu !!! 🙂 

krampus
    Účastník (Participant)

Česť práci, súdruhovia geriatricjkí! 
    1. Som hlboko sklamaný a deprimovaný z mojej neúčasti na prvomájových oslavách sviatku práce z dôvodu zlomeného mávatka ráno pri nácviku pozdravu tribúne čelných predstaviteľov strany a vlády.   😟
    2. Moja účasť na ČUL-e mementálne = 90%, za nutnej a postačujúcej podmienky AP (ak prežijem) sobotňajší Bajč, ale inak sa na akciu teším jak pionier v najväčšom vývine.😉 
    3. Stláčam tlačítko – pindaj

😈 😈  😈  😈  😈 – slowom aj písmom fünf mall Papikus Ižoizensis

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,,som prišiel zo sprievodu,dolamal som asi desať mávatok 😶 tak som mával,, 😁  a na ČUL nieviem či pójdem 😶 raz som tam už bol 🙂 tak sa rozhodnem aš keď tam budú priatelia alebo kamaráti,,,bo kvóli lístiu tam nemmusím 😛  😛 nathčelník načo mi je papír od dochtora som mi myslel že u mna to je jasné 😈  😈 

kingston
    Účastník (Participant)

Tu kingston:

1. spoločný výjazd so skupinou lapaj ……papi bol na dnes pre nás nerealizovateľný časovo. Ale aspoň sme sa minuli keď som sa s tretinkou prežraný doslova, kotúlal dole z dobogókő – tak sme sa fajnovo najedli ako už dávno nie –  menovite vynikajúce halászlé, babguláš s údeným kolenom a perkelt z divej szvine – ďalej sme sa nedostali lebo sme už nevládali.

2. solim tutok: STAN

solim
    Účastník (Participant)

kingston,  chcem kúpiť niektorý z týchto stanov. stan 2 osoby  😉     Myslíš, že mi to musí schváliť

natschelnikus Wilibáči ?   😁  😁  😁 

theo
    Účastník (Participant)

Solim, Wilibaci ti prd poradi, ved ani nevie kolko stoji menu v žocharovciach, nieto este v stanoch sa vyzna  😈  ale ked je to Trimm, tak asi bude trimmat a aj mozno vela vytrimme  👍  😈 

Ja mam teh Husky co kingston dal a spokojnost, nema cenu spekulovavat na nejakom tom €ure. Kup overene a neprerobis.

Pozn. nie som dilerom Husky, to je len moj nazor.  😎

Pozn 2: kua, to ze by tu clovek šeccko dementoval… 🤐

kavis
    Účastník (Participant)

theo treba požiadať o pomoc dementorov od Hariho Poťera  😇 nech tí dementujú  😈

maguma
    Účastník (Participant)

Na ranči je už pokosená tráva, nachystaná voda v nádrži, takže ranč je schopný prevádzky a môžeme ho slávnostne otvoriť, budeme k tomu potrebovať symbolický kľúč a fľašu bifíka, prihlásili sa už aj naši vychýrení kuchári, takže jahňaci pörkölt s haluškami bude 🙂 Oficiálne začíname 8. mája, ale poniektorí už ideme v stredu popoludní, tak aby sme tam prišli za svetla a stihli postaviť stany, papichata je rezervovaná pre dámy a bobolak sa nemusí preukázať lekárskym potvrdením v prípade, že preukáže, že má virtuálny renault na patričnom mieste 😈  😈  😁  😁 budeme mať k dispozícii kľúče od bufetu, je tam sporák aj mikrovlnka a varná konvica.
    Ak sa vyskytnú ďalšie nové informácie, dám sem oznam 🙂 

Mlhos
    Účastník (Participant)
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Je to veľmi smutná udalosť, čo sa stalo, ale keby som mal syna, ak by chcel, jazdil by tiež. Niet nad to, keď niekto môže robiť to, čo má rád.

Ale zmením tému, dám niečo zo včerajška, vydarený deň to bol, výjazd sme vlastne ukončili až po deviatej večer, lebo sme boli ešte niektorí na koncerte čerta (čo do krásy) veterána (čo do veku) Ferenca Demjéna v Maďarsku… Drží sa dedo, aj hlas ešte má, dalo sa… 😈

Takže jaskyňa (Tatabánya) a na koniec jedna fotka z Dobogókő:

Hog
    Účastník (Participant)

Počasí u nás na ho.no, 😟  tak jsem vlezl na portál………..a taky ….o! 😁

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen

papi za fotó 👍  👍 .

Tá jaskyňa je kde? Voľakde niekde pri turul ptákovi? Pôjdem pozrieť s tretinkou keď bude alkalom.

Celú noc lialo, všetko je vonku mokré blatisté a moje plány na dnes že sa budem v záhrade vŕtať sú vrici, tak leňoším a chlipkám presszó kaffé.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,376 až 9,390 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri